Shopifyn jakeluverkoston varastoilmoitukset

Voit määrittää ilmoituksia, jotka muistuttavat sinua lähettämään lisää varastoa Shopifyn jakeluverkostoon (SFN), kun varastotasot ovat vähissä. Kun otat varastoilmoituksen käyttöön, valitset, milloin haluat saada ilmoituksen, kun varaston arvioituun loppumispäivään on tietty määrä päiviä jäljellä.

Sinulle ilmoitetaan, kun minkä tahansa tuoteversion varastopäivien määrä alittaa asettamasi vähimmäismäärän. Varaston ilmoitukset näkyvät SFN sovelluksesi Yhteenveto ja Varasto -välilehdissä.

Tee näin:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Aseta tuotteiden tarvitsemat varastopäivien vähimmäismäärät Varastoilmoitukset-kohdassa.