Shopifyn jakeluverkoston asetukset

Shopifyn jakeluverkoston (SFN) avulla voit määrittää asetukset yrityksesi tarpeiden mukaan.

Maksettujen tilausten viiveen määrittäminen

Jos haluat viivästyttää tilausten käsittelyä, jotta saat aikaa peruuttaa tai muokata tilauksia tai ratkoa asiakkaiden ongelmia, voit asettaa viiveen.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Anna Maksettujen tilausten viive -osiossa aika minuutteina.

Jos sinun täytyy ohittaa tietyn tilauksen viive, voit pyytää tilauksen jakelua SFN-jakelutiimiltä.

Pakkausluettelojen muokkaaminen

Voit muokata pakkausluetteloita klikkaamalla Muokkaa SFN-sovelluksen Asetukset-sivun Pakkausluettelot-osiossa. Tämä pakkausluettelo on saatavilla myös Shopify-ylläpitäjän Toimitus-osiossa ja se on samanlainen tilauksissa, joita SFN-jakelukeskus ei jakele.

Lisätietoja pakkausluetteloiden muokkaamisesta.

Kuljetuspalvelun tasojen hallinnointi

Voit liittää omat toimituskulusi SFN:n tarjoamiin toimituskuluihin käyttämällä kuljetuspalvelun tasoja.

Varmista, että toimituskulujen nimet on viimeistelty ennen kulujen liittämistä. Jos haluat muuttaa toimituskulun nimeä kulujen liittämisen yhteydessä, muuta ensin toimituskulun nimi Shopify-ylläpitäjän Lähetys ja toimitus -asetuksissa ja liitä sen jälkeen hinta Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Kuljetuspalveluiden tasot -osiossa Palveluiden hallinnointi.
  4. Valitse kullekin palvelutasolle toimituskulut, jotka haluat antaa kyseiselle tasolle.
  5. Napauta Tallenna.

Lue lisää kohdassa toimituskulujen nimien muokkaaminen ja toimituskulujen yhdistäminen.

Tilauksen käsittely

Tilauksen käsittely -osiossa näet, onko tilauksen käsittely aktivoitu vai deaktivoitu.

Kun Tilauksen käsittely on aktivoitu, SFN käsittelee ja ja jakelee uudet tilaukset puolestasi. Jos haluat poistaa tilauksen käsittelyn käytöstä, klikkaa SFN-sovelluksen Asetukset-sivulla Tilauksen käsittely -osiossa Deaktivoi. Deaktivoinnin vahvistamisen jälkeen SFN ei enää jakele tilauksia. Tämä ei poista SFN:ää kaupastasi. SFN on edelleen yhdistettynä kauppaasi aktiivisten tilausten laskutusta ja päivittämistä varten. Tilauksen käsittelyn poistaminen käytöstä ei peruuta tilauksia, jotka SFN on jo valinnut. Jos haluat peruuttaa minkä tahansa hyväksytyn tai keskeytetyn tilauksen, siirry SFN-sovelluksen Tilaukset-osioon ja peruuta tilaus.

Jos Tilauksen käsittely on deaktivoitu, SFN ei käsittele tilauksia puolestasi. Aktivoi SFN-jakelu klikkaamalla SFN-sovelluksen Asetukset-sivulla Tilauksen käsittely -osiossa Aktivoi. Kun olet vahvistanut aktivoinnin, SFN aloittaa tilausten jakelemisen.

Jotta tuotteet voidaan jaella, tuotteiden on oltava aktiivisia ja saatavilla jakelukeskuksessa.

Lisätietoja tilausten käsittelystä.

Varastoilmoitusten asettaminen

Voit määrittää ilmoituksia, jotka muistuttavat sinua täyttämään jakelukeskusten varastot, kun varaston arvioituun loppumispäivään on tietty määrä päiviä jäljellä. Sinulle ilmoitetaan, kun minkä tahansa tuoteversion varastopäivien määrä alittaa asettamasi vähimmäismäärän. Varaston ilmoitukset näkyvät Shopifyn jakeluverkostosovelluksen Yhteenveto ja Varasto -välilehdissä.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Aseta tuotteiden tarvitsemat varastopäivien vähimmäismäärät Varastoilmoitukset-kohdassa.

Yhteystietoasetusten hallinta

SFN-sovelluksen Yhteystietoasetusten hallinta -osiossa voit määrittää, ketkä henkilöstön jäsenet saavat sähköposti-ilmoituksia SFN:n kannalta olennaisista aiheista. Aiheet, joista voidaan lähettää henkilöstön jäsenille ilmoitus, ovat:

• saapuvien siirtojen tarkastukset
  • varasto-ongelmat
  • tilausten pito
  • tilauksen ennustaminen
  • palautukset
  • erityishankepyynnöt

Toimi näin:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Yhteystiedot-osiossa Hallinnoi.
  4. Valitse valintaikkunassa kunkin aiheen vieressä olevasta avattavasta valikosta se henkilöstön jäsen, jolle haluat osoittaa aiheen.
  5. Napauta Tallenna.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?