Shopify Flow'n työnkulut Shopifyn jakeluverkostoa varten

SFN-kauppiaat voivat nyt käyttää Shopify Flow'ta, ilmaista verkkokaupan automaatioalustaa, jonka avulla voidaan automatisoida Shopify-kaupassa ja sovelluksissa suoritettavia tehtäviä ja prosesseja. Saat sen käyttöösi asentamalla Flow'n Shopify App Storesta tai ottamalla yhteyttä SFN:ään.

Työnkulkujen määrittäminen

Voit automatisoida Shopifyssa suoritettavia yleisiä tehtäviä luomalla Flow'ssa työnkulkuja, joilla on käynnistimet, ehdot ja toiminnot. Voit optimoida Shopifyn ja SFN:n käytön määrittämällä Flow'n avulla useita yleisiä työnkulkuja, kuten varasto vähissä -ilmoitukset.

Jotkin työnkulut voivat aiheuttaa häiriöitä Shopifyn ja SFN:n välillä, mikä johtuu SFN:n tavasta käsitellä tilauksia. Vältä seuraavien työnkulkujen määrittämistä Flow'ssa:

• Työnkulut, jotka viivästyttävät Shopifyn tilausten maksujen veloittamista
  • työnkulkuja, jotka muuttavat SFN:lle määritettyjä tilauksia jakeluviiveen jälkeen esimerkiksi lisäämällä tuotteita tilaukseen

Flow-työnkulun luominen matalasta varastotasosta kertovia ilmoituksia varten

Varasto vähissä -ilmoitusten työnkulut auttavat SFN-varaston ylläpitämisessä. Kun SFN:n varastotasot alkavat olla vähissä, tämän työnkulun avulla voit vastaanottaa ilmoituksia Shopify-ylläpitäjän ulkopuolella, kuten Slackissa tai sähköpostitse.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset > Shopify Flow.
  2. Klikkaa Click workflow (Luo työnkulku) -valintaa.
  3. Klikkaa Selaa malleja.
  4. Valitse Varasto ja tuotteet ja valitse sitten Saat ilmoituksen, kun tuoteversiovarasto on vähissä.
  5. Klikkaa Asenna.
  6. Valinnainen: Jos haluat, että varastoilmoitus koskee vain tiettyä tuotetta, voit lisätä tuotteen kriteerinä.
  7. Jos haluat aloittaa työnkulun käytön, aseta vaihtopainike Poissa-asennosta Käytössä-asentoon.

Tuotteen lisääminen Flow-työnkulun kriteeriksi

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset > Shopify Flow.
  2. Klikkaa työnkulkua, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa Tarkista, jos ja valitse sitten Lisää kriteerit.
  4. Lisää kriteerit, joita haluat käyttää kohteiden valinnassa.

- Jos haluat lisätä yhden tuotteen, klikkaa Tuoteversio ja klikkaa sitten sku. Anna juuri luomiesi kriteerien Sku-kenttään SKU-tiedot. - Jos haluat lisätä tuotteen, jolla on tuoteversioita, valitse Tuote ja klikkaa sitten nimike. Anna juuri luomiesi kriteerien Nimike-ruutuun tuotenimike.

1. Vahvista klikkaamalla mitä tahansa syötteen ulkopuolella olevaa kohtaa.

2. Klikkaa Ota muutokset käyttöön ja klikkaa sitten Käytä.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?