Shopifyn jakeluverkoston matalasta varastotasosta kertovat ilmoitukset

Voit määrittää varastoilmoitukset Shopifyn jakeluverkoston (SFN) sovelluksessa, jotta saat ilmoituksen, kun tuotteen varastotaso saavuttaa arvioidun määrän päiviä ennen varaston loppuunmyyntiä. Voit esimerkiksi määrittää, että saat ilmoituksen, kun tuotteen varastoa jäljellä SFN:n jakelukeskuksissa arviolta 30 päivän ajaksi ennen kuin se myydään loppuun.

Tuotteen myyntihistoriaa ja SFN:n jakelukeskuksissa käytettävissä olevan varaston määrää käytetään sen arvioimiseen, kuinka monta päivää on jäljellä ennen kuin SFN:llä ei ole jäljellä varastoa myytäväksi.

Matalasta varastotasosta kertovat SFN-ilmoitukset

Voit määrittää matalasta varastotasosta kertovia ilmoituksia, jotka muistuttavat sinua täyttämään SFN:n jakelukeskusten varastot. Ilmoitukset lähetetään, kun saavutetaan määrittämäsi arvioitu määrä päiviä, kun SFN:n jakelukeskuksessa on vielä käytettävissä varastoa. Matalasta varastotasosta kertovat ilmoitukset näkyvät SFN-sovelluksen Yhteenveto- ja Varasto-välilehdissä.

Kun määrität matalasta varastotasosta kertovia ilmoituksia, ota huomioon seuraavat seikat:

• kuinka kauan tuotteen vastaanottaminen toimittajalta kestää
  • kuinka kauan kestää valmistella varaston toimitusta SFN:lle
  • kuinka kauan kestää, ennen kuin tuotteet saapuvat SFN:lle ja SFN:n henkilöstö on käsitellyt ne

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset-välilehteä.
  3. Määritä Varasto-osiossa haluamasi tuotteiden varastopäivien vähimmäismäärä.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kun olet määrittänyt matalasta varastotasosta kertovat ilmoitukset, saat ilmoituksen, kun tuotteen käytettävissä oleva varasto saavuttaa määrittämäsi päivien vähimmäismäärän. Jos haluat, että SFN:n jakelukeskukset jatkavat tuotteen jakelua, luo saapuva siirto ja lähetä lisävarasto SFN:lle.