Hallinnoi Shopifyn jakeluverkoston kuljetuspalvelujen tasoja

Voit liittää omat toimituskulusi SFN:n tarjoamiin toimituskuluihin käyttämällä kuljetuspalvelun tasoja.

Varmista, että toimituskulujen nimet on viimeistelty ennen kulujen liittämistä. Jos haluat muuttaa toimituskulun nimeä kulujen liittämisen yhteydessä, muuta ensin toimituskulun nimi Shopify Adminin Lähetys ja toimitus -asetuksissa ja liitä sen jälkeen hinta Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa.

Tee näin:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Kuljetuspalveluiden tasot -osiossa Palveluiden hallinnointi.
  4. Valitse kullekin palvelutasolle toimituskulut, jotka haluat antaa kyseiselle tasolle.
  5. Klikkaa Tallenna.

Lue lisää kohdassa toimituskulujen nimien muokkaaminen ja toimituskulujen yhdistäminen.