Näytä Shopify Shippingin hinnat asiakkaillesi kassalla

Jos käytät Shopify Shipping -ohjelmaa, voit näyttää lasketut toimitusmaksut asiakkaillesi kassalla. Oletusarvoisesti voit lisätä USPS:n, DHL Expressin, UPS:n tai Canada Postin laskemia toimitushintoja.

Shopify-sopimuksestasi riippuen saat säännöllisiä alennuksia tavanomaisista toimituskuluista.

Näytä lasketut hinnat kassalla

Jos käytät Shopify Shippingiä, voit näyttää USPS:n, DHL Expressin, UPS:n tai Canada Postin laskemat toimituskulut asiakkaillesi kassalle.

Vaiheet:

1. Napauta Vyöhykkeet ja hinnat -kohdassa Muokkaa sen toimitusalueen vierestä, johon haluat lisätä hinnan:

Napauta toimitusalueen vierestä Muokkaa
    Jos haluat lisätä hinnan uudelle alueelle, luo ensin uusi toimitusalue.

2. Napauta Lasketut hinnat -kohdassa Lisää hinta:

Napauta Lisää hinta

3. Valitse valintaikkunassa kuljetusliike, jonka haluat lisätä Valitse kuljetusliike -alasvetovalikosta:

Valitse kuljetusliike pudotusvalikosta

4. Merkitse Palvelut-kohdassa postiluokat, joita haluat tarjota asiakkaillesi:

Tarkista lisättävät postiluokat

5. Merkitse Tulevat palvelut -kohdassa Tarjoa automaattisesti uusia kuljetuspalveluita, kun ne ovat saatavilla, jotta uudet postiluokat otetaan mukaan oletuksena, kun ne tulevat saataville.

6. Valinnainen: Lisää Hintatarkistukset-osiossa korotus laskettuun hintaan syöttämällä dollari- tai prosenttiarvo:

Lisää korotusarvo

7. Napauta Valmis.

8. Napauta Tallenna.

Seuraavat vaiheet