Työnkulkujen tuonti, vienti ja kopioiminen

Voit tuoda ja viedä työnkulkuja, jos haluat lisätä niitä muihin kauppoihin, jakaa niitä muiden kauppiaiden kanssa ja luoda varmuuskopioita.

Koska työnkulkuja voidaan muokata ja tallentaa vain Flow'ssa, voit luottaa siihen, etteivät ne sisällä ohjeita tai koodia, joita ei tueta. Kun tuot työnkulun, se lisätään Flow'hun, mutta sitä ei oteta käyttöön kaupassasi. Ennen kuin otat työnkulun käyttöön, sinun täytyy tarkistaa se ja mukauttaa se yrityksesi tarpeita vastaavaksi:

• Varmista, että muutat sähköposti- tai viestintäosoitteet niin, että viestisi lähtee oikeille ihmisille.
  • Tarkista viestin teksti ja varmista, että se vastaa yrityksesi tyyliä ja sävyä.
  • Jos työnkulku käyttää viestipalvelua mutta sinä et, voit korvata toiminnon sellaisella, joka lähettää sähköpostiviestin.

Työnkulkujen tuonti

Näin tuot työnkulun:

1. klikkaa Flow'n Työnkulut-sivulla Lisää toimintoja > Tuo työnkulut ja noudata ohjeita:
    Tuo työnkulut napauttamalla Lisää toimintoja > Tuo työnkulut.
    Tuotu työnkulku lisätään työnkulkuluetteloosi.
  2. Avaa ensin työnkulkujen tietosivu napauttamalla työnkulkua ja klikkaa sitten Muokkaa työnkulkua. Varmista, ettei työnkulusta puutu mitään tietoja, kuten ehtoja tai toimenpiteitä.
  3. Kun olet tyytyväinen muutoksiin, ota työnkulku käyttöön napauttamalla Ota käyttöön.

Muokkaa työnkulkuja

Voit muokata työnkulkujasi vain Flow'n avulla. Voit tarkastella työnkulun tiedostoa tekstieditorissa, jos haluat nähdä sen sisällön, mutta älä tee muutoksia tiedostoon. Flow'n ulkopuolella muokattuja tiedostoja ei voida tuoda kauppoihin (mukaan lukien kauppa, josta se alunperin vietiin). Tämän rajoituksen on tarkoitus varmistaa, että tuomasi työnkulut sisältävät vain Flow'n tukemia sisältöjä.

Vie työnkulkuja

Ennen kuin viet työnkulun, jonka aiot jakaa toisen kauppiaan kanssa, sinun on poistettava kaikki tunnistettavat tai arkaluonteiset tiedot, kuten sähköpostiosoitteet ja muut yhteystiedot. Kaikenlaiset työnkulut, myös ne, joita ei voida ottaa käyttöön puuttuvien tietojen vuoksi, voidaan tuoda. Kun olet tuonut työnkulun, tarkista se ja lisää puuttuvat tiedot.

Työnkulkutiedostojen vieminen:

1. Avaa työnkulku työnkulun editorissa.
  2. Klikkaa Lisää toimintoja > Vie työnkulku ja noudata ohjeita.

Työnkulkujen kopioiminen Shopify organization adminissa

Jos sinulla on organisaatiotason pääsyoikeus Flow'hun, voit kopioida työnkulut yhdestä organisaatiosi kaupasta toiseen.

Kun olet kopioinut työnkulun, jokaiseen kauppaan, johon olet sen kopioinut, tulee erillinen työnkulku. Useita työnkulkuja ei voi muokata kerralla, joten jos haluat tehdä muutoksia työnkulkuihin niiden luomisen jälkeen, voit muokata niitä yksitellen jokaisen kaupan kohdalla.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify-organisaation ylläpitäjässä Flow.
  2. Valitse kopioitava työnkulku.
  3. Klikkaa Kopioi.
  4. Valitse, haluatko kopioida työnkulun samaan kauppaan vai toiseen kauppaan organisaatiossasi.
  5. Valitse kaupat, joihin haluat lisätä työnkulun kopion. Voit valita niin monta kauppaa kuin haluat.
  6. Klikkaa Kopioi työnkulku.

Aiheeseen liittyvät linkit