Päivitä lähetystarrasi kattavammiksi

Voit pyytää Shopifyn jakeluverkostoa (SFN) toimittamaan pakettisi asiakkaille nopeammin päivittämällä tilauksen lähetystarran. Jos haluat päivittää lähetystarran, sinun täytyy peruuttaa tilauksesi SFN:ssä ja Shopifyssa ilman, että hyvität sen asiakkaalle, monistaa tilaus Shopifyssa nopeampaa toimitustapaa käyttäen ja pyytää uuden tilauksesi jakelua SFN-sovelluksessasi.

Jotta lähetystarra voidaan päivittää, tilauksesi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Tilauksen on oltava jakelematon.
  • Tilauksen Pyynnön peruutus -valinta täytyy olla käytössä SFN-sovelluksessa.
  • Nopeampi toimitustapa on oltava käytössä toimitusmäärityksessä.

Vaihe 1: Peruuta SFN-jakelu

1. Valitse Shopify-ylläpitäjässä Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta, jonka SFN-jakelun haluat peruuttaa.
  3. Klikkaa Näytä jakelutiedot sovelluksessa.
  4. Klikkaa SFN-sovelluksessa Peruuta jakelu ja vahvista sitten uudelleen klikkaamalla Peruuta jakelu.

Kun olet peruuttanut jakelun, voit päivittää sivun, jotta näet tilauksen tilana Peruutettu.

Vaihe 2: Peruuta tilaus Shopifyssa

1. Klikkaa peruutettavan SFN-tilauksen tietosivun Yhteenveto-osiossa olevaa tilausnumeroa, jolloin tilaustietosivu avautuu Shopify-ylläpitäjässä.
  2. Klikkaa Lisää toimintoja ja klikkaa sitten Peruuta tilaus.
  3. Määritä Peruuta tilaus -osiossa seuraavat asetukset:

1. Valitse Hyvitä myöhemmin.
    2. Valitse Palauta tuotteet varastoon.
    3. Poista valinta Lähetä ilmoitus asiakkaalle.
  4. Klikkaa Peruuta tilaus.

Vaihe 3: Monista tilaus Shopifyssa

1. Klikkaa peruutetun tilauksen tietosivulla Lisää toimintoja ja klikkaa sitten Luo kopio.
  2. Poista kaikki hinnat tilauksesta:

1. Klikkaa Lisää alennus.
    2. Valitse alennustyypiksi Prosenttiosuus ja syötä sitten alennusarvoksi 100.
    3. Klikkaa Käytä.
  3. Määritä tilauksen toimitus:

1. Klikkaa Lisää toimitus.
    2. Kopioi toimituskulun nimi, jota haluat käyttää, ja varmista, että poistat viivan ja hinnan.
    3. Valitse Mukautettu.
    4. Liitä kopioidun hinnan nimi Hinnan nimi -syötteeseen. Jos hinta ei vastaa käytettävissä olevaa vaihtoehtoa, SFN käyttää oletusarvoisesti hitainta toimitustapaa.
    5. Valinnainen: Jos haluat veloittaa asiakkaalta maksun, jolla voit esimerkiksi kattaa toimitustavan muutosten aiheuttaman erotuksen, syötä kyseinen maksu Hinta-kohtaan. SFN ei käsittele uutta tilaustasi, ennen kuin hyväksyt tilauksen maksun.
    6. Klikkaa Valmis.
  4. Klikkaa Merkitse maksetuksi ja klikkaa sitten Luo tilaus.

Jos sinulla on ongelmia tämän prosessin kanssa, ota yhteyttä SFN:n tukeen saadaksesi apua.