Toimitusalueiden muokkaaminen paikallista toimitusta varten

Voit luoda paikallisia toimitusmaksuja, kuten paikallinen toimitus tai nouto myymälästä, jotka ovat vain samassa osavaltiossa tai provinssissa olevien asiakkaiden käytettävissä.

Paikallisen lähetyksen toimituskulun luominen

Jos haluat luoda paikallisen lähetyksen toimitusmaksun, sinun täytyy ensin poistaa kyseinen provinssi tai osavaltio toimitusalueesta ja luoda sen jälkeen uusi toimitusalue, joka sisältää vain kyseisen provinssin tai osavaltion. Kun olet luonut uuden toimitusalueen, lisää kaikki vanhat toimitusmaksut sekä uuden paikallisen toimituksen hinta.

Voit luoda useita paikallisten lähetysten toimituskuluja provinssin tai osavaltion sisällä määrittämällä toimitusalueen toimituskulun otsikkoon. Esimerkiksi Local delivery - Houston tai Free Toronto delivery for postal codes starting with M4, M5, M6, and M8. Jokaisen maakunnan tai osavaltion asiakas voi silti valita tämän toimitusvaihtoehdon, joten jos kyseisen alueen ulkopuolinen asiakas valitsee vaihtoehdon, sinun täytyy ottaa yhteyttä asiakkaaseen.

Alueen poistaminen

Jos provinssi tai osavaltio, jossa haluat tarjota paikallisia toimitustapoja, on jo toimitusalueella, sinun täytyy poistaa se. Jos se ei ole jo toimitusalueella, siirry kohtaan Luo toimitusalue ja -hinnat.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa kohtaa Hallinnoi sen toimitusprofiilin vieressä, jota haluat muokata.

3. Klikkaa ensin ... siinä sijaintiryhmässä, jossa haluat tarjota vaihtoehtona paikallisen hinnan ja klikkaa sen jälkeen Muokkaa aluetta.

4. Klikkaa X/X provinssia/osavaltiota sen maan vieressä, jossa provinssi tai osavaltio sijaitsee.

5. Poista se provinssi tai osavaltio, jossa haluat tarjota vaihtoehtona paikallisen toimitusmaksun ja klikkaa sitten Valmis. Älä klikkaa Tallenna. Jos klikkaat Tallenna, poistamassasi osavaltiossa tai provinssissa olevat asiakkaasi eivät voi tehdä tilauksia.

Toimitusalueen ja -hintojen luominen

1. Jos et poistanut toimitusosoitteen aluetta aiemmissa vaiheissa, siirry siihen toimitusprofiiliin, jota haluat muokata:

2. Luo toimitusalue ja lisää siihen se provinssi tai osavaltio, jossa haluat tarjota vaihtoehtona paikallisen toimituksen:

3. Luo kaikki alkuperäisellä toimitusalueella tarjottavat toimitusmaksut uudelleen:

4. Luo kaikki paikalliset toimitusmaksut, joita haluat tarjota uudella toimitusalueella:

5. Klikkaa Tallenna.

Paikallisen lähetyksen toimituskulusovelluksen lisääminen

Toimituskulusovelluksissa voi olla lisäsääntöjä siihen liittyen, milloin tietyt toimitushinnat näytetään. Jotkin toimituskulusovellukset voivat esimerkiksi näyttää toimituskuluja, jotka ovat vain tiettyjen postinumeroalueiden asiakkaiden saatavilla.

Jos sovellus on maksullinen, sinun täytyy kirjautua sisään tilin omistajan roolissa, jotta voit asentaa sovelluksen.

Voit tutustua toimitus- ja hakusovellustemme Curate-kokoelmaan tai tutkia sovelluskaupasta noudattaen alla olevia vaiheita.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify App Storeen.
  2. Hae local delivery.
  3. Valitse sovellus ja asenna se.
  4. Valitse Shopify Administa Sovellukset.
  5. Tee sovelluksessa tarvittavat asetukset.

Jos tarvitset apua sovelluksen asentamisessa, tutustu sovelluksen ohjeasiakirjoihin tai ota yhteyttä sovelluksen tukeen.