Seuraa jakelupyyntöjäsi

Voit valvoa Shopify Fulfillment Networkia (SFN) koskevien jakelupyyntöjen etenemistä asettamalla ja tallentamalla tilaussuodattimia. Näin voit helposti tarkastella kaikkia huomiota tarvitsevia jakelupyyntöjä.

Voit luoda tallennettuja näkymiä suodattamalla sen jakelun tilan tai SFN-verkoston automaattisesti lisäämien tilaustunnisteiden mukaan.

SFN-verkoston jakelupyyntöjen seuraaminen käyttämällä jakelun tilaa

Voit valvoa tilauksia niiden jakelun tilan mukaan suodattamalla tilauksesi tilauksen jakelun tilan mukaan ja tallentamalla sitten kunkin suodattimen tilausnäkymän.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.

2. Klikkaa missä tahansa tilausnäkymässä Suodatin.

3. Klikkaa Valitse suodatin ja sitten Jakelun tila.

4. Klikkaa Valitse arvo ja valitse sitten jakelun tila, jonka mukaan haluat suodattaa.

5. Valinnainen: Tallenna suodattimet olemassa olevaan tilausnäkymään tai tallenna suodattimet uuteen tilausnäkymään.

SFN-verkoston jakelupyyntöjen valvominen tilaustunnisteiden avulla

Voit seurata SFN-jakelupyyntöjen etenemistä Shopify-Adminin Tilaukset-sivulla suodattamalla tilauksia, joissa on SFN-tunnisteet. Jos esimerkiksi haluat näyttää kaikki Shopify-tilaukset, joilla on pidossa SFN-jakelupyyntö, voit suodattaa tilauksiasi Shopify Adminissa käyttämällä tunnistetta SFN: On hold.

SFN-verkosto merkitsee Shopify-tilauksesi automaattisesti tilausten jakelupyyntöjen tilan perusteella. Jos haluat suodattaa tilauksesi tarkasti SFN:n jakelupyyntöjen tunnisteilla, pidät huolta siitä, että käytät suodattaessasi täsmälleen samoja tunnisteita, jotka SFN on antanut.

Voit suodattaa tilauksiasi SFN:n tilauspyynnön tilan mukaan seuraavia tunnisteita käyttämällä:

• SFN: Accepted
  • SFN: Requested
  • SFN: On hold
  • SFN: In progress
  • SFN: Canceled
  • SFN: Fulfilled
  • SFN: Partially fulfilled

Voit suodattaa tilauksiasi Shopifyn jakeluverkoston jakelupyynnön tilan mukaan seuraavia tunnisteita käyttämällä:

• SFN: Invalid address
  • SFN: Country not supported
  • SFN: Inventory not available
  • SFN: Canceled by fulfillment center
  • SFN: Fulfillment paused
  • SFN: Custom packaging out of stock

Jos haluat näyttää SFN-tunnisteilla varustettujen tilausten suodatetut luettelot jatkossa uudelleen, tallenna suodattimet olemassa olevaan tilausnäkymään tai luo uusi tilausnäkymä. Lisätietoja on kohdassa Tilausnäkymät.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.

2. Klikkaa missä tahansa tilausnäkymässä Suodattimet.

3. Klikkaa Lisää suodatin ja klikkaa sitten Valitse suodatin -valikkoa.

4. Valitse Merkitty tunnisteella ja klikkaa sitten Valitse arvo -valikkoa.

5. Kopioi ja liitä SFN-tunniste, jonka mukaan haluat suodattaa.

6. Valinnainen: Tallenna suodattimet olemassa olevaan tilausnäkymään tai tallenna suodattimet uuteen tilausnäkymään.

Voit tarkastella jakelupyyntöjen tilaa Shopify Adminin Tilaukset-sivulla. Jakelun tila osoittaa jakeluprosessin vaiheen, jossa tilaus on.

Odottamattomien jakeluviiveiden kriittiset hälytykset

Odottamattomat tapahtumat, kuten huonot sääolosuhteet, voivat aiheuttaa viivästyksiä SFN:n jakeluun ja kuljetuspalvelun toimitukseen. Kun odottamaton viivästys tapahtuu, SFN-sovelluksessa näkyy hälytys. Saat lisätietoja viivästyksen syystä klikkaamalla hälytyksessä Lisätietoja.

Jos kauppaan mahdollisesti vaikuttavan viivästyksen arvioidaan olevan yli 24 tuntia, kaupan omistaja saa sähköpostiviestin viiveestä. Jos kauppaasi vaikuttavan viivästyksen arvioidaan olevan yli kolme (3) vuorokautta, SFN ottaa sinuun yhteyttä viivästyksen aiheuttamien vaikutusten lieventämiseksi.

SFN-verkoston jakelupyyntöjen tilamääritykset

Seuraavat ovat jakelupyyntöjen mahdollisia tiloja.

SFN-verkoston jakelupyyntöjen tilat ja niiden kuvaukset
Tila Kuvaus
Odottaa Tämän tilauksen jakeluviivejakso ei ole päättynyt. Jakelupyyntö lähetetään SFN-verkostolle, kun viivejakso päättyy.
Käynnissä Jakelupyyntö on osoitettu jakelukeskukselle, ja jakelu on aloitettu.
Osittain jaeltu Jakelupyyntösi jaetaan useaksi paketeiksi, ja vähintään yksi paketti on vielä jakelematta.
jaeltu

Kaikki jakelupyynnössäsi olevat tuotteet on pakattu jakelukeskuksessa ja kuljetuspalvelun nouto on ajoitettu.

Tilaukseen liittyvän seurantanumeron ensimmäinen skannaus voi kestää jopa neljä päivää.

Pidossa Tilaus on asetettu pitoon, eikä mitään jakelupyyntöä ole lähetetty SFN-verkostolle.Tilausten pito on voinut asettaa tilauksen automaattisesti pitoon tai tilaus asetettiin manuaalisesti pitoon.
Hylätty Jakelupyyntö on hylätty, koska ongelma estää SFN-verkostoa jakelemasta tilaustasi.Lue lisää hylätyistä jakelupyynnöistä.