Poista tuoteversion metakenttä

Poista tuoteversion metakenttä -toiminto poistaa metakenttäsi tuoteversiosta, joka käynnistää työnkulun.

Tällä sivulla

Kentät

Poista tuoteversion metakenttä -toiminto sisältää seuraavat kentät.

Poist tuoteversion metakenttä -toiminnossa käytetyt kentät.
Kenttä Kuvaus
Metakenttänimiavaruus Vaaditaan. Metakenttä-nimiavaruus sisältää metakenttien ryhmän. Metakenttien ryhmittely nimiavaruuteen estää metakenttiäsi joutumasta konfliktiin toisten metakenttien kanssa.
Avain Vaaditaan. Avain on metakentän arvon tunniste.

Käynnistimet

Poista tuoteversion metakenttä -toiminnossa on piilotettu kenttä, joka on lisätty siihen käynnistimellä. Nämä kentät, Tuotetunnus ja Tuoteversion tunnus, identifioivat tuotteen ja tuoteversion, joista metakentät poistetaan. Tuotetunnus ja tuoteversion tunnus asetetaan oletusarvoisesti eikä niitä voi muuttaa.

Poista tuoteversion metakenttä -toimintoa voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät seuraavilla käynnistimillä:

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka poistaa tuoteversion metakentän, kun version varastomäärä on alle 10

Tässä esimerkkityönkulussa tuoteversion metakenttä poistetaan, kun version varastomäärä on alle 10.

API-tiedot

Lue lisää MetafieldInput-syöttöobjektista.