Valmiiksi kootut paketit

Voit pyytää Shopifyn jakeluverkostoa (SFN) luomaan valmiiksi koottuja paketteja, joiden tuotteilla on erikoispakkauksia tai -käsittelyä, ennen kuin pakettejasi tilataan.

Valmiiksi kootut paketit edellyttävät erityisiä toimia, jotta kokoaminen voidaan aloittaa. Valmiiksi kootut paketit voivat sisältää erikseen myytäviä tuotteita, kuten T-paidan tai tuotteita, joita et myy asiakkaille, kuten T-paitojen monipakkauksia. Valmiiksi kootut paketit säilytetään paketteina jakelukeskuksissa, kunnes ne poimitaan tilausten jakelua varten.

Paketin varastoyksikköä (SKU) kutsutaan ylätason tuoteyksiköksi, kun taas paketissa olevia tuotteita kutsutaan alatason tuoteyksiköiksi. Valmiiksi kootuilla paketeilla on myös omat pakkauksensa erillisillä pakkausyksiköillä.

Jos haluat, että SFN luo paketit vasta tilauksen vastaanottamisen jälkeen, eivätkä pakettisi vaadi erikoispakkauksia tai -käsittelyä, voit pyytää Shopifyn jakelukeskusta tekemään paketit tarpeen mukaan.

Valmiiksi koottujen pakettien pyytäminen

Ennen kuin pyydät valmiiksi koottuja paketteja, pakettiesi on täytettävä seuraavat vaatimukset: - Paketin kaikkien ylä- ja alatason tuoteyksiköiden on oltava SFN-sovelluksen tuotteita. - Kaikkien tuoteyksiköiden on täytettävä SFN:n tuotekriteerit. * Kaikkien paketissa olevien pakkausyksiköiden on oltava SFN-sovelluksessa olevia tuotteita. * Kaikkien paketissa olevien alatason tuoteyksiköiden ja pakkausyksiköiden on oltava saatavilla SFN:n varastossa.

Kun olet täyttänyt vaatimukset, voit luoda erityistoimenpiteen pyytääksesi SFN:ää kokoamaan pakettisi valmiiksi.

Valmiiksi koottujen pakettien säätäminen

Jos haluat säätää valmiiksi koottuja paketteja, sinun on poistettava aiempi paketti ja luotava uusi paketti. Ennen kuin säädät tarpeen mukaan koottavia paketteja, sinun on määritettävä seuraavat vaatimukset: - Luo uusi tuote uudelle ylätason tuoteyksikölle Shopify-ylläpitäjässä ja SFN-sovelluksessa. Jos haluat, että suurin osa tiedoista pysyy samoina, voit luoda uuden tuotteen monistamalla vanhan pakettituotteen. - Poista vanha pakettituote saatavilta kaikista myyntikanavista, jotta asiakkaasi eivät voi ostaa sitä. Jos haluat jatkaa paketin myyntiä, voit asettaa uuden paketin saataville myyntikanavissa ja ottaa vastaan ennakkotilauksia ennen uuden paketin kokoamista. - Jos sinulla on edelleen jaeltavia tilauksia, jotka sisältävät paketin, jota haluat säätää, kaikki nämä tilaukset on jaeltava tai peruutettava. Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tilausta SFN-sovelluksessa ja klikkaa sitten Peruuta jakelu.

Kun olet täyttänyt vaatimukset, voit luoda erityistoimenpiteen, jotta voi pyytää SFN:ää kokoamaan paketit valmiiksi. Muista lisätä seuraavat tiedot pyyntösi Ohjeet-kohtaan: - vanhat ja uudet ylätason tuoteyksiköt - paketista poistettavat alatason tuoteyksiköt ja niiden määrät - pakettiin lisättävät alatason tuoteyksiköt ja niiden määrät.