Lisää tuote kokoelmiin

Lisää tuote kokoelmiin ‑toiminto lisää kokoelmaan työnkulun käynnistävän tuotteen.

Tällä sivulla

Kentät

Lisää tuote kokoelmiin ‑toiminto sisältää seuraavat kentät:

Lisää tuote kokoelmiin ‑toiminnossa käytetyt kentät
Kenttä Kuvaus
Kokoelmat Kokoelmat, joihin tuote lisätään. Klikkaa Valitse kokoelmat ‑valintaa ja valitse sitten kokoelmat, jonne haluat lisätä tuotteen. Vain olemassa olevia kokoelmia voi valita. Lisää tuote kokoelmiin ‑toiminnossa ei voi luoda uusia kokoelmia.

Käynnistimet

Lisää tuote kokoelmiin -toiminnossa on piilotettu kenttä, joka on lisätty siihen käynnistimellä. Tämä kenttä, Tuotetunnus, identifioi tuotteen, joka lisätään kokoelmaan. Tuotetunnus asetetaan oletusarvoisesti eikä sitä voi muuttaa.

Lisää tuote kokoelmiin -toimintoa voidaan käyttää työnkuluissa, jotka alkavat seuraavilla käynnistimillä:

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää tuotteen kokoelmaan, kun tuote lisätään kauppaan

Tässä esimerkkityönkulussa tuote lisätään kokoelmaan, kun se lisätään kauppaan.

API-tiedot

Tutustu collectionAddProducts-muutokseen saadaksesi lisätietoja.