Paikallisen toimitustavan siirtäminen

Voit nyt määrittää paikallisen toimituksen uudella tavalla. Tällä uudella tavalla määrität paikallisen toimituksen sivulta Lähetys ja toimitus . Asiakkailla on kassalla paikallisen toimituksen vaihtoehto, jos he ovat tietyn etäisyyden päässä tai heidän postinumeronsa on jokin sinun määrittämistäsi.

Jos olet aiemmin määrittänyt paikallisten toimitusten toimitushinnat muokkaamalla toimitusalueita ja haluat siirtyä uuteen menetelmään, sinun täytyy kumota toimitusalueidesi muutokset. Tämä estää päällekkäisiä paikallisia toimitusmaksuja syntymästä ja helpottaa toimitusalueiden hallintaa.

Ennen paikallisen toimitustavan siirtämistä

Et ehkä halua siirtyä uuteen paikalliseen toimitustapaan, jos jokin seuraavista koskee yritystäsi:

• Haluat jatkaa kolmannen osapuolen paikallisen toimituksen sovelluksen käyttöä. Jos haluat käyttää uutta paikallista toimitustapaa, sinun täytyy poistaa kolmansien osapuolien toimitussovellukset. Muiden kuin Shopifyn kehittämien sovellusten tulkitaan olevan kolmansien osapuolien sovelluksia.

• Haluat käyttää toimitusprofiileja ja kuljetuspalvelun laskemia toimitushintoja luodaksesi tuotteeseen perustuvia toimitussääntöjä paikallista toimitusta varten.

• Haluat muokata paikallisen toimituksen nimeä kassalla. Kun määrität paikallisen toimituksen sivulta Lähetys ja toimitus , paikallisen toimitustavan nimenä on Paikallinen toimitus, eikä sitä voi muuttaa.

Tietoja aiemmasta toimitusaluemenetelmästä

Aiemmin paikallinen toimitus määritettiin muokkaamalla olemassa olevia toimitusalueita ja lisäämällä sitten toimitusalue, joka sisälsi vain sen maakunnan tai osavaltion, johon halusit tarjota paikallisen toimituksen. Tämän jälkeen olet luonut hinnan ja paikallisen toimitusmaksun uudelle alueelle.

Jotta voit kumota nämä muutokset, sinun täytyy poistaa paikallisen toimituksen toimitusalue ja lisätä sitten maakunta tai osavaltio takaisin laajempaan toimitusalueeseen.

Esimerkki

Sinulla oli Yhdysvallat-toimitusalue, jossa kaikkien osavaltioiden toimitusmaksu oli 10 dollaria. Halusit luoda paikallisen toimitusalueen Kaliforniassa sijaitsevaa San Franciscon varastoasi varten.

Poistit Kalifornian Yhdysvaltojen toimitusalueelta. Tämän jälkeen olet luonut uuden alueen pelkästään Kaliforniaa varten. Lisäsit kaksi hintaa Kalifornian toimitusalueelle:

• paikallinen toimitusmaksu
  • 10 $:n toimitusmaksu

Voit kumota tämän paikallisen toimitustavan poistamalla Kalifornian toimitusalueen ja lisäämällä Kalifornian takaisin Yhdysvaltojen toimitusalueelle.

Seuraavaksi määrität paikallisen jakelun San Franciscon fyysisen varastoinnin sijainnillesi käyttämällä uutta paikallista toimitustapaa.

Paikallisen toimitustavan siirtäminen

Kun siirrät toimitustapoja, on suositeltavaa, että teet seuraavat toimenpiteet varmistaaksesi, että paikallinen toimitus on aina asiakkaittesi käytettävissä:

Jos sovellat paikallisia toimituskuluja useille eri toimitusalueille, tee alla kuvatut toimenpiteet jokaisen paikallisen toimituksen toimitusalueen osalta.

Ennen siirtymistäsi uuteen paikallistoimitustapaan tehdyillä paikallistoimitustilauksilla ei ole Paikallinen toimitus -toimitusvaihtoehtoa. Toimitustapaa ei voi muuttaa. Nämä tilaukset eivät näy, kun suodatat tilausluettelon näyttämään paikalliset toimitukset tai kun jaat tilauksia uusien paikallisten toimitustyönkulkujen avulla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Toimitus-osiossa toimitusprofiilia, jota haluat muokata.

3. Etsi Lähettäjän osoitteet -osiosta sijainti, jossa käytetään paikallista toimitusmaksua.

4. Huomioi tämän sijainnin toimitusosavaltiot ja -provinssit.

5. Napsauta ... > Poista sen toimitusalueen vieressä, jossa on paikallinen toimitushinta.

6. Napsauta ... > Muokkaa aluetta sen toimitusalueen vieressä, johon haluat lisätä osavaltioita tai provinsseja takaisin.

7. Etsi maa, jonka toimitusalue kattaa, ja klikkaa X/X provinssia/osavaltiota niiden provinssien tai osavaltioiden vieressä, jotka olet huomioinut vaiheessa 4.

8. Klikkaa Valmis ja sitten Tallenna.