Poista uudelleenohjauksen URL-osoitteet

Poista uudelleenohjauksen URL-osoitteet ‑toiminto poistaa uudelleenohjauksen URL-osoitteet, jotka siirtävät liikennettä verkkosivulta toiselle.

Kentät

Poista uudelleenohjauksen URL-osoite ‑toiminto sisältää seuraavat kentät:

Poista uudelleenohjauksen URL-osoite ‑toiminnossa käytetyt kentät
Kenttä Kuvaus
Polku Vaaditaan. URL-osoite, josta asiakkaat uudelleenohjataan.
Kohde Vaaditaan. URL-osoite, johon asiakkaat uudelleenohjataan. Tässä kentässä käytettävä URL voi olla kaupassasi tai ulkoisessa määränpäässä oleva URL.

Käynnistimet

Poista uudelleenohjauksen URL-osoite ‑toimintoa voidaan käyttää missä tahansa työnkulussa.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka poistaa vierailijat poistetusta kokoelmasta toiseen kokoelmaan ohjaavan uudelleenohjauksen

Tässä esimerkkityönkulussa URL-osoitteen uudelleenohjaus poistetaan, kun kokoelma luodaan.

API-tiedot

Tutustu urlRedirectDelete-muutokseen saadaksesi lisätietoja.