Jakelupyyntöjen tilat

Voit tarkastella tietyssä tilassa olevaa jakelupyyntöä klikkaamalla Jakelun tila ‑valintaa ja valitsemalla sitten näytettävät tilat.

Jakelupyynnöillä voi olla seuraavia tiloja:

Jakeluiden tilat ja niiden kuvaukset
Tila Kuvaus
Odottaa Jakelupyyntösi on viivästynyt, ja se on osoitettava tietyn jakelukeskuksen hoidettavaksi.
Käynnissä Jakelupyyntösi on osoitettu tietyn jakelukeskuksen hoidettavaksi, ja tuotteesi käsitellään, kerätään ja pakataan jakelukeskuksessa.
Osittain jaeltu Jakelupyyntösi jaetaan useaksi paketeiksi, ja vähintään yksi paketti on vielä jakelematta.
jaeltu Kaikki jakelupyyntösi tuotteet on pakattu jakelukeskuksessa.
Pidossa Jakelupyyntöäsi ei voida käsitellä tai siirtää jakelukeskuksen hoidettavaksi. Pidosta vapauttamista koskevat ohjeet löytyvät jakelupyynnön tietosivulla.
Peruutettu Jakelupyyntösi SFN:ssä on peruutettu. Sinun on manuaalisesti pyydettävä jakelua Shopify-ylläpitäjästäsi, jotta voit luoda uuden jakelupyynnön.

Odottavat jakelupyynnöt

Jos haluat asettaa tilauksen jakelulle viiveen niin, että sinulla on aikaa tehdä viime hetken muokkauksia, ratkaista asiakasongelmat tai peruuttaa jakelu, voit asettaa jakelupyynnöllesi aikaviiveen.

Kun maksetun tilauksen jakelupyynnölle asetetaan viive ennen käsittelyä, se siirtyy Odottaa-tilaan. Odottavan jakelupyynnön käsittelyn voi aloittaa milloin tahansa.

Aseta jakelupyynnölle viive

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset-välilehteä.
  3. Klikkaa Jakeluviive-osiossa ylänuolia tai syötä tilauksillesi ennen käsittelyä asetettava viive minuutteina.

Odottavan jakelun käsittelyn aloittaminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Yhteenveto-välilehdellä Näytä jakelupyynnöt ‑valintaa.

3. Klikkaa jakelupyyntöä, jonka käsittelyn haluat aloittaa.

4. Klikkaa Jakele nyt.

Pidossa olevat jakelupyynnöt

Kun jakelupyyntö on asetettu pitoon, kyseinen tilaus on Pidossa-tilassa, ja sillä on tunniste, joka ilmoittaa syyn. Kun sinulla on pidossa olevia jakelupyyntöjä, SFN-sovelluksen Tehtävä-luettelossa Yleiskatsaus-sivulla näkyy Ratkaise pidossa oleva jakelupyyntö. Jos haluat lisätietoja pidosta, siirry pyynnön tietosivulle, jotta saat lisätietoja pidon syystä ja siitä, ja miten se ratkaistaan.

Jakelupyyntösi voi olla pidossa seuraavista syistä, jotka on ilmoitettu tunnisteissa:

Pitojen tunnisteiden syyt ja kuvaukset
Pidossa-tilan tunnisteet Kuvaus
Tukkutilaus edellyttää tarkistusta SFN:n on tarkistettava tukkutilauksesi.
Osoite on virheellinen Toimitusosoitteesi on virheellinen, ja sinun on ratkaistava toimitusosoitteesi virheet.
Ei aktiivista jakelukeskusta Kaupallesi ei ole määritetty aktiivista jakelukeskusta.
Maa on estetty Kohdemaa on estetty vastaanottamasta toimitustasi.
Varastoa ei ole saatavilla Pyyntösi edellyttämä varasto ei ole saatavilla.
Tunnistamaton tuote Pyyntösi sisältää tunnistamattoman tuotteen.
Pääsy kauppaan on estetty Pääsy kauppaasi on estetty.
Kelpaamaton tuote Pyyntösi sisältää kelpaamattoman tuotteen.
Jako keskeytetty Jakelusi on keskeytetty.
Jakelukeskuksen tekemä peruutus Jakelukeskus peruutti pyyntösi.
Asetettu manuaaliseen pitoon Pyyntösi on manuaalisesti asetettu pitoon Shopify adminissa. Voit manuaalisesti vapauttaa pidossa olevat jakelut Shopify adminissa.

Pidossa olevien jakelupyyntöjen tarkasteleminen

Voit tarkastella jakelupyynnön pidon syytä sen tietosivulla.

Toimintavaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Tehtävät-osiossa Voit valita, mitä pidossa olevia jakelupyyntöjä haluat tarkastella. * Jos haluat näyttää kaikki pidossa olevat jakelupyynnöt, klikkaa Ratkaise pidossa oleva jakelupyyntö. * Jos haluat nähdä tietystä syystä pitoon asetetut jakelupyynnöt, klikkaa NÄYTÄ TIEDOT ja klikkaa sitten pidon syytä. 3. Klikkaa jakelupyyntöä, jota haluat tarkastella.

Jos tarkastelet pidossa olevan jakelupyynnön tilaustietojen sivua Shopifyssa, voit klikata Näytä jakelun tiedot ‑valintaa.

Vapauta jakelupyynnön pito SFN-sovelluksessasi

Jos jakelupyyntöäsi ei ole asetettu pitoon manuaalisesti, voit ratkaista syyn ja vapauttaa pitotilan SFN-sovelluksessasi.

Jos jakelupyyntö on asetettu manuaalisesti pitoon, sinun on vapautettava pito manuaalisesti Shopify adminissa.

Toimintavaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Tehtävät-osiossa Voit valita, mitä pidossa olevia jakelupyyntöjä haluat tarkastella. * Jos haluat näyttää kaikki pidossa olevat jakelupyynnöt, klikkaa Ratkaise pidossa oleva jakelupyyntö. * Jos haluat nähdä tietystä syystä pitoon asetetut jakelupyynnöt, klikkaa NÄYTÄ TIEDOT ja klikkaa sitten pidon syytä. 3. Klikkaa jakelupyyntöä, jonka haluat vapauttaa pidosta. 4. Klikkaa Vapauta pidosta ja vahvista sen jälkeen klikkaamalla uudelleen Vapauta pidosta.

Kun olet vapauttanut jakelupyynnön pidosta, voit päivittää sivun nähdäksesi tilauksen tilan vaihtuvan Odottaa-tilaan. Jos yrität vapauttaa jakelupyynnön pidosta, ennen kuin pidon taustalla oleva syy on ratkaistu, pyyntö palautetaan Pidossa-tilaan.

Jakelupyyntöjen asettaminen pitoon manuaalisesti

Jos haluat viivästyttää pyynnön täyttämistä, voit asettaa manuaalisesti Odottaa-tilassa olevan SFN:n jakelupyynnön pitoon Shopify adminissa.

Jos asetat pyyntösi manuaalisesti pitoon, SFN:njakelupyyntösi pysyy Pidossa-tilassa siihen asti, kunnes vapautat pidon manuaalisesti Shopify adminissa. Kun olet vapauttanut pidon, SFN:n jakelupyynnön tila on Odottaa.

Jos haluat keskeyttää jakelupyynnön, joka on Käynnissä, voit peruuttaa jakelupyynnön manuaalisesti.

Peruuta jakelupyynnöt

Jakelupyyntöjen, joita SFN ei enää jakele, tila on Peruttu. Jakelupyyntösi voidaan peruuttaa seuraavien toimintojen vuoksi:

• Tilaus osoitetaan toisen sijainnin hoidettavaksi Shopify-ylläpitäjässä.
  • Koko tilaus peruutetaan Shopify-ylläpitäjästä.
  • Tilauksen tuotteita tai niiden määriä muokataan Shopify-ylläpitäjässä. Tämä peruuttaa alkuperäisen jakelupyynnön ja luo uuden jakelupyynnön.
  • Jakelupyyntö on manuaalisesti peruutettu SFN-sovelluksessasi.

Jakelupyynnön peruuttamistapa riippuu jakelun tilasta. Jos tilaus on odotustilassa tai pidossa, voit peruuttaa jakelupyynnön tilauksen Shopify-ylläpitäjässä. Jos et halua, että Käynnissä oleva jakelupyyntö lähetetään, voitperuuttaa jakelupyynnön manuaalisestiSFN-sovelluksessasi.

Jos haluat käsitellä peruutettua jakelupyyntöä, klikkaa Shopify-ylläpitäjän tilaustietojen sivulta Pyydä jakelua. Tämä luo uuden käsiteltävissä olevan jakelupyynnön.

Jos haluat keskeyttää Odotustilassa olevan jakelupyynnön, voit asettaa jakelupyyntösi manuaalisesti pitoon.

Peruuta jakelupyynnöt manuaalisesti

Jos et halua, että Käynnissä oleva jakelupyyntö lähetetään, voit peruuttaa jakelupyynnön manuaalisesti SFN-sovelluksessasi.

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Yhteenveto-välilehdellä Näytä jakelupyynnöt ‑valintaa.

3. Klikkaa jakelupyyntöä, jonka haluat peruuttaa.

4. Klikkaa Pyydä peruutusta ja vahvista sitten klikkaamalla Pyydä peruutusta.