Työnkulkujen seuranta

Kun työnkulku on suoritettu, voit valvoa sen tehokkuutta ja käyttäytymistä työnkulun sivulta. Työnkulun sivulla näkyy Työnkulun yhteenveto, jossa voit tarkastella Työnkulkuajot -osion ohella sen käynnistimiä, ehtoja ja toimintoja.

Työnkulkuajot -osassa voit valita, näytetäänkö kaikki työnkulkuajot, keskeneräiset ajot sekä onnistuneet ja epäonnistuneet ajot. Voit myös lisätä muita suodattimia, jolloin löydät haluamasi työnkulkuajot.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset > Shopify Flow.
  2. Klikkaa työnkulkua, jota haluat seurata.
  3. Jos olet tallentanut tietyn työnkulun tunnuksen myöhempää tarkastelua varten, syötä se Suodatinajot-kenttään.
  4. Jos haluat suodattaa työnkulkuja tietyltä päivämääräväliltä, klikkaa Päivämäärä. Valitse aloituspäivä, selaa alaspäin ja valitse päättymispäivä. Työnkulun tiedot säilyvät seitsemän päivän ajan, joten seitsemää päivää vanhemmat työnkulut eivät enää näy.
  5. Jos haluat löytää suodattamalla tietyn työnkulun tilan, klikkaa Tila. Voit käyttää seuraavia suodattimia: - Keskeneräiset työnkulut
    • Työnkulut, jotka onnistuivat ja joista seurasi toimenpiteitä
    • Työnkulut, jotka onnistuivat mutta joista ei seurannut toimenpiteitä
    • Epäonnistuneet työnkulut

Työnkulun käynnistyksen ja sen tulosten näkymisen välillä Shopify admin -paneelissa voi olla lyhyt viive.

Aiheeseen liittyvät linkit