Hiilineutraali toimitus Planetin avulla

Jos haluat tehdä lähetyksistäsi hiilineutraaleja, voit asentaa Planet-sovelluksen. Voit tehdä Planet-sovelluksella seuraavat toimet:

• Tee lähetyksistäsi hiilineutraaleja rahoittamalla innovatiivisia yrityksiä, jotka poistavat hiilidioksidia (CO2) ilmakehästä ja sitovat sitä.
  • Tarjoa asiakkaille mahdollisuus valita hiilineutraali toimitus maksamalla 0,25 dollaria.
  • Näytä sitoutumisesi hiilineutraaliin toimitukseen lisäämällä verkkokauppaasi mukautettava Planet-tunnus ja markkinointiresursseja.
  • Käytä analytiikkaa, josta saat tietoja hiilineutraaleista lähetyksistäsi ja poistamastasi hiilidioksidimäärästä.