Shopifyn Fulfillment Network -palautussääntöjen määrittäminen

Voit määrittää sääntöjä, jotka koskevat sitä, mitä tapahtuu tuotteille, jotka palautetaan Shopifyn jakeluverkostolle (SFN). Palautussäännöt on asetettu yksittäisille tuotteen SKU-koodeille, ja ne perustuvat siihen, onko vastaanotettu tuote muokkauskelpoinen vai myyntikelvottomassa kunnossa.

Palautettujen muokkauskelpoisten tuotteiden kohdalla voit asettaa säännön, jonka mukaan SFN:n henkilökunta korvaa puuttuvan muovipussin tai viivakoodin ja lisää sitten tuotteen varastoon. Jos tätä asetusta ei ole otettu käyttöön ja tuote palautetaan muokkauskelpoisessa kunnossa, SFN:n henkilökunta siirtää tuotteen sivuun myöhempää tarkastelua ja käsittelyä varten.

SFN-jakelukeskus hävittää myyntikelvottomassa kunnossa palautetut tuotteet. Myyntikelvottomiin tuotteisiin kuuluvat rajoitetut tuotteet, jotka palautetaan avatussa tai käytetyssä tilassa. Lue lisää rajoitettujen tuotteiden palauttamisesta.

Voit muuttaa näitä sääntöjä milloin tahansa. Jos palautus on jo käynnissä sellaisen säännön muuttamisen aikana, joka vaikuttaa palautukseen sisältyvään tuotteeseen, SFN:n henkilökunta noudattaa sääntöä, joka on käytössä palautuksen käsittelyn aikana.

Yksittäisen tuotteen palautussääntöjen määritys

1. Siirry Shopify Admin -sivulta kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Palautetun tuotteen käsittely -osiossa Hallinnoi.
  4. Valitse muokattavan tuotteen vierestä Vaihda muovipussi tai viivakoodi.
  5. Klikkaa Tallenna.

Toista tämä prosessi ottaaksesi tämän asetuksen käyttöön jokaiselle tuotteelle, jonka haluat SFN:n henkilöstön muokkaavan ja palauttavan varastoon. Muokkauskelpoiset tuotteet hylätään oletusarvoisesti, ellei tätä asetusta ole otettu käyttöön. Voit myös määrittää palautussääntöjä joukkona.

Palautussääntöjen määritys tuotejoukolle

1. Siirry Shopify Admin -sivulta kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Palautetun tuotteen käsittely -osiossa Hallinnoi.
  4. Valitse tuotteet, joita haluat muuttaa.
  5. Klikkaa Muokattavassa kunnossa -sarakkeessa Muuta valittua ja valitse sitten jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat hylätä palautetut tuotteet, valitse Älä muokkaa.
    • Jos haluat korvata puuttuvan muovipussin tai viivakoodin ja palauttaa tuotteita varastoon, valitse Muokkaa.