Shopify Fulfillment Networkin tehtävien automatisointi Flow'n avulla

Shopify Flow on maksuton verkkokaupan automaatioalusta, jonka avulla voit helposti automatisoida Shopify-kaupassasi ja sovelluksissa suoritettavia tehtäviä ja prosesseja. Voit käyttää Shopify Flow'ta, jonka avulla voit automatisoida tiettyjä Shopify-kaupassa ja Shopify Fulfillment Networkissa (SFN) suoritettavia tehtäviä. Saat sen käyttöösi asentamalla Flow'n Shopify App Storesta tai ottamalla yhteyttä SFN:ään.

Flow-työnkulkujen määrittäminen SFN:ää varten

Voit automatisoida Shopifyssa suoritettavia yleisiä tehtäviä luomalla Flow'ssa työnkulkuja, joilla on käynnistimet, ehdot ja toiminnot. Voit optimoida Shopifyn ja SFN:n käytön määrittämällä Flow'n avulla useita yleisiä työnkulkuja. Näitä voivat olla esimerkiksi varasto vähissä -ilmoitukset ja tilauksen asettaminen pitoon.

Jotkin työnkulut voivat aiheuttaa häiriöitä Shopifyn ja SFN:n välillä, mikä johtuu SFN:n tavasta käsitellä tilauksia. Vältä seuraavien työnkulkujen määrittämistä Flow'ssa:

• Työnkulut, jotka viivästyttävät Shopifyn tilausten maksujen veloittamista.
  • Työnkulut, jotka muuttavat SFN:lle määritettyjä tilauksia jakeluviiveen jälkeen esimerkiksi lisäämällä tuotteita tilaukseen.

Työnkulun luominen matalasta varastotasosta kertovia ilmoituksia varten

Varasto vähissä -ilmoitusten työnkulut auttavat SFN-varaston ylläpitämisessä. Kun SFN:n varastotasot alkavat olla vähissä, tämän työnkulun avulla voit vastaanottaa ilmoituksia Shopify Adminin ulkopuolella. Ilmoituksia voidaan lähettää esimerkiksi Slackin kautta tai sähköpostiviestinä.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Flow.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Click workflow (Luo työnkulku) -valintaa.

5. Klikkaa Selaa malleja.

6. Valitse Varasto ja tuotteet ja valitse sitten Saat ilmoituksen, kun tuoteversiovarasto on vähissä.

7. Klikkaa Asenna.

8. Valinnainen: Jos haluat, että varastoilmoitus koskee vain tiettyä tuotetta, voit lisätä tuotteen kriteeriksi.

9. Jos haluat aloittaa työnkulun käytön, aseta vaihtopainike Poissa-asennosta Käytössä-asentoon.

Työnkulkujen luominen korkean riskin tai arvokkaan tilauksen pitoon asettamiseksi

Tilaukset pitoon asettavien työnkulkujen avulla voit asettaa tilauksen pitoon, jotta voit tarkistaa tilauksen, ennen kuin tilaus lähetetään SFN:lle. Käytettävissä on työnkulkumalleja, joiden avulla tilaus voidaan asettaa pitoon tilauksen riskitason tai kokonaisarvon perusteella.

Tilauksen kokonaisarvo on oletusarvoisesti 1 000 USD. Voit säätää tätä arvoa yrityksesi kannalta järkeväksi.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Flow.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Click workflow (Luo työnkulku) -valintaa.

5. Klikkaa Selaa malleja.

6. Valitse ensin Kaikki ja sitten Aseta tilaus pitoon riskitason perusteella tai valitse Aseta tilaus pitoon kokonaisarvon perusteella.

7. Klikkaa Asenna.

8. Muokkaa mallia tarpeesi mukaan.

9. Jos haluat aloittaa työnkulun käytön, aseta vaihtopainike Poissa-asennosta Käytössä-asentoon.

Tuotteen lisääminen Flow-työnkulun kriteeriksi

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Flow.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa työnkulkua, jota haluat muokata.

5. Klikkaa Tarkista, jos ja valitse sitten Lisää kriteerit.

6. Lisää kriteerit, joita haluat käyttää kohteiden valinnassa.

• Jos haluat lisätä yhden tuotteen, klikkaa Tuoteversio ja klikkaa sitten sku. Anna juuri luomiesi kriteerien Sku-kenttään SKU-tiedot.
    • Jos haluat lisätä tuotteen, jolla on tuoteversioita, valitse Tuote ja klikkaa sitten nimike. Anna juuri luomiesi kriteerien Nimike-ruutuun tuotenimike.
  7. Vahvista klikkaamalla mitä tahansa syötteen ulkopuolella olevaa kohtaa.

8. Klikkaa Ota muutokset käyttöön ja klikkaa sitten Käytä.