Kuljetusajan määrittäminen kiinteille toimitushinnoille

Voit lisätä kiinteille toimitushinnoille kuljetusajan, jotta se näkyy asiakkaille kassalla. Kuljetusajalla tarkoitetaan aikaa, joka kuluu kuljetuspalvelun hakuhetkestä lähetyksen saapumiseen asiakkaan osoitteeseen.

Kuljetusaika voi auttaa asiakkaitasi ymmärtämään, minkälaista arvoa he saavat valitsemalla nopeampia ja kalliimpia toimitusvaihtoehtoja, ja se voi auttaa sinua myymään tuotteitasi asiakkaille, jotka haluavat tuotteensa nopeasti.

Kuljetusajan määrittämiseen liittyviä seikkoja

Ennen kuin lisäät kuljetusajan toimituskuluihin, tarkista seuraavat seikat:

• Kuljetusaika on käytettävissä jakelusijainneissa, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Australiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
  • Kuljetusaika toimii vain kaupoissa, jotka käyttävät toimitusasetusten uusinta versiota.
  • Kuljetusaika ei sisällä tilauksen käsittelyaikaa. Lue lisää käsittelyajoista kohdassa Käsittelyajan ymmärtäminen ja lyhentäminen.
  • Yhdistettyjen toimituskulujen kuljetusaika näkyy kassalla vain, jos eri profiilien toimituskuluilla on kuljetusaika. Hitain toimitusaika näytetään.
  • Voit määrittää kuljetusajan vain kiinteille toimitushinnoille. Kuljetusaika sisältyy automaattisesti kuljetuspalvelun laskemiin toimitushintoihin.
  • Toimitusalue ei voi olla yhdistelmä kotimaan alueita ja ulkomaita. Jos esimerkiksi kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa ja toimitat tilauksia myös Ranskaan, sinun on määritettävä yksi toimitusalue Yhdysvaltoja ja toinen Ranskaa varten. Molemmat maat eivät voi kuulua samaan toimitusalueeseen.
  • Kuljetusaika toimii yhdistetyissä sijaintiryhmissä vain, jos kaikki ryhmän toimipaikat ovat samassa maassa.
  • Määritä sovellukset ja toimipaikat ennen kuljetusajan määrittämistä. Jakelua hallinnoivat sovellukset, kuten Printful, lisätään automaattisesti sijaintina toimitusprofiiliisi, ja ne voivat poistaa olemassa olevien toimituskulujen kuljetusajan käytöstä.

Kuljetusajan lisääminen toimituskuluun

Kun lisäät toimitushintaan kuljetusajan, kuljetusaika näkyy toimitushinnan nimen alapuolella. Asiakkaat voivat valita toimitushinnan maksuvaiheessa. Esimerkiksi Express (1–2 arkipäivää) -toimitusvaihtoehto näkyy asiakkaillesi maksuvaiheessa.

Kuljetusajan lisääminen uuteen toimituskuluun

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Toimitus-osiossa toimitusprofiilia, johon haluat lisätä kuljetusajan.

3. Varmista, että Lähettäjän osoitteet -osiossa on vain yksi sijainti. Jos haluat määrittää kuljetusajan useammille sijainneille, sinun on luotava erilliset toimitusalueet.

4. Varmista, että toimitusalueeseen sisältyy vain yksi kelvollinen maa ja sen alueet, kuten Ranska ja Ranskan provinssit.

5. Klikkaa sen toimitusalueen vieressä olevaa Lisää hinta -vaihtoehtoa, johon haluat lisätä toimituskulun.

6. Valitse Kuljetusaika-kentässä kuljetusaika.

7. Valinnainen: Lisää painoon tai hintaan perustuvia ehtoja.

1. Klikkaa Lisää ehtoja.
    2. Valitse, perustuuko ehto tilauksen painoon vai hintaan.
    3. Anna ehdolle vähimmäis- ja enimmäisarvo.
  8. Lisää toimituskulun hinta.

9. Klikkaa Valmis ja sitten Tallenna.

Kuljetusajan lisääminen olemassa olevaan toimituskuluun

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Toimitus-osiossa toimitusprofiilia, johon haluat lisätä kuljetusajan.

3. Varmista, että Lähettäjän osoitteet -osiossa on vain yksi sijainti. Jos haluat määrittää kuljetusajan useammille sijainneille, sinun on luotava erilliset toimitusprofiilit.

4. Varmista, että toimitusalueeseen sisältyy vain yksi kelvollinen maa ja sen alueet, kuten Ranska ja Ranskan provinssit.

