Erityishankkeiden lähettäminen

Voit pyytää jakelukeskusta tekemään varastoimisen ja toimittamisen lisäksi myös muita lisätöitä. Tällaisia lisätöitä ovat esimerkiksi viivakoodien liittäminen tuotteisiisi. Jos haluat lähettää pyynnön, luo erityishanke SFN-sovelluksesta Shopify-ylläpitäjässä.

Voit pyytää erityisprojekteja kaikkeen saapuviin siirtoihin ja tilauksiin tarvittavan normaalin työn ylittävään työhön:

• tuotteen kokoaminen
  • tuotteen muokkaus
  • valmiiksi kootut pakkaukset
  • laadunvalvonta.

Erityishanketta koskeva pyyntösi lähetetään Merchant Experience ‑koordinaattorille, joka hyväksyy tai hylkää pyyntösi tiettyjen vaatimusten perusteella.

Erityishanketta koskevat vaatimukset

Jotta voit ajastaa ja arvioida erityishankkeen, SFN:n on saatava tieto pyydetyn työn yksityiskohdista. Sisällytä pyyntöön mukaan valokuvia ja videoita prosesseista täsmällisyyden varmistamiseksi. Merkintää lukuun ottamatta jokaisella erikoisprojektilla on tunnin minimiveloitus. Tämä tarkoittaa, että jos tilaat projektin, jonka kokonaiskesto on alle tunti, sinulta veloitetaan tunnin työ.

Jokaiseen erityishankepyyntöön on sisällytettävä seuraavat tiedot:

• kaikki asiaan liittyvät SKU-koodit
  • kaikki tarvittavat SKU-koodittomat tarvikkeet
  • yksityiskohtaiset kokoamisohjeet (tarvittaessa valokuvia ja videoita)
  • vaaditut määrät
  • hankkeen määräpäivä
  • tarvittaessa kaikki asiaan liittyvät hankkeet tai saapuvat siirrot
  • tarvittaessa kaikki mahdollisesti luotavat uudet SKU-koodit
  • tarvittaessa ensisijainen jakelukeskus.

Erityishankeprosessi

Pyydä erityishanketta ensin SFN-sovelluksessa Shopify-ylläpitäjässä. Merchant Experience -koordinaattori tarkistaa pyyntösi 48 tunnin kuluessa.

Jos pyyntösi hyväksytään, se näkyy SFN-sovelluksessasi kohdassa Erityishankkeet > Edellyttää toimenpiteitä. Pyynnössä kaikki aika- ja kustannusarviot ovat tarkasteltavissa milloin tahansa. Hyväksyntäsi jälkeen hanke lähetetään jakelukeskuksiin.

Jos pyyntösi hylätään, se näkyy SFN-sovelluksessa kohdassa Erityishankkeet > Hylätty. Mahdollisia syitä voivat olla seuraavat:

• puutteellinen varasto
  • pyynnön katsotaan olevan varaston kapasiteetin tai osaamisen ulkopuolella
  • tarvittavia työkaluja tai laitteita ei ole käytettävissä.

Erityishankkeen pyytäminen

Kun pyydät hanketta, varmista, että kirjoitat hankkeelle erittäin yksityiskohtaiset ohjeet.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto > Erityishankkeet.
  2. Klikkaa Pyydä hanketta.
  3. Valitse hankkeen tyyppi ja klikkaa sitten Vahvista hankkeen tyyppi.
  4. Anna toimenpiteelle nimi. - Jos valitsit kokoamistoimenpiteen, syötä kokoamista edellyttävien tuotteiden SKU-koodit Ohjeet-kenttään.

5. Anna Ohjeet-kohdassa erityishankkeesi yksityiskohtaiset ohjeet. Varmista, että sisällytät kaikki tarvittavat tiedot.

6. Valinnainen: Lisää erityishankkeeseen liitetiedostoja, kuten valokuvia tai videoita.

7. Klikkaa Pyydä hanketta.