Työnkulkujen hallinnointi Shopify Flow'ssa

Työnkulkuja voidaan kopioida, tuoda, poistaa tai viedä muille kauppiaille jaettaviksi tai varmuuskopioiden tekemistä varten.

Kopion luominen työnkulusta

Työnkulut voidaan kopioida kaupassasi varmuuskopion luontia tai olemassa olevan työnkulun muokkaamista varten.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Flow.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa ... sen työnkulun vieressä, jonka haluat kopioida.

5. Klikkaa Luo työnkulusta kopio.

6. Syötä kopiolle uusi nimi.

7. Klikkaa Luo työnkulusta kopio.

Työnkulun kopioiminen toiseen kauppaan

Jos kaupallasi on Shopify Plus -sopimus, voit kopioida työnkulkuja organisaatiosi kauppojen välillä. Voit kopioida työnkulun vain, jos sinulla on Shopify Flow -sovelluksen ja -kanavan käyttöoikeus.

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Flow.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa ... sen työnkulun vieressä, jonka haluat kopioida.

5. Klikkaa Kopioi toiseen kauppaan. Tämä avaa uuden ikkunan, josta voit etsiä ja valita kaupat, joihin kopio siirretään. Näet vain kaupat, joissa sinulla on Shopify Flow -sovelluksen käyttöoikeudet.

6. Valitse kaupat, joihin työnkulku kopioidaan.

7. Klikkaa Kopioi työnkulku.

Vie työnkulku

Työnkulkuja voidaan viedä muille kauppiaille jaettaviksi tai varmuuskopioiden luomista varten. Ennen kuin viet työnkulun, jonka haluat jakaa muille, varmista, että poistat kaikki tunnistettavat tai arkaluonteiset tiedot, kuten sähköpostiosoitteet tai muut yhteystiedot. Työnkulku viedään .flow tiedostona selaimellasi.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Flow.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Valitse vietävät työnkulut.

5. Klikkaa Vie työnkulut.

Työnkulun tuominen

Työnkulkuja voidaan tuoda muilta kauppiailta tai varmuuskopiosta. Ennen kuin otat käyttöön työnkulun, joka ei ole organisaatiosi luoma, tarkista se ja varmista seuraavat seikat:

• Sähköpostiosoitteet ja viestiosoitteet on vaihdettu oikeisiin kohteisiin.
  • Viestiteksti vastaa yrityksesi tyyliä ja tyyliä.
  • Toiminnot, jotka käyttävät viestintäpalveluja, joita organisaatiosi ei käytä, korvataan toimilla, jotka lähettävät sähköpostiviestin.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Flow.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Tuo.

5. Klikkaa Lisää tiedostoja tai vedä .flow-tiedosto tietokoneelta Tuo työnkulku -ruutuun.

6. Valinnainen: Klikkaa Esikatsele työnkulkuja tarkastellaksesi työnkulkuja ennen niiden tuontia.

7. Klikkaa Tuo.

Työnkulun poistaminen

Voit poistaa työnkulkuja, joita et enää tarvitse. Poistettuja verkkotunnuksia ei voida palauttaa. Jos olet sitä mieltä, että saatat tarvita kopion työnkulusta tulevaisuudessa, vie kopio ennen työnkulun poistoa.

Vain ei-aktiivisia työnkulkuja voidaan poistaa. Jos haluat poistaa aktiivisen työnkulun, deaktivoi se ensin klikkaamalla työnkulkua ja valitsemalla sitten Poista käytöstä.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Flow.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Valitse poistettavat työnkulut.

5. Klikkaa Poista työnkulut.