Työnkulkujen luominen

Työnkulun luominen kaupan yleisten tehtävien automatisoimiseksi.

Nopein tapa automatisoida yritys on valita jokin olemassa oleva työnkulun malli ja mukauttaa sitä. Työnkulun mallit ovat kokonaisia työnkulkuja, jotka tekevät tiettyjä toimintoja ja joita voi muokata kaupan prosesseihin sopiviksi.

Mallien käyttäminen

Tutustu Flowssa oleviin malleihin ja etsi valmiiksi rakennettuja työnkulkuja, joita voit käyttää ja muokata tarpeisiisi sopiviksi.

Monet mallit käyttävät sovelluslaukaisimia ja toimintoja. Jos haluat käyttää tiettyä sovelluksenlaukaisinta tai toimintoa, sinun on ensin asennettava sovellus, joka on rakentanut sen. Siirry Shopify App Storessa Flow-liittimiin ja asenna sovellus, joka on rakentanut liittimen.

Kun olet lisännyt mallin Flow-ohjelmaan, voit tarkastella sitä ja muokata sitä yrityksesi tarpeiden mukaisesti:

• Varmista, että muutat sähköposti- tai Slack-osoitteet niin, että viestisi lähtee oikeille ihmisille.
  • Tarkista viestin teksti ja varmista, että se vastaa yrityksesi tyyliä ja sävyä.
  • Jos työnkulku käyttää Slackia mutta sinä et, voit korvata toiminnon sellaisella, joka lähettää sähköpostiviestin.

Omien työnkulkujen luominen

Jos et löydä yrityksesi tarpeet täyttävää työnkulun mallia, voit luoda mukautettuja työnkulkuja ja käyttää niitä kaupassasi.

Ennen kuin aloitat

Varmista ennen työnkulun luomista, että olet perehtynyt työnkulun ohjeisiin ja parhaisiin käytäntöihin.

Työvaiheet

1. Avaa Shopify adminissa Flow.
  2. Klikkaa Click workflow (Luo työnkulku) -valintaa.
  3. Valinnainen: Jos luot työnkulun Shopify organization adminin avulla, valitse kauppa, johon haluat luoda työnkulun.
  4. Klikkaa Add trigger (Lisää laukaisin) -valintaa ja valitse sitten se laukaisin, joka käynnistää työnkulun.
  5. Klikkaa Add condition (Lisää ehto) -valintaa ja valitse ehto, jonka on täytyttävä ennen kuin mitään toimintoa voidaan suorittaa.
  6. Klikkaa Add action (Lisää toiminto) -valintaa ja valitse toiminto, joka suoritetaan ehdon antamien tulosten perusteella.
  7. Klikkaa Save (Tallenna) -valintaa ja anna työnkululle nimi.
  8. Testaa, miten työnkulku toimii kaupassasi napauttamalla Preview workflow (Esikatsele työnkulkua) -valintaa.
  9. Klikkaa Enable (Ota käyttöön) -valintaa, jos haluat ottaa työnkulun käyttöön kaupassasi.
  10. Valinnainen: Jos sinulla on useampi kuin yksi kauppa, voit viedä työnkulun yhdestä kaupasta ja tuoda sen toiseen. Tutustu kohtaan Työnkulkujen tuonti ja vienti, josta saat lisätietoja. Jos käytät Shopify organization adminia, voit kopioida työnkulkuja suoraan kaupasta toiseen. Lue lisää kohdasta Työnkulun kopioiminen Shopify organization adminissa.

Tämä työnkulku ajetaan automaattisesti joka kerta, kun laukaisutapahtuma aktivoituu kaupassasi.

Seuraavat vaiheet

Työnkulun sivulla voit lisätä työnkulkuihin tunnisteita, joiden avulla voit pitää ne järjestyksessä. Oletetaan esimerkiksi, että haluat voida tarkastaa kaikki kauppasi varastoa muuttavat työnkulut nopeasti. Voit käyttää Inventory-tunnistetta kaikkiin työnkulkuihin, jotka tekevät tällaisia muutoksia. Tämän jälkeen käyttää Flow-sivun suodatusasetuksia, kun haluat näyttää vain työnkulut, joissa on kyseinen tunniste.

Työnkulun käynnistyksen ja sen tulosten näkymisen välillä Shopify admin -paneelissa voi olla lyhyt viive.

Aiheeseen liittyvät linkit