Shopify Fulfillment Networkin laskutus ja veloitukset

Voit tarkastella kuluvan kuukauden ja aiempien kuukausien Shopify Fulfillment Networkin (SFN) veloituksia SFN-sovelluksen Veloitukset-sivulla. SFN-maksuselvitys viimeistellään ja suljetaan aina kuukauden lopussa. Kun selvitys on suljettu, voit viedä sen CSV-tiedostona.

Voit tarkastella SFN-veloitustesi tarkempia tietoja klikkaamalla haluamasi kuukauden kohdalla SFN-sovelluksen Veloitukset-sivulla Näytä tiedot. Kaikki laskusi näkyvät Shopify Adminin Laskutus-sivulla.

Voit tarkastella maksujesi ja veloitustesi määritelmiä SFN-sovelluksessa siirtymällä kohtaan Veloitukset > Tarkastele hinnoittelua.

SFN:n veloitukset laskutetaan kuukausittain, ja niiden laskutusjakso voi poiketa Shopifyn laskutusjaksosta. Shopify-laskutusjaksosi voi vaihdella Shopify-tilausjaksosi ja -veloitustesi mukaan. SFN-laskutusjaksosi on kalenterikuukauden ensimmäisestä päivästä viimeiseen päivään.

Kaikki jakelukeskusveloitukset lisätään myös Shopify-laskuusi, joten sinun ei tarvitse seurata useita kuitteja.

SFN-maksujen tarkasteleminen

SFN-sovelluksella voit tarkastella SFN-veloituksia kuluvan kuukauden tai aiempien kuukausien ajalta.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Veloitukset.

5. Valinnainen: Jos haluat tarkastella yksityiskohtaisia veloituksia, valitse kuukausi Kuukausi tähän asti- tai Aiemmat veloitukset -osiosta ja klikkaa sitten Näytä tiedot.

SFN-veloitusten yksityiskohtaiset maksutiedot

Voit tarkastella nykyisten ja vanhojen laskujesi tarkempia tietoja klikkaamalla SFN-sovelluksen Veloitukset-sivulla haluamasi laskun kohdalla Näytä tiedot. Yksityiskohtaisissa veloituksissa voit tarkastella seuraavia tietoja valitun laskun kuukauden ajalta:

• Shopifyn jakeluverkoston jakelemien tilausten toimitusmaksut
  • Shopifyn jakeluverkostolle palautettujen tilausten palautusmaksut
  • Shopifyn jakeluverkostoon saapuvien siirtojen vaatimusten vastaisuudesta veloitettavat lisämaksut
  • Tuotteiden varastointimaksut

Shopifyn jakeluverkoston laskutus ja maksut

Shopify veloittaa kaikki avoimet SFN- ja sovellusveloitukset seuraavasti:

• Jos Shopifyn laskutusraja saavutetaan, sinua veloitetaan sinä päivänä laskutusjaksostasi riippumatta.
  • Jos maksat Shopify-tilausmaksusi 30 päivän välein, SFN-maksut veloitetaan Shopify-tilauksesi laskutusjakson mukaisesti.
  • Jos Shopify-tilausjaksosi on pidempi kuin 30 päivää, SFN-maksut veloitetaan 30 päivän välein SFN-laskutusjakson mukaisesti.

Aiempien SFN-maksujen vienti

Voit tarkastella maksujen yksityiskohtaista erittelyä viemällä edellisten kuukausien veloitukset CSV-tiedostoina tietokoneellesi.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Veloitukset.

5. Klikkaa Aiemmat veloitukset -osiossa Vie.

CSV-tiedostoliitteen sisältävä sähköpostiviesti lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jolla kirjaudut Shopify Adminiin.

Shopify-laskuusi sisältyvät SFN-maksujen luokat

SFN-veloitukset lisätään Shopify-laskuusi seuraavissa luokissa:

SFN-veloitukset ja kuhunkin luokkaan sisältyvät veloitukset
Lataaminen Maksut sisältyvät Laskutustiheys
SFN Tämä luokka sisältää kaikki SFN-veloitukset, jotka eivät ole kuljetusveloituksia. Lue lisää SFN:n hinnoittelusta ja maksuista. Näiden maksujen laskutustiheys riippuu kunkin maksun laskutustiheydestä.
SFN-kuljetus Kuljetusveloitukset koostuvat kunkin tilauksen toimituskuluista. SFN koostaa nämä maksut päivän aikana, ja ne lisätään Shopify-laskullesi kyseisen päivän päätteeksi.
SFN-luotto Kauppiaalle krediittien muodossa maksettava keräykseen ja pakkaukseen, tarvikkeisiin, erityishankkeisiin tai varastointikustannuslaskelmiin liittyvistä ongelmista johtuva hyvitys. Luotot hyvitetään heti, kun ne on hyväksytty.
SFN:n kuljetusluotto Tämä on kauppiaalle lähetystarrojen ostoon, kuljetuspalvelua koskeviin korvausvaatimuksiin tai virheellisiin toimitustapoihin liittyvistä ongelmista johtuen myönnettävä luotto. Luotot hyvitetään heti, kun ne on hyväksytty.