5. Klikkaa toimituskulun vieressä ... ja klikkaa sitten Muokkaa hintaa.

6. Valitse Kuljetusaika-kentässä kuljetusaika.

7. Klikkaa Valmis ja sitten Tallenna.

Kuljetusaikaa vastaavat palvelut

Toimitusaika perustuu kunkin maan käytettävissä oleviin kuljetuspalvelu­vaihtoehtoihin.

Yhdysvallat

Kuljetuspalveluja, jotka tarjoavat Yhdysvaltain kuljetusajat
Kohde Käytettävissä oleva kuljetusaika Yhteensopivat palvelut
Yhdysvaltojen sisällä Economy (5–8 arkipäivää)
  • USPS Media Mail -palvelu
  • USPS Parcel Select Ground -palvelu
  • UPS SurePost (ei käytettävissä Shopify Shippingin kautta)
Standard (3–4 arkipäivää)
  • UPS Ground
  • USPS First-Class Mail
  • USPS First Class Parcel Service
  • USPS Priority Mail
  • UPS 3 Day Select
Express (1–2 arkipäivää)
  • UPS 2nd Day Air®
  • USPS Priority Mail Express
  • UPS Next Day Air
Kanada Economy International (6-10 arkipäivää)
  • USPS Priority Mail International
Standard International (2-3 arkipäivää)
  • UPS Standard*
  • UPS Worldwide Expedited
Express International (1–2 arkipäivää)
  • UPS Worldwide Saver
  • UPS Worldwide Express
  • DHL Worldwide Express
kansainvälinen Economy International (6-18 arkipäivää)
  • USPS First Class Package International
Standard International (6-12 arkipäivää)
  • USPS Priority Mail International
  • UPS Worldwide Expedited
  • USPS Priority Mail Express International
Express International (1-5 arkipäivää)
  • UPS Worldwide Saver
  • UPS Worldwide Express
  • DHL Worldwide Express

Kanada

Kuljetuspalveluja, jotka tarjoavat Kanadan kuljetusajat
Kohde Käytettävissä oleva kuljetusaika Yhteensopivat palvelut
Kanadan sisällä Standard (3–9 arkipäivää)
  • Canada Post Expedited Parcel
  • Canada Post Regular Parcel (ei saatavilla Shopify Shippingin kautta)
Express (1–2 arkipäivää)
  • Canada Post Xpresspost
  • Canada Post Priority
Yhdysvallat Standard International (4–8 arkipäivää)
  • Canada Post Small Packet Air USA
  • Canada Post Tracked Packet USA
  • Canada Post Expedited Parcel USA
Express International (1-5 arkipäivää)
  • Canada Post Xpresspost USA
kansainvälinen Economy International (20–60 arkipäivää)
  • Canada Post Small Packet International Surface
  • Canada Post International Parcel Surface
  • Canada Post International Parcel Air
Standard International (6-10 arkipäivää)
  • Canada Post Small Packet International Air
  • Canada Post Tracked Packet Intl
Express International (4-7 arkipäivää)
  • Canada Post Xpresspost Intl

Ranska

Kuljetuspalveluja, jotka tarjoavat Ranskan kuljetusajat
Kohde Käytettävissä oleva kuljetusaika Yhteensopivat palvelut
Kotimaa (Ranska) Standard (2–4 arkipäivää)
  • La Poste Lettre Verte
  • La Poste Lettre Recommandée
  • La Poste Prêt-à-Recommandée Suivi
  • La Poste Prêt-à-Poster Lettre Suivie
  • La Poste Lettre Recommandée Mobile
  • La Poste Valeur Declarée Nationale
  • La Poste Lettre Suivie
  • La Poste Prêt-à-Poster Smart Valeur Declarée
  • La Poste Prêt-à-Poster Lettre Verte
  • La Poste Prêt-à-Poster Regionaux Lettre Verte
  • Colissimo France (Métropole)
  • Colissimo Etiquette Prepayée
  • Colissimo Prêt-à-Envoyer France
  • Colissimo Expert
  • Colis Privé Livraison a domicile
  • Mondial Relay Points Relais
  • DPD Classic
  • UPS Standard*
Express (1–2 arkipäivää)
  • La Poste Lettre Prioritaire
  • La Poste Prêt-à-Poster Regionaux Lettre Prioritaire
  • La Poste Prêt-à-Poster Lettre Prioritaire
  • Chronopost Chrono Relais 13 (Métropole)
  • Chronopost Chrono Sameday
  • Chronopost Chrono (8, 9, 10, 13, 18)
  • Chronopost Prêt-à-Expedier Chrono 13 (Métropole)
  • DHL Express (9:00; 12:00; 18:00)
  • UPS Express Plus
  • UPS Express
  • UPS Express Saver
Kansainvälinen (Eurooppa)
Standard (2–8 arkipäivää)
  • La Poste Lettre Suivie Internationale
  • Chrono Classic (Eurooppa)
  • Chrono Relais (Eurooppa)
  • Colissimo Expert (Eurooppa)
  • Colissimo International (Eurooppa)
  • Colissimo Prêt-à-Envoyer Europe
  • DHL GlobalMail
  • DHL Colis
  • DHL Economy Select
  • Delivengo Easy
  • Mondial Relay Points Relais
  • Mondial Relay Accueil
  • DPD Classic Europe
  • UPS Standard - Eurooppa
Express (1–3 arkipäivää)
  • La Poste Lettre Prioritaire Internationale
  • Chronopost Prêt-à-Expedier Chrono Express (Eurooppa)
  • Chronopost Chrono Express (Eurooppa)
  • DHL Express Worldwide
  • UPS Worldwide Express Freight
  • UPS Worldwide Express Freight Midday
  • UPS Express Saver

