Organisaation hallinta

Shopify-organisaation ylläpitäjä on Shopify-ylläpitäjän vakioversion parannettu versio. Jos käytät useita kauppoja, Shopify-organisaation ylläpitäjän avulla voit käyttää organisaatiotasoa yksittäisen kaupan tason sijaan. Käyttäjät, joilla on pääsy Shopify-organisaation ylläpitäjään, voivat suorittaa organisaatiosi useita kauppoja koskevia toimintoja, jotka vaikuttavat käyttäjiin, kauppoihin ja Shopify-työnkuluihin.

Shopify-organisaation ylläpitäjän käytön edut

Shopify-organisaation ylläpitäjässä on seuraavat ominaisuudet, joiden avulla voit hallita organisaatiotasi entistä tehokkaammin.

Shopify-organisaation ylläpitäjän käytön edut
Ominaisuus Kuvaus
Analytiikan yleiskatsaus Analytiikan yleiskatsauksen avulla voit tehdä seuraavaa:
  • Tarkastele koko organisaatiosi kokonaismyyntiä ja tilauksia.
  • Tarkastele tiettyjen kauppojen kokonaismyyntiä ja tilauksia.
  • Tarkastele tietyn kaupan tehokkuutta koskevaa analytiikkaa.
Shopify Flow -hallinta Shopify Flow -hallinnan avulla voit tehdä seuraavaa:
  • Kehitä uusia työnkulkuja.
  • Tarkastele ja muokkaa työnkulkuja.
  • Ota työnkulut käyttöön kaupoissa ilman Flow-sovelluksen asentamista.
  • Kopioi työnkulut suoraan yhdestä kaupasta toiseen.
Käyttäjien hallinta Käyttäjähallinnan avulla voit tehdä seuraavaa:
  • Lisää uusia käyttäjiä organisaatioon.
  • Estä, poista ja aktivoi käyttäjiä uudelleen joukkotoimintona.
  • Määritä tai poista organisaatiotason ominaisuuksien käyttöoikeus.
  • Hallitse kauppatason pääsy- ja käyttöoikeuksia.
  • Luo rooleja, jotka yhdistävät organisaatiotason käyttöoikeuden ja kauppatason käyttöoikeudet, ja määritä rooleja käyttäjille.
  • Kaksivaiheisen valtuutuksen määrittäminen pakolliseksi.
Kaupan hallinnointi Kaupan hallinnan avulla voit tehdä seuraavaa:
  • Näytä kaikki organisaation kaupat ja käytä niitä.
  • Suodata kauppoja tyypin tai tilan mukaan.