Shopifyn jakeluverkostoon palautettujen tuotteiden sääntöjen määrittäminen

Voit määrittää säännöt, jotka koskevat sitä, mitä tapahtuu, kun tuote palautetaan Shopifyn jakeluverkostoon (SFN). Jokaiselle SKU-koodille luodaan omat palautussäännöt. Säännöt voidaan määrittää palautetun tuotteen kunnon perusteella.

Palautettujen muokkauskelpoisten tuotteiden kohdalla voit asettaa säännön, jonka mukaan SFN:n henkilökunta korvaa puuttuvan muovipussin tai viivakoodin ja lisää sitten tuotteen varastoon. Jos tätä asetusta ei ole otettu käyttöön ja tuote palautetaan muokkauskelpoisessa kunnossa, SFN:n henkilökunta siirtää tuotteen sivuun myöhempää tarkastelua ja käsittelyä varten ja ottaa sinuun yhteyttä koskien sitä, miten tuotetta tulisi käsitellä.

Voit valita, hävitätkö vai lähetätkö takaisin tuotteet, jotka on palautettu sellaisessa kunnossa, ettei niitä voi myydä uudelleen. Avaamattomat tuotteet sisältävät rajoitettuja tuotteita, jotka palautetaan avatussa tai käytetyssä tilassa. Lue lisää rajoitettujen tuotteiden palauttamisesta.

Voit muuttaa näitä sääntöjä milloin tahansa. Jos palautus on jo käynnissä sellaisen säännön muuttamisen aikana, joka vaikuttaa palautukseen sisältyvään tuotteeseen, SFN:n henkilökunta noudattaa sääntöä, joka on käytössä palautuksen käsittelyn aikana.

Yksittäisen tuotteen palautussääntöjen määritys

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Palautusten hallinnointi.

6. Klikkaa Palautetun tuotteen käsittely -osiossa Hallinnoi.

7. Valitse muokattavan tuotteen vierestä Vaihda muovipussi tai viivakoodi.

8. Klikkaa Tallenna.

Toista tämä prosessi ottaaksesi tämän asetuksen käyttöön jokaisen tuotteen kohdalla, jonka haluat SFN:n henkilöstön käsittelevän uudelleen ja palauttavan varastoon. Voit myös määrittää useita palautussääntöjä kerralla.

Palautussääntöjen määritys tuotejoukolle

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Palautusten hallinnointi.

6. Klikkaa Palautetun tuotteen käsittely -osiossa Hallinnoi.

7. Valitse tuotteet, joita haluat muuttaa.

8. Klikkaa Muokattavassa kunnossa -sarakkeessa Muuta valittua ja valitse sitten jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat hylätä palautetut tuotteet, valitse Älä muokkaa.
    • Jos haluat korvata puuttuvan muovipussin tai viivakoodin ja palauttaa tuotteita varastoon, valitse Muokkaa.
  9. Klikkaa Tallenna.

Lähetä takaisin sellaiset tuotteet, joita ei voi enää myydä

Kun valitset Lähetä takaisin, tuotteet jotka on palautettu sellaisessa kunnossa ettei niitä voi enää myydä, varastoidaan väliaikaisesti Shopifyn varastolle ja palautetaan myöhemmin valitsemaasi Yhdysvalloissa sijaitsemaan kohteeseen.

Tuotteet lähetetään takaisin sinulle, kun tuotteiden kokonaispaino on noin 25 paunaa tai jos tuote on ollut varastoituna yli 30 päivää.

Lähetysmaksut veloitetaan lähetystä kohti ja ne perustuvat lähetyksen kokonaispainoon.

Palautuslähetysten hinnat
Paketin paino (paunoina) Hinta pakettia kohti (USD)
5 12 dollaria
15 18 dollaria
25 $25

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Palautusten hallinnointi.

6. Klikkaa Palautetun tuotteen käsittely -osiossa Hallinnoi.

7. Valitse tuotteet, joita haluat muuttaa.

8. Klikkaa Ei myyntikelpoinen-sarakkeessa Muuta valittua ja valitse sitten Lähetä takaisin sijaintiisi.

9. Valitse Lähetä takaisin sijaintiisi- osiossa kohde, jonne haluat tuotteiden lähetettävän.

10. Klikkaa Tallenna.

11. Valinnainen: Valitse Sähköposti-ilmoitukset-osiossa Lähetä lähetys takaisin -valintaruutu, jos haluat, että sinulle lähetetään automaattisesti sähköposti, kun sijaintiisi lähetetään lähetys, joka sisältää myyntikelvottomia tuotteita.