Tuote- ja siirtotarrojen lataaminen tuotteiden lähettämistä varten Shopifyn jakeluverkostoon

Kun olet valinnut toimitustavan, jota käyttämällä lähetät tuotteesi Shopifyn jakeluverkostoon (SFN), sinun on ladattava lähetystarrat lähetystäsi varten.

Jokaisessa SFN:lle lähetettävässä lähetyksessä on oltava seuraavat tarrat:

• tuotetarrat, jotka kertovat, mitkä tuotteet on pakattu laatikkoon
  • siirtotarrat, joiden avulla lähetyksesi tunnistetaan, kun se saapuu Shopifyn jakelukeskukseen.

Jotta voit välttää virheet, viivästykset ja vaatimusten noudattamatta jättämisestä johtuvat lisämaksut, varmista, että lataat, tulostat ja kiinnität kaikkia lähetyksissäsi olevia tuotteita koskevat tarrat. Saat lisätietoja lähetystapaasi sovellettavasta oikeanlaisesta merkitsemisestä tutustumalla kohtiin Pieni paketti ja Rahti.

SFN-tuotetarrojen lataaminen

1. Siirry SFN-sovelluksessa kohtaan Saapuvat siirrot ja valitse sitten lähetetty saapuva siirto.
  2. Jos et ole valinnut toimitustapaa Valitse toimitustapa -osiossa, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• PIENI PAKETTI
    • RAHTI
  3. Valitse Pakkaus ja tarrat -osiossa Tuotetarrat.

4. Valitse tulostimesi tukema Tarran koko.

5. Klikkaa valintaa Lataa tarrat.

Kun olet ladannut ja tulostanut tuotetarrasi, pakkaa ja tarroita tuotteesi valitsemasi toimitustavan pakkaus- ja tarroitusohjeiden mukaisesti:

SFN-siirtotarrojen lataaminen

1. Siirry SFN-sovelluksessa kohtaan Saapuvat siirrot ja valitse sitten lähetetty saapuva siirto.
  2. Jos et ole valinnut toimitustapaa Valitse toimitustapa -osiossa, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• PIENI PAKETTI
    • RAHTI
  3. Valitse Pakkaus ja tarrat -osiossa Siirtotarrat.

4. Valitse tulostimesi tukema Tarran koko.

5. Klikkaa valintaa Lataa tarrat.

Kun olet ladannut ja tulostanut siirtotarrasi, pakkaa lähetys ja kiinnitä siihen tarra valitsemasi toimitustavan pakkaus- ja merkintäohjeiden mukaisesti: