Varastoilmoitukset

Shopify käyttää tuoteversion myyntihistoriaa ja jakelukeskuksessa käytettävissä olevaa määrää arvioidessaan, kuinka monen päivän varaston olet jättänyt tietylle tuoteversiolle.

Varaston tarkastelu

Shopifyn jakeluverkoston Yhteenveto-sivulla on Varaston yhteenveto -osio, joka näyttää seuraavat tiedot:

Varaston yhteenveto -osion tiedot
Osion nimi Kuvaus
jakelukeskus Jos sinulla on varastoa useissa SFN-jakelukeskuksissa, tässä sarakkeessa näkyvät varastoasi varastoivat jakelukeskukset. Jos sinulla on varastoa yhdessä keskuksessa, tämä sarake ei näy.
Tuotteita yhteensä Kaikki yksittäiset SKU-koodit, jotka sinulla on jakelukeskuksessa.
Varasto vähissä Niiden yksilöllisten SKU-koodien kokonaismäärä, jonka varastomäärä on pieni varastoasetusten päivien vähimmäismäärän perusteella. Voit klikata **▾** -kuvaketta, jos haluat näyttää luettelon kohteista, joiden varasto on vähissä jakelukeskuksessa.
Saapuva Saapuvan siirron kautta jakelukeskukseen saapuvien yksilöllisten SKU-koodien kokonaismäärä. Voit klikata **▾**, jos haluat näyttää luettelon tähän jakelukeskukseen saapuvista kohteista.

Varastoilmoitusten asettaminen

Voit määrittää ilmoituksia, jotka muistuttavat sinua täyttämään jakelukeskusten varastot, kun varaston arvioituun loppumispäivään on tietty määrä päiviä jäljellä. Sinulle ilmoitetaan, kun minkä tahansa tuoteversion varastopäivien määrä alittaa asettamasi vähimmäismäärän. Varaston ilmoitukset näkyvät Shopifyn jakeluverkostosovelluksen Yhteenveto ja Varasto -välilehdissä.

Toimi näin:

1. klikkaa Asetukset-valintaa Shopifyn jakeluverkostosovelluksessa.
  2. Aseta tuotteiden tarvitsemat varastopäivien vähimmäismäärät Varastoilmoitukset-kohdassa.