Shopify-jakeluverkoston (SFN) veloitusten tarkasteleminen

Voit tarkastella kuluvan kuukauden ja aiempien kuukausien Shopifyn jakeluverkoston (SFN) veloituksia SFN-sovelluksen Veloitukset-sivulla. Kunkin jakelupyynnön tarkat kustannukset näkyvät Jakelun kustannukset -osiossa.

Kaikki jakelukeskusmaksut lisätään myös Shopify-laskuusi, joten sinun ei tarvitse seurata useita kuitteja.

SFN-maksujen tarkasteleminen

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Maksut.
  3. Valinnainen: Jos haluat tarkastella yksityiskohtaisia maksuja, valitse kuukausi Kuukausi tähän asti- tai Aiemmat maksut -osiosta ja klikkaa sitten Näytä tiedot.

Aiempien SFN-maksujen vienti

Voit tarkastella maksujen yksityiskohtaista erittelyä viemällä edellisten kuukausien maksut CSV-tiedostoina tietokoneellesi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Maksut.
  3. Klikkaa Aiemmat maksut -osiossa Vie.

Seuraavat CSV-tiedostot ladataan tietokoneelle ZIP-tiedostona:

• pick_and_pack_charges. csv
  • shipping_charges. csv
  • special_project_charges. csv
  • storage_charges. csv