Luo uudelleenohjauksen URL-osoite

Luo uudelleenohjauksen URL -toiminto luo uudelleenohjauksen URL-osoitteen, joka siirtää liikenteen verkkosivulta toiselle.

Tällä sivulla

Kentät

Luo uudelleenohjauksen URL -toiminto sisältää seuraavat kentät.

Luo uudelleenohjauksen URL -toiminnossa käytetyt kentät.
Kenttä Kuvaus
Polku Vaaditaan. URL-osoite, josta asiakkaat uudelleenohjataan. Tässä kentässä käytetyn URL-osoitteen on oltava kaupassasi olemassa oleva URL-osoite.
Kohde Vaaditaan. URL-osoite, johon asiakkaat uudelleenohjataan. Tässä kentässä käytettävä URL voi olla kaupassasi tai ulkoisessa määränpäässä oleva URL.
Korvaa olemassa oleva uudelleenohjaus Kun tämä on valittuna, uudelleenohjaus luodaan, vaikka alkuperäisestä URL-osoitteesta olisi jo tehty asiakkaat pois ohjaava uudelleenohjaus.

Käynnistimet

Luo uudelleenohjauksen URL -toimintoa voidaan käyttää missä tahansa työnkulussa.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka ohjaa vierailijat poistetulta tuotesivulta toiselle sivulle

Tässä esimerkkityönkulussa URL-osoitteen uudelleenohjaus luodaan, kun tuote poistetaan. Uudelleenohjaus lähettää vierailijat poistetulta tuotesivulta sivulle, jossa on lisätietoja lopetetuista tuotteista.

Tämä työnkulku käyttää URL-osoitteen, josta asiakkaat uudelleenohjataan, luomiseen poistetun tuotteen ominaisuutta title. Huomaa, että jos tuotteella oli mukautettu käyttönimi tai URL-osoite ennen sen poistamista, tämä työnkulku ei välttämättä toimi.

API-tiedot

Lisätietoja on urlRedirectCreate -mutaatiossa.