Toimitusalueiden muokkaaminen paikallista toimitusta varten

Huomaa: paikallisen jakelun määrittämiseen on uusi maksutapa. Tässä uudessa menetelmässä määrität paikallisen toimituksen Toimitus ja jakelu -sivulta. Asiakkaalle näkyy kassalla paikallinen toimitusvaihtoehto, jos hän on määrittämäsi matkan tai tietyn postinumeron alueella. Jos olet jo luonut paikalliset hinnat käyttämällä tätä menetelmää, katso Siirrä paikallinen toimitustapa.

Voit luoda paikallisia toimitusmaksuja, kuten paikallinen toimitus tai nouto myymälästä, jotka ovat vain samassa osavaltiossa tai provinssissa olevien asiakkaiden käytettävissä.

Paikallisen lähetyksen toimituskulun luominen

Huomaa: paikallisen jakelun määrittämiseen on uusi maksutapa. Tässä uudessa menetelmässä määrität paikallisen toimituksen Toimitus ja jakelu -sivulta. Asiakkaalle näkyy kassalla paikallinen toimitusvaihtoehto, jos hän on määrittämäsi matkan tai tietyn postinumeron alueella. Jos olet jo luonut paikalliset hinnat käyttämällä tätä menetelmää, katso Siirrä paikallinen toimitustapa.

Jos haluat luoda paikallisen lähetyksen toimitusmaksun, sinun täytyy ensin poistaa kyseinen provinssi tai osavaltio toimitusalueesta ja luoda sen jälkeen uusi toimitusalue, joka sisältää vain kyseisen provinssin tai osavaltion. Kun olet luonut uuden toimitusalueen, lisää kaikki vanhat toimitusmaksut sekä uuden paikallisen toimituksen hinta.

Voit luoda useita paikallisten lähetysten toimituskuluja provinssin tai osavaltion sisällä määrittämällä toimitusalueen toimituskulun otsikkoon. Esimerkiksi Local delivery - Houston tai Free Toronto delivery for postal codes starting with M4, M5, M6, and M8. Jokaisen maakunnan tai osavaltion asiakas voi silti valita tämän toimitusvaihtoehdon, joten jos kyseisen alueen ulkopuolinen asiakas valitsee vaihtoehdon, sinun täytyy ottaa yhteyttä asiakkaaseen.

Alueen poistaminen

Jos provinssi tai osavaltio, jossa haluat tarjota paikallisia toimitustapoja, on jo toimitusalueella, sinun täytyy poistaa se. Jos se ei ole jo toimitusalueella, siirry kohtaan Luo toimitusalue ja -hinnat.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
    1. Klikkaa Määritä hintoja sen toimitusprofiilin vieressä, jota haluat muokata. 3. Klikkaa ...-painiketta siinä sijaintiryhmässä, jossa haluat tarjota paikallisen hinnan ja klikkaa sen jälkeen Muokkaa aluetta. 4. Klikkaa X/X provinssia/osavaltiota sen maan vieressä, jossa kyseinen provinssi tai osavaltio sijaitsee. 5. Poista provinssi tai osavaltio, jossa haluat tarjota paikallisen toimitusmaksun ja klikkaa sitten Valmis. Älä klikkaa Tallenna. Jos klikkaat Tallenna, poistamasi osavaltion tai provinssin asiakkaat eivät voi tehdä tilauksia.

Toimitusalueen ja -hintojen luominen

1. Jos et poistanut toimitusaluetta aiemmissa vaiheissa, siirry siihen toimitusprofiiliin, jota haluat muokata: 1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

1. Klikkaa Määritä hintoja sen toimitusprofiilin vieressä, jota haluat muokata.
  2. Luo toimitusalue ja lisää siihen se provinssi tai osavaltio, jossa haluat tarjota vaihtoehtona paikallisen toimituksen:

1. klikkaa Luo toimitusalue siinä sijaintiryhmässä, jossa haluat tarjota paikallisen hinnan.
    2. Anna alueelle nimi.
    3. Hae maa ja klikkaa X/X provinssia/osavaltiota. Jos alasvetovalikossa ei ole yhtään provinssia tai osavaltiota, alue ei tue osavaltioon tai provinssiin perustuvia hintoja.
    4. Valitse provinssi tai osavaltio.
    5. Klikkaa Valmis. Älä Klikkaa Tallenna. Jos Klikkaat Tallenna, poistamassasi osavaltiossa tai provinssissa olevat asiakkaat eivät voi tehdä tilauksia.
  3. Luo kaikki alkuperäisellä toimitusalueella tarjottavat toimitusmaksut uudelleen:

1. klikkaa Lisää hinta toimitusalueessa, jossa on vain yksi osavaltio tai provinssi.
    2. Syötä hintatiedot ja klikkaa sitten Valmis.
  4. Luo kaikki paikalliset toimitusmaksut, joita haluat tarjota uudella toimitusalueella:

1. klikkaa Lisää hinta toimitusalueessa, jossa on vain yksi osavaltio tai provinssi.
    2. Anna hinnalle nimi, joka kuvaa sitä kaupunkia tai aluetta, jossa haluat tarjota vaihtoehtona paikallisen toimituksen. Esimerkiksi Local delivery - Toronto.
    3. Syötä toimitusmaksun hinta.
    4. Valinnainen: Jos haluat, että toimitushinta on saatavilla vain tietyn painoisia tai hintaisia tilauksia varten, Klikkaa Lisää ehtoja.
    5. Klikkaa Valmis.
  5. Klikkaa Tallenna.

Paikallisen lähetyksen toimituskulusovelluksen lisääminen

Toimituskulusovelluksissa voi olla lisäsääntöjä siihen liittyen, milloin tietyt toimitushinnat näytetään. Jotkin toimituskulusovellukset voivat esimerkiksi näyttää toimituskuluja, jotka ovat vain tiettyjen postinumeroalueiden asiakkaiden saatavilla.

Jos sovellus on maksullinen, sinun täytyy kirjautua sisään tilin omistajan roolissa, jotta voit asentaa sovelluksen.

Voit tutustua toimitus- ja hakusovellustemme Curate-kokoelmaan tai tutkia sovelluskaupasta noudattaen alla olevia vaiheita.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify App Storeen.
  2. Hae local delivery.
  3. Valitse sovellus ja asenna se.
  4. Valitse Shopify administa Sovellukset.
  5. Tee sovelluksessa tarvittavat asetukset.

Jos tarvitset apua sovelluksen asentamisessa, tutustu sovelluksen ohjeasiakirjoihin tai ota yhteyttä sovelluksen tukeen.