Uusi Flow

Shopify Flow on verkkokaupan automaatioalusta, jonka avulla voit helposti automatisoida kaupassasi ja sovelluksissa suoritettavia tehtäviä ja prosesseja.

Huomioitavaa uudesta Flow'sta

Uusi Flow on Flow-sovelluksen uudelleensuunniteltu versio. Tässä uudistuksessa on lukuisia parannuksia, kuten:

• uusi editori, joka tukee parannettua ehdollista syntaksia
  • Pääsy lähes kaikkiin Shopifyn GraphQL APIn ominaisuuksiin, mukaan lukien parannettu syvyys sisäkkäisiä objekteja käytettäessä
  • parannettu käyttökokemus valittaessa ehdoissa ja toiminnoissa käytettäviä kenttiä
  • parannuksia, joiden avulla voit poistaa yhden vaiheen poistamatta koko työnkulkua

Seuraavat ominaisuudet eivät sisälly Flow'n uuteen betaversioon:

• työnkulun testaaminen
  • kansainvälistäminen
  • työnkulkujen kopioiminen

Uuden Flow-työnkulun komponentit

Flow on tapahtumaan perustuva ominaisuus, jonka avulla voit luoda automatisoituja työnkulkuja. Tämä tarkoittaa, että Flow valvoo kauppasi tapahtumia, ja niihin vastataan itse luomillasi automaattisilla toiminnoilla.

Voit tehdä automaatioita luomalla työnkulun käyttämällä komponentteja, joita kutsutaan käynnistimeksi, ehdoiksi ja toiminnoiksi.

Luetteloi työnkulun komponentit, kuvailee niitä ja antaa esimerkkejä.
Työnkulun komponentti Kuvaus Esimerkki
Käynnistin Käynnistin on tapahtuma, joka käynnistää työnkulun, ja se voi olla jotakin, mitä tapahtuu kaupassa tai sovelluksessa. Kaupassasi luodaan uusi tilaus.
Ehto Ehto määrittää, suoritetaanko toimenpide määrittämäsi ehdon perusteella. Ehto on asetettu tarkistamaan, onko tilauksesta maksettu kokonaissumma yli 200 dollaria.
Toiminta Toiminta on muutos, joka on tehdään kauppaan tai sovelluksessa, jos ehto täyttyy. Jos tilauksesta maksettu kokonaissumma on yli 200 dollaria, tilauksen tehneen asiakkaan tiliin lisätään tunniste.

Uusi Flow organisaatiotasolla

Jos sinulla on Flow'n organisaatiotason käyttöoikeus, voit suorittaa seuraavat toimenpiteet Flow'n avulla kaikissa organisaation kaupoissa:

• Työnkulkujen luominen ja muokkaaminen
  • vie ja tuo työnkulkuja yhteen tai useampaan kauppaan

Tämän pääsyoikeuden ansiosta käyttäjät voivat hallita kaikkien kauppojen työnkulkuja ilman, että jokaiseen kauppaan tarvitsee erikseen kirjautua sisään.

Jos haluat myöntää käyttäjälle pääsyn tietyn kaupan Flow'hun, voit myöntää hänelle kaupantason pääsyn sovellukseen sen sijaan, että myöntäisit organisaatiotason käyttöoikeudet Flow'hun.

Koska Flow on käytettävissä organisaatiotasolla, Flow-sovelluksen poistaminen tietystä kaupasta ei automaattisesti poista kaupan työnkulkuja. Jos haluat lopettaa työnkulkujen suorittamisen tietyssä kaupassa, sinun täytyy kytkeä työnkulut manuaalisesti pois päältä. Voit tehdä tämän joko Shopify-ylläpitäjässä ennen sovelluksen poistamista tai Shopify-organisaation ylläpitäjän Flow-sivulla.