Uuden Flow'n liittimet

Liittimien avulla voit käyttää tiettyjä sovelluksia luodaksesi käynnistimiä, jotka perustuvat sovelluksesta saatuihin tietoihin tai luoda sovellusta käyttävän toiminnon. Kun käytät käynnistintä, sovellus lähettää tiedot Flow'lle. Kun käytät toimintoa, Flow lähettää tiedot sovellukselle.

Työnkulkujen luominen liittimillä

Liittimien avulla voit luoda työnkulkuja, joissa käytetään sovellusten käynnistimiä ja toimintoja. Jotta voit käyttää sovellusta työnkulussa, sinulla on oltava asennettuna sovellus, jossa on sisäänrakennettu liitin.

Vaiheet

1. Asenna ja määritä sovellus, joka on luonut liittimen.
  2. Tee sovelluksessa tarvittavat asetukset. Sovelluksesta riippuen tämä saattaa vaatia tilin luomisen, maksullisen palvelun tilaamisen tai kauppaasi koskevan tiedon lisäämisen.
  3. Luo uusi työnkulku.
  4. Liittimiä käyttävät käynnistimet käynnistyvät sovelluksen ilmoituksella, kun taas toiminnot, jotka käyttävät liittimiä, toteutetaan sovelluksella Flow-ilmoituksen ansiosta.
    1. Luo käynnistin tai toiminto Flow'ssa.
    2. Valitse haluamasi palvelu Asennettu-luettelosta.
    3. Jos olet luomassa käynnistintä, valitse tapahtuma, joka käynnistää työnkulun. Jos olet luomassa toimintoa, valitse toiminto, jonka haluat sovelluksen suorittavