Toimituslupaukset Shopifyn jakeluverkostossa

Toimituslupaus on asiakkaallesi annettu sitoumus, joka määrittää, kuinka monta päivää saa enimmillään kulua tilauksen tekemisestä siihen, että tilaus on toimitettu tai tilaus on yritetty toimittaa. Shopifyn jakeluverkosto (SFN) antaa toimituslupauksen useimmille Yhdysvaltojen sisällä lähetetyille tilauksille. Toimituslupaukset ovat niihin oikeutettujen yhdysvaltalaisten asiakkaiden nähtävillä tuotesivulla, kassalla ja tilausvahvistussivulla.

Asiakas voi olla oikeutettu toimituslupaukseen seuraavien kriteerien perusteella:

• asiakkaan sijainti
  • tilauksessa olevat tuotteet

Suurin osa Yhdysvalloissa toimitettavista tilauksista on oikeutettuja toimituslupaukseen. Jos toimituksen odotetaan kestävän yli viisi arkipäivää, toimituslupausta ei näytetä. Jos haluat antaa asiakkaillesi toimitusarvioita silloin, kun toimituslupausta ei näytetä, sinun on luotava kaupallesi toimituskäytäntö. Lue lisää toimituskäytännön parhaista käytännöistä ja tutustu esimerkkeihin.

Kauppasi asetukset voivat vaikuttaa siihen, esitetäänkö toimituslupaus ja kuinka monta päivää se sisältää. Jos esimerkiksi määrität 24 tunnin tilauksen käsittelyviiveen, näytetään pidemmät toimituslupaukset. Jos pidennät tilauksen käsittelyaikaa tai asetat tilauksen pitoon sen jälkeen, kun tilaus on tehty, toimituslupausta ei välttämättä voida toteuttaa.

Osa teemoista tai teemojen mukautuksista saattaa aiheuttaa toimituslupauksen näkymisen virheellisesti tuotesivuilla. Saat apua sellaisten ongelmien ratkaisemiseen, jotka liittyvät toimituslupausten näkymiseen teemassasi ottamalla yhteyttä SFN-tilistäsi vastaavaan henkilöön.