Shopify Flow

Jos haluat käyttää Shopify Flow -palvelua kaupan tasolla, lataa Flow-sovellus Shopify App Storesta.

Voit luoda nämä automaatiot valitsemalla laukaisimet, ehdot ja toiminnot.

Käynnistimet ovat tapahtumia, jotka ovat käynnissä kaupassa tai sovelluksessa, kuten tilauksen luominen tai asiakkaan lisääminen sovellukseen.

Ehdot varmistavat, että työnkulku toimii vain, jos tietyt ehdot täyttyvät.

Toimet ovat tehtäviä, joilla voidaan tehdä muutoksia Shopify-kaupan kohteisiin ja sovelluksiin.

Käynnistin - Käynnistä työnkulku Shopify-tapahtumasta tai sovelluksesta. Ehto - Aseta ehdot, jotka määrittävät, ajaako järjestelmä tietyn työnkulun. Toiminto - Lopeta työnkulku kaupassa tai sovelluksessa tehtävällä tehtävällä.

Virtaus organisaatiotasolla

Voit käyttää Flowta organisaatiotasolla siirtymällä Shopify-organisaation ylläpitäjän Flow-sivulle.

Kuva, jossa näkyy Flow'n valikkokohta organisaatiotasolla

Jos sinulla on Flow'n organisaatiotason käyttöoikeus, voit suorittaa seuraavat toimenpiteet Flow'n avulla kaikissa organisaation kaupoissa:

• Työnkulkujen luominen ja muokkaaminen
  • Ota työnkulut käyttöön kaupoissa ilman, että Flow-sovellusta tarvitsee asentaa
  • Kopioi työnkulut suoraan yhdestä kaupasta toiseen

Tämän pääsyoikeuden ansiosta käyttäjät voivat hallita kaikkien kauppojen työnkulkuja ilman, että jokaiseen kauppaan tarvitsee kirjautua erikseen sisään.

Jos haluat antaa käyttäjälle pääsyn tietyn kaupan Flow'hun, voit asentaa Flow-sovelluksen kyseiseen kauppaan ja antaa hänelle kaupan tason pääsyn sovellukseen sen sijaan, että myöntäisit organisaatiotason käyttöoikeudet Flow'hun.

Koska Flow on käytettävissä organisaatiotasolla, Flow-sovelluksen poistaminen tietystä kaupasta ei automaattisesti poista kaupan työnkulkuja. Jos haluat lopettaa työnkulkujen suorittamisen tietyssä kaupassa, sinun täytyy kytkeä työnkulut manuaalisesti pois päältä. Voit tehdä tämän joko Shopify-ylläpitäjässä ennen sovelluksen poistamista tai Shopify-organisaation ylläpitäjän Flow-sivulla.

Aiheeseen liittyvät linkit

Aiheeseen liittyvät kehittäjän linkit