Shopifyn jakeluverkoston niput

Nippu on tuote, joka yhdistää useita muita tuotteita. Kun nippu myydään, kaikki sen tuotteet jaetaan yhdessä. Paketti voi esimerkiksi olla puvun, joka sisältää housut ja takin. Nippuun yhdistettyjä tuotteita voidaan myydä myös erikseen.

Jos haluat, että Shopifyn jakeluverkosto (SFN) jakaa nippusi, ja tuotteesi täyttävät kaikki vaatimukset, voit määrittää nipun SFN-sovelluksessa.

Nippuihin kuuluvat tuotteet tallennetaan erikseen SFN:ssä, ja niitä voidaan myydä myös yksittäisinä tuotteina. Kun SFN on saanut tilauksen, joka sisältää nipun, SFN poimii ja pakkaa nippuun kuuluvat tuotteet ja jakelee ne yhdessä.

Nipun varastoyksikköä (SKU) kutsutaan nipun SKU-koodiksi, kun taas nippujen tuotteilla on komponentin SKU-koodi.

Jos haluat SFN:n kokoavan tuotteesi erityispakkaukseen ennen kuin vastaanotat näitä tuotteita koskevat tilaukset, voit pyytää SFN:ää luomaan valmiiksi koottuja pakkauksia.

Nippujen määrittämistä koskevat vaatimukset

Ennen kuin voit määrittää nippuja SFN:ssä, tuotteittesi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Määritä nippu

Jos tuotteesi täyttävät nippuja koskevat vaatimukset, voit määrittää nipun SFN-sovelluksessasi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Varasto-välilehteä.

3. Klikkaa tuotetta, jonka haluat määrittää nippuna.

4. Klikkaa Määritä nippu -osiossa Valitse kohteet.

5. Valitse tuotteet, jotka haluat lisätä komponentteina nippuusi.

6. Syötä Määrä per nippu -sarakkeeseen tuotteiden määrä, jonka haluat lisätä yhteen nippuun.

7. Klikkaa Tallenna nippu.

Jos myyt tuotteita, jotka käyttävät samaa kohdetta kuin muut tuotteet, voit määrittää kyseiset tuotteet nipuiksi ja valita kohteen komponentin SKU:ksi.

Käytä nippujen käytettävissä olevaa määrää

Jotta voit myydä nippujasi, SFN:llä on oltava riittävästi komponentin SKU:ta jokaisen nipun luomiseen. Kun SFN:llä ei ole tarpeeksi komponentin SKU:ta missään jakelukeskuksessa yhden nipun luontia varten, nipun Saatavlla oleva määrän on nolla ja näytetään loppunut varastosta -tilassa kaupassasi.

Nippusi käytettävissä oleva määrä määräytyy seuraavien laskelmien perusteella:

• Nippujen määrä riippuu kunkin jakelukeskuksen Käytettävissä olevista komponentin SKU:den määrästä ja nippuun tarvittavasta määrästä.
  • Nippujen käytettävissä oleva kokonaismäärä on kaikista SFN-jakelukeskuksista toteutettavissa olevien nippujen kokonaislukumäärä.
  • Nippujen saatavuuslaskelmassa ei huomioida sen komponenttien ennakkotilauksia, varauksia ja odottavia pyyntöjä.

Oletetaan esimerkiksi, että Hiuspesun nippu edellyttää, että sinulla on yksi shampoo- ja yksi hoitoaine-komponentti. Jos jakelukeskuksessasi on 10 shampoota ja 15 hoitoainetta, voit myydä 10 nippua. Vaikka toisessa jakelukeskuksessa olisi ylimääräisiä shampoita, kohteiden on oltava samassa sijainnissa, jotta voit luoda nipun.

Varmista, että huomioit nykyiset varastomääräsi Shopifyn jakelukeskuksessa, kun täytät varastosi osia jakelukeskuksen varastoon saapuvien siirtojen avulla.

Näet nippusi Saatavilla olevan määrän Shopify adminin tuotevarastossa tai SFN-sovelluksen tuotevarastossa.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Varasto-välilehteä.

3. Klikkaa nippua, jota haluat käyttää.

Nipun muokkaaminen SFN:ssä

Voit lisätä, poistaa ja säätää komponenttien SKU:den määriä olemassa olevassa paketissa. Jos haluat muokata pakettia, jonka avoimet tilaukset SFN:n voi jaella, kaikki nämä tilaukset on jaettava tai peruutettava.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Varasto-välilehteä.

3. Klikkaa pakettia, jota haluat muokata.

4. Klikkaa Muokkaa nippua.

5. Säädä valittuja tuotteita ja nippuun haluamiasi tuotemääriä.

6. Klikkaa Tallenna nippu.

Jos haluat muuttaa nippua koskevat tuotetiedot sen SKU-koodien lisäksi, voit muokata sen tuotetietoja Shopify adminissa.

Jos haluat muuttaa nipun SKU-koodia, sinun on määritettävä uusi nippu. Jos haluat, että suurin osa tiedoista on samat, voit monistaa vanhan nipun tuotteesi luodaksesi uuden nipun. Aseta vanha tuotteesi niin, että nippu ei ole saatavilla missään myyntikanavassa, jotta asiakkaasi eivät ostaisi vanhaa nippua.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?