Shopify-jakeluverkoston (SFN) veloitusten tarkasteleminen

Shopifyn jakeluverkoston (SFN) veloitukset lisätään Shopify-laskuusi, joten sinun ei tarvitse pitää kirjaa useista kuiteista.

Yhteenveto maksuista on kuukausittaisessa Shopify-laskussasi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.
  2. Klikkaa Viimeaikaiset laskut ‑osiossa laskua, jota haluat tarkastella.
  3. klikkaa laskussa Sovellukset-osiota.

Saat tarkemman erittelyn aiemmista veloituksista SFN-sovelluksessa napauttamalla Laskutus > Vie CSV-tiedostoon. Tietokoneeseesi ladataan neljä CSV-tiedostoa ZIP-tiedostomuodossa:

• pick_and_pack_charges. csv
  • shipping_charges. csv
  • special_project_charges. csv
  • storage_charges. csv

Avaa tiedostot, jotta näet kunkin kustannustyypin tarkemman erittelyn.