Shopify Flow

Jos haluat käyttää Shopify Flow -palvelua kaupan tasolla, lataa Flow-sovellus Shopify App Storesta.

Voit luoda nämä automaatiot valitsemalla laukaisimet, ehdot ja toiminnot.

Luetteloi työnkulun komponentit, kuvailee niitä ja antaa esimerkkejä.
Työnkulun komponentti Kuvaus Esimerkki
Käynnistin Käynnistin on tapahtuma, joka käynnistää työnkulun, ja se voi olla jotakin, mitä tapahtuu kaupassa tai sovelluksessa. Uusi tilaus luodaan verkkokaupassasi.
Ehto Ehto määrittää, toteutetaanko toimenpide asettamasi ehdon perusteella. Ehto on asetettu tarkistamaan, onko tilauksesta maksettu kokonaissumma yli 200 dollaria.
Toiminta Toiminta on muutos, joka on tehdään kauppaan tai sovelluksessa, jos ehto täyttyy, ja se lopettaa työnkulun. Jos tilauksesta maksettu kokonaissumma on yli 200 dollaria, tilauksen tehneen asiakkaan tiliin lisätään tunniste.

Virtaus organisaatiotasolla

Voit käyttää Flowta organisaatiotasolla siirtymällä Shopify-organisaation ylläpitäjän Flow-sivulle.

Kuva, jossa näkyy Flow'n valikkokohta organisaatiotasolla

Jos sinulla on Flow'n organisaatiotason käyttöoikeus, voit suorittaa seuraavat toimenpiteet Flow'n avulla kaikissa organisaation kaupoissa:

• Työnkulkujen luominen ja muokkaaminen
  • Ota työnkulut käyttöön kaupoissa ilman, että Flow-sovellusta tarvitsee asentaa
  • Kopioi työnkulut suoraan yhdestä kaupasta toiseen

Tämän pääsyoikeuden ansiosta käyttäjät voivat hallita kaikkien kauppojen työnkulkuja ilman, että jokaiseen kauppaan tarvitsee kirjautua erikseen sisään.

Jos haluat antaa käyttäjälle pääsyn tietyn kaupan Flow'hun, voit asentaa Flow-sovelluksen kyseiseen kauppaan ja antaa hänelle kaupan tason pääsyn sovellukseen sen sijaan, että myöntäisit organisaatiotason käyttöoikeudet Flow'hun.

Koska Flow on käytettävissä organisaatiotasolla, Flow-sovelluksen poistaminen tietystä kaupasta ei automaattisesti poista kaupan työnkulkuja. Jos haluat lopettaa työnkulkujen suorittamisen tietyssä kaupassa, sinun täytyy kytkeä työnkulut manuaalisesti pois päältä. Voit tehdä tämän joko Shopify-ylläpitäjässä ennen sovelluksen poistamista tai Shopify-organisaation ylläpitäjän Flow-sivulla.

Aiheeseen liittyvät linkit

Aiheeseen liittyvät kehittäjän linkit