Organisaation hallinta

Shopify organization admin on paranneltu versio normaalista Shopify administa. Sen avulla voit toimia organisaationa ja käyttää työkaluja, jotka vaikuttavat useisiin kauppoihin kerralla. Käyttäjät, joilla on pääsy Shopify organization adminiin, voivat tehdä toimenpiteitä, joilla hallitaan käyttäjiä, kauppoja ja Flow-työnkulkuja koko organisaatiossa.

Ominaisuudet

Yleiskatsaus

• Tarkastele koko organisaatiosi kokonaismyyntiä ja tilauksia.
  • Tarkastele tiettyjen kauppojen kokonaismyyntiä ja tilauksia.
  • Tarkastele tietyn kaupan tehokkuutta koskevaa analytiikkaa.

Katso lisätietoja kohdasta Yleiskatsaus.

Käyttäjät

• Lisää uusia käyttäjiä organisaatioon
  • Estä, poista ja aktivoi käyttäjiä uudelleen joukkotoimintona
  • Anna tai poista organisaatiotason toimintojen pääsyoikeus
  • Hallitse kauppatason pääsy- ja käyttöoikeuksia
  • Kaksivaiheisen valtuutuksen määrittäminen pakolliseksi

Katso lisätietoja kohdasta Käyttäjät.

Kaupat

• Näytä kaikki organisaation kaupat ja käytä niitä
  • Suodata kauppoja tyypin tai tilan mukaan
  • Luo uusia kauppoja ja lisää niitä organisaatioosi

Katso lisätietoja kohdasta Kaupat.

Flow

• Kehitä uusia työnkulkuja
  • Tarkastele ja muokkaa työnkulkuja
  • Ota työnkulut käyttöön kaupoissa ilman, että Flow-sovellusta tarvitsee asentaa
  • Kopioi työnkulut suoraan yhdestä kaupasta toiseen

Katso lisätietoja kohdasta Flow.

Shopify organization adminin käytön aloittaminen

Organisaatiosi pääkaupan omistajaa pidetään organisaation omistajana. Organisaation omistaja on ensimmäinen henkilö, jolle annetaan pääsy Shopify organization adminiin. Tämä käyttäjä pääsee aloittamaan oletusarvoisesti täysillä käyttöoikeuksilla.

Organisaation omistajaa ei voida poistaa, ja hänellä on aina käyttäjien hallintaoikeudet. Lue lisää kohdassa Käyttäjät.

Sisäänkirjautuminen

Voit käyttää Shopify organization adminia, kun kirjaudut sisään organisaatiosi kauppaan. Jos sinulla on organisaatiotason pääsyoikeus, kaupan valikon vasemmalla puolella näkyy yleinen navigointivalikko. Yleisen navigointivalikon avulla voit käyttää ja hallita tietoja, kuten koko organisaation käyttäjiä ja muita kauppoja.

Yleinen navigointi näkyy näytön vasemmassa reunassa.

Organisaation käyttäjät näkevät vain ne valikkokohdat ja kaupat, joihin heillä on pääsy. Jos käyttäjällä on pääsy vain yhteen kauppaan eikä hänellä ole pääsyä organisaatiotasolle, hän ei voi käyttää yleistä navigointia.

Yleinen navigointi näkyy Plus-kauppiaille täysikokoisena valikkona Shopify organization adminissa tai pienennettynä versiona kaupan Shopify adminissa. Yleisen navigointivalikon pienennetyssä versiossa kaupan nimet näkyvät kaksikirjaimisina lyhenteinä. Kaupan koodit perustuvat sen nimen ensimmäisiin kirjaimiin. Esimerkiksi:

• Svenshirts - Sv
  • Sven's Shirts - SS
  • Sven's Shirt Depot - SD

Aiheeseen liittyvät linkit