Erityishankkeiden lähettäminen

Voit pyytää jakelukeskusta tekemään varastoimisen ja toimittamisen lisäksi myös muita lisätöitä. Tällaisia lisätöitä ovat esimerkiksi viivakoodien liittäminen tuotteisiisi. Jos haluat lähettää pyynnön, luo erityishanke SFN-sovelluksesta Shopify-ylläpitäjässä.

Voit pyytää erityisprojekteja kaikille työlle, joka ylittää saapuvien siirtojen ja tilausten käsittelemiseen tarvittavan normaalin työn. Erityisprojekteja ovat muun muassa seuraavat työt:

Erityishanketta koskeva pyyntösi lähetetään SFN-tiimille, joka hyväksyy tai hylkää pyynnön tiettyjen vaatimusten perusteella.

Erityishanketta koskevat vaatimukset

Jotta voit ajastaa ja arvioida erityishankkeen, SFN:n on saatava tieto pyydetyn työn yksityiskohdista. Sisällytä pyyntöön mukaan valokuvia ja videoita prosesseista täsmällisyyden varmistamiseksi. Merkintää lukuun ottamatta jokaisella erikoisprojektilla on tunnin minimiveloitus. Tämä tarkoittaa, että jos tilaat projektin, jonka kokonaiskesto on alle tunti, sinulta veloitetaan tunnin työ.

Jokaiseen erityishankepyyntöön on sisällytettävä seuraavat tiedot:

• kaikki asiaan liittyvät SKU-koodit
  • kaikki tarvittavat SKU-koodittomat tarvikkeet
  • yksityiskohtaiset kokoamisohjeet (tarvittaessa valokuvia ja videoita)
  • vaaditut määrät
  • hankkeen määräpäivä
  • tarvittaessa kaikki asiaan liittyvät hankkeet tai saapuvat siirrot
  • tarvittaessa kaikki mahdollisesti luotavat uudet SKU-koodit
  • tarvittaessa ensisijainen jakelukeskus.

Erityishankeprosessi

Voit lähettää erityishankepyynnön Shopify-ylläpitäjän SFN-sovelluksessa. Kun olet lähettänyt pyyntösi, SFN-tiimi tarkistaa pyyntösi 48 tunnin kuluessa ja hyväksyy tai hylkää sitten pyyntösi:

• Jos pyyntösi hyväksytään, se ilmestyy SFN-sovellukseesi kohtaan Erityishankkeet > Edellyttää toimenpiteitä tai Odottaa tarjouksen hyväksyntää.
  • Jos pyyntösi hylätään, se näkyy SFN-sovelluksessa kohdassa Erityishankkeet > Hylätty.

Lisätietoja erityishankkeen tiloista ja niiden kuvauksista on seuraavassa taulukossa:

SFN:n erityishankkeiden tilat
Tila Kuvaus
Luonnos Et ole vielä lähettänyt hankepyyntöä.
Lähetetty tarkistettavaksi Hankepyyntösi on odotustilassa ja odottaa SFN-tiimin hyväksyntää.
Odottaa tarjouksen hyväksyntää SFN-tiimi on antanut tarjouksen hankkeesta. Sinun on tarkistettava tarjous ja sitten joko vahvistettava tai hylättävä hankepyyntösi.
Käynnissä Hankettasi työstetään parhaillaan.
Edellyttää toimenpiteitä Sinun on tarkistettava hankepyyntösi ja joko vahvistettava tai hylättävä se. Jos vahvistat sen, hankkeesi lähetetään jakelukeskuksiin.
Valmis Hankeesi toteutettiin onnistuneesti.
Hylätty SFN:n toimesta SFN-tiimi hylkäsi hankepyyntösi. Hankepyynnöt voidaan hylätä varaston, tarvittavien työkalujen tai varusteiden puutteista johtuen tai siitä syystä, että ne ovat varaston kapasiteetin tai osaamisen ulkopuolella.
Hylätty sinun toimestasi Sinä tai toinen henkilöstön jäsen hylkäsi hankepyynnön.
Peruutettu Hankkeesi peruutettiin, eikä sitä suoriteta loppuun.

Erityishankkeen pyytäminen

Kun pyydät hanketta, varmista, että kirjoitat hankkeelle erittäin yksityiskohtaiset ohjeet.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto > Erityishankkeet.
  2. Klikkaa Pyydä hanketta.
  3. Valitse hankkeen tyyppi ja klikkaa sitten Vahvista hankkeen tyyppi.
  4. Anna toimenpiteelle nimi.
  5. Kirjoita erityishankettasi koskevat yksityiskohtaiset ohjeet Ohjeisiin. Jos valitsit Kokoamishankkeen, syötä kokoamista edellyttävien tuotteiden SKU-koodit Ohjeet-tekstiruutuun. Varmista, että sisällytät kaikki tarvittavat tiedot.
  6. Valinnainen: Lisää erityishankkeeseen liitetiedostoja, kuten valokuvia tai videoita.
  7. Klikkaa Pyydä hanketta.

Erityisprojektin tilan tarkastelu

Kun olet lähettänyt kaupan erityisprojektisi, SFN arvioi sen 2–3 päivän kuluessa. Saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, onko erityisprojektisi hyväksytty vai hylätty.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Tehtävät-osiossa

3. Klikkaa Hyväksy erityisprojekti.

4. Klikkaa erityisprojektia, jota haluat tarkastella.

5. Tee Projektin hyväksyntä -osiossa jokin seuraavista:

• Hyväksy tarjous valitsemalla Hyväksy tarjous ja käynnistä erityishanke.
    • Peruuta erityishanke valitsemalla Hylkää tarjous.