Työnkulkujen hallinnointi Shopify Flow'ssa

Työnkulkuja voidaan kopioida, tuoda, poistaa tai viedä muille kauppiaille jaettaviksi tai varmuuskopioiden tekemistä varten.

Kopioi työnkulku

Työnkulut voidaan kopioida kaupassasi varmuuskopion luontia tai olemassa olevan työnkulun muokkaamista varten.

Tee näin:

  1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset > Shopify Flow.
  2. Klikkaa ... sen työnkulun vieressä, jonka haluat kopioida.
  3. Klikkaa Kopioi työnkulku.
  4. Syötä kopiolle uusi nimi.
  5. Klikkaa Kopioi työnkulku.

Vie työnkulku

Työnkulkuja voidaan viedä muille kauppiaille jaettaviksi tai varmuuskopioiden luomista varten. Ennen kuin viet työnkulun, jonka haluat jakaa muille, varmista, että poistat kaikki tunnistettavat tai arkaluonteiset tiedot, kuten sähköpostiosoitteet tai muut yhteystiedot. Työnkulku viedään .flow tiedostona selaimellasi.

Tee näin:

  1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset > Shopify Flow.
  2. Valitse vietävät työnkulut.
  3. Klikkaa Vie työnkulut.

Tuo työnkulku

Työnkulkuja voidaan tuoda muilta kauppiailta tai varmuuskopiosta. Ennen kuin otat käyttöön työnkulun, joka ei ole organisaatiosi luoma, tarkista se ja varmista seuraavat seikat:

  • Sähköpostiosoitteet ja viestiosoitteet on vaihdettu oikeisiin kohteisiin.
  • Viestiteksti vastaa yrityksesi tyyliä ja tyyliä.
  • Toiminnot, jotka käyttävät viestintäpalveluja, joita organisaatiosi ei käytä, korvataan toimilla, jotka lähettävät sähköpostiviestin.

Tee näin:

  1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset > Shopify Flow.
  2. Klikkaa Tuo.
  3. Klikkaa Lisää tiedostoja tai vedä .flow-tiedosto tietokoneelta Tuo työnkulku -ruutuun.
  4. Valinnainen: Klikkaa Esikatsele työnkulkuja tarkastellaksesi työnkulkuja ennen niiden tuontia.
  5. Klikkaa Tuo.

Poista työnkulku

Voit poistaa työnkulkuja, joita et enää tarvitse. Poistettuja verkkotunnuksia ei voida palauttaa. Jos olet sitä mieltä, että saatat tarvita kopion työnkulusta tulevaisuudessa, vie kopio ennen työnkulun poistoa.

Vain ei-aktiivisia työnkulkuja voidaan poistaa. Jos haluat poistaa aktiivisen työnkulun, deaktivoi se ensin klikkaamalla työnkulkua ja valitsemalla sitten Poista käytöstä.

Tee näin:

  1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset > Shopify Flow.
  2. Valitse poistettavat työnkulut.
  3. Klikkaa Poista työnkulut.

Valmiina aloittamaan Shopifyssa?

Kokeile ilmaiseksi