Näytä Shopify Shippingin hinnat asiakkaillesi kassalla

Jos käytät Shopify Shipping -ohjelmaa, voit näyttää lasketut toimitusmaksut asiakkaillesi kassalla. Oletusarvoisesti voit lisätä USPS:n, DHL Expressin, UPS:n tai Canada Postin laskemia toimitushintoja.

Shopify-sopimuksestasi riippuen saat säännöllisiä alennuksia tavanomaisista toimituskuluista.

Näytä lasketut hinnat kassalla

Jos käytät Shopify Shippingiä, voit näyttää USPS:n, DHL Expressin, UPS:n tai Canada Postin laskemat toimituskulut asiakkaillesi kassalle.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Asetukset > Toimitus.
  2. Napauta Määritä hintoja sen toimitusprofiilin vieressä, jossa haluat lisätä toimituskulun.
  3. Napauta Lisää hinta sen alueen vieressä, johon haluat lisätä hinnan.
  4. Valitse Käytä kuljetusliikettä tai sovellusta hintojen laskemiseen.
  5. Valitse alasvetovalikosta kuljetuspalvelu, johon haluat lisätä hintalaskelmaan.
  6. Valitse haluamasi kuljetuspalvelun toimitustavat, joita haluat tarjota kassalla vaihtoehtoina asiakkaille.
  7. Valinnainen: Valitse, haluatko tarjota automaattisesti uusia palveluja, joita kuljetuspalvelu mahdollistaa.
  8. Valinnainen: Lisää käsittelymaksu, jonka haluat lisätä hintalaskelmaan.
  9. Napauta Tallenna.

Seuraavat vaiheet