Saksa

Kuljetuspalveluja, jotka tarjoavat Saksan kuljetusajat
Kohde Käytettävissä oleva kuljetusaika Yhteensopivat palvelut
Kotimaa (Saksa) Standard (2–4 arkipäivää)
  • DHL Päckchen (S tai M)
  • DHL Paket
  • GLS Paketversand National (XS–XL)
  • GLS BusinessParcel - Paketversand National
  • Deutsche Post Brief (Standard, Kompakt, Gross, Maxi) National
  • Deutsche Post Einschreiben (Brief) National
  • Deutsche Post Wertbrief National
  • Deutsche Post Warenversand (< 500g, <1000g) National
  • Evri Päckchen und Pakete - National
  • DPD Brief (Standard, Kompakt, Gross, Maxi 1, Maxi 2)
  • DPD Shop2Shop
  • DPD Classic
  • UPS Standard - Versand Deutschland
Express (1–2 arkipäivää)
  • DHL ExpressEasy
  • HL Express Domestic
  • DHL Express Domestic (9:00, 10:00, 12:00)
  • GLS ExpressParcel - Geschäftskunden - Express Versand National
  • DPD Express - National
  • UPS Express Saver - National
  • UPS Express - National
  • UPS Express 12:00 - National
  • UPS Express Plus - National
  • UPS Express Critical Domestic
  • FedEx Priority Overnight
Kansainvälinen (Eurooppa)
Standard (2–8 arkipäivää)
  • GLS Paketversand Eurozone (I - IV)
  • GLS EuroBusinessParcel - Paketversand Europa
  • Deutsche Post Briefe (Standard, Kompakt, Gross, Maxi) International
  • Deutsche Post Einschreiben (Brief) International
  • Deutsche Post Wertbrief - International
  • Deutsche Post Warenpost (XS, S, M, L) International
  • DHL Economy Select
  • FedEx International Economy
  • DPD Brief (Standard, Kompakt, Gross, Maxi 1, Maxi 2)
  • DPD Classic
  • DPD Guaranteed
  • UPS Standard - Eurooppa
Express (1–4 arkipäivää)
  • DHL ExpressEasy
  • GLS EuroExpressParcel - Geschäftskunden - Express Versand Europa
  • DPD Express - International - Europa
  • FedEx Europe First
  • FedEx International Priority

Italia

Kuljetuspalveluja, jotka tarjoavat Italian kuljetusajat
Kohde Käytettävissä oleva kuljetusaika Yhteensopivat palvelut
Kotimainen (Italia) Standard (2–6 arkipäivää)
  • Italy SDA Extra Large
  • Poste Italiane Posta 1
  • Poste Italiane Posta 4
  • Poste Italiane Pieghi di libri
  • Poste Italiane Delivery Standard
  • UPS Standard*
Express (1–4 arkipäivää)
  • Bartolini (BRT) Servizio Express
  • Bartolini (BRT) Servizio Priority
  • Bartolini (BRT) Servizio 10:30
  • GLS Italy National Express
  • GLS Italy Safe Plus
  • Poste Italiane Delivery Express
  • TNT Express (10:00, 12:00)
  • UPS Express Saver
Kansainvälinen (Eurooppa)
Standard International (4–9 arkipäivää)
  • Bartolini (BRT) Il Servizio DPD Group
  • Bartolini (BRT) Il Servizio EuroExpress
  • GLS Italy Parcel
  • Poste Italiane Delivery Europe
  • Poste Italiane Postamail Internazionale
  • UPS Standard*
Express International (2-6 arkipäivää)
  • GLS Italy Express
  • Poste Italiane Postapriority Internazionale
  • Poste Italiane Delivery International Express
  • TNT Express (9:00, 10:00, 12:00)
  • UPS Express
  • UPS Express Saver

