Kirjaudu Shopify-sovellukseen biometrisillä tunnisteilla

Voit määrittää biometriset tunnisteet Shopify-sovellukseen kirjautumista varten. Biometrisiä tunnisteita käyttämällä voit kirjautua nopeasti sisään Shopify-kauppaasi skannaamalla kasvosi tai sormenjälkesi, mikä auttaa varmistamaan kauppasi tietoturvan.

Shopify-sovellus ei tallenna biometrisiä tunnisteitasi, vaan käyttää mobiililaitteellesi jo määritettyjä biometristen tunnisteiden asetuksia.

Jos biometrisessä todennuksessa ilmenee ongelmia, voit kirjautua kauppaasi ilman biometrisiä tunnisteita. Kun sinua kehotetaan avaamaan lukitus biometrisillä tunnisteilla, klikkaa Käytä kirjautumista kirjautuaksesi sisään salasanalla.

Biometristen tunnisteiden määrittäminen Shopify-sovelluksessa

Jos mobiililaitteellesi ei ole määritetty biometrisiä tunnisteita, sinun on määritettävä ne ensin. Jokainen mobiililaite on erilainen, joten katso mobiililaitteesi asetuksista, miten voit määrittää biometriset tunnisteet.