Pakkausluettelojen muokkaaminen

Jokaisessa Shopifyn jakeluverkoston (SFN) kautta jaellussa paketissa on tulostettu Shopify-pakkausluettelo tätä tilausta varten. Jotkin SFN-jakelukeskukset tulostavat pakkausluettelot 8,5 x 11 tuuman kirjepaperille, ja toiset jakelukeskukset tulostavat pakkausluettelot 4 x 6 tuuman tarroihin.

Seuraavassa taulukossa näkyy, miten pakkausluettelot tulostetaan molempiin paperikokoihin Shopifyn oletusmallin ja SFN:n suositusmallin perusteella. Jos haluat, että pakkausluettelot ovat luettavissa pienemmässä sivukoossa, voit vaihtaa pakkausluettelomallin SFN-malliksi.

Pakkausluettelomallit tulostettuna eri paperikokoihin
Paperikoko Oletusarvoinen Shopify-malli SFN-malli
8,5 tuumaa x 11 tuumaa
4 tuumaa x 6 tuumaa

Pakkausluettelosi muodostetaan käyttämällä Liquidia, Shopifyn luomaa mallikieltä. Kun päivität SFN:n pakkausluettelomallin, Shopifyn avulla tulostetut pakkausluettelot tulostetaan myös siinä muodossa.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
  2. Valitse Pakkausluettelot-osiosta Muokkaa.
  3. Korosta koko koodi editorissa ja poista se.
  4. Lataa SFN-pakkausluettelomallin tekstitiedosto.
  5. Kopioi koko tiedoston Liquid-koodi ja liitä se sitten editoriin.
  6. Tarkista muutokset napauttamalla Esikatsele mallia.
  7. Napauta Tallenna.

Jos haluat vaihtaa pakkausluettelon takaisin oletusarvoiseen Shopify-malliin, voit klikata muokkaussivulla Palaa oletusarvoon.