Espanja

Kuljetuspalveluja, jotka tarjoavat Espanjan kuljetusajat
Kohde Käytettävissä oleva kuljetusaika Yhteensopivat palvelut
Kotimainen (Espanja) Standard (2–5 arkipäivää)
  • Correos Paq Estándar
  • Correos Paquete Azul
  • Correos Paq Ligero
  • Correos Carta Ordinaria
  • GLS Business Parcel
  • GLS Business Small Parcel
  • UPS Standard*
Express (1–4 arkipäivää)
  • Correos Express Equipaq 24
  • Correos Express Paq 10, 14, 24
  • Correos Express Islas Express
  • Correos Express Paq Empresa 14
  • Correos Paq Premium
  • Correos Paq Today
  • Correos Carta Urgente
  • GLS ExpressParcel (8:30, 10:00, 14:00)
  • TNT Express (9:00, 10:00, 12:00, 18:00)
  • UPS Express Saver
Kansainvälinen (Eurooppa)
Standard International (4-10 arkipäivää)
  • Correos Paq Light Internacional
  • Correos Express Internacional Estándar
  • GLS EuroBusinessParcel
  • GLS EuroBusinessSmallParcel
  • UPS Standard*
Express International (2-7 arkipäivää)
  • Correos Express Internacional Express
  • TNT Express (9:00, 10:00, 12:00)
  • UPS Express
  • UPS Express Saver

Australia

Kuljetuspalveluja, jotka tarjoavat Australian kuljetusajat
Kohde Käytettävissä oleva kuljetusaika Yhteensopivat palvelut
Kotimaa (Australia) Standard (2–8 arkipäivää)
  • Australia Post Parcel Post
  • Australia Post Regular Letters
  • Sendle Domestic
  • Sendle Satchel
  • Sendle Unlimited Satchel
Express (1–4 arkipäivää)
  • Australia Postin Express Post Parcels
  • Australia Post Express Post Letters
Kansainvälinen (maailmanlaajuinen)
Standard International (6–27 arkipäivää)
  • Australia Post International Standard
  • Sendle International
  • DHL Packet International
  • DHL Packet Plus International
  • DHL Parcel International Standard

Yhdistynyt kuningaskunta

Kuljetuspalveluja, jotka tarjoavat Yhdistyneen kuningaskunnan kuljetusajat
Kohde Käytettävissä oleva kuljetusaika Yhteensopivat palvelut
Kotimaa (Yhdistynyt kuningaskunta) Standard (2–4 arkipäivää)
  • Royal Mail 1st / 2nd Class
  • DHL Parcel
  • UPS Standard*
Express (1–3 arkipäivää)
  • Royal Mail Tracked 24 / 48
  • Royal Mail Special Delivery Guaranteed by 9am® / 1pm®
  • Royal Mail Sameday
  • Royal Mail 24® / 48®
  • Parcelforce (express9, express10, expressAM, express24, express48, express48large)
  • DPD 10:30 & DPD 12:00
  • DHL Local NEXT DAY
  • DHL Express (9:00, 12:00)
  • DHL Express Domestic
  • DHL Express Easy
  • UPS Express Saver
Kansainvälinen (Eurooppa)
Standard International (2–11 arkipäivää)
  • Royal Mail International Signed
  • Royal Mail International Tracked
  • Royal Mail International Standard
  • Royal Mail International Business Standard Priority
  • DPD Classic
  • DPD Air Classic
  • DPD Direct
  • DHL Parcel Connect
  • UPS Standard*
Economy International (10–15 arkipäivää)
  • Royal Mail International Business Standard Economy
Kansainvälinen (maailmanlaajuinen)
Standard International (3–17 arkipäivää)
  • Parcelforce globalvalue
  • Royal Mail International Signed
  • Royal Mail International Tracked
  • Royal Mail International Standard
  • Royal Mail International Business Standard Priority
  • DPD Air Classic
  • DPD Direct
  • DHL Parcel International
  • UPS Standard*
Express International (2–11 arkipäivää)
  • Parcelforce globalexpress
  • DPD Express
  • DHL Express (9:00, 10:30, 12:00)
  • DHL Express Worldwide
  • DHL Express Easy
  • UPS Express Saver
  • UPS Expedited
Economy International (10–60 arkipäivää)
  • Parcelforce globaleconomy
  • Royal Mail International Economy
  • Royal Mail International Business Standard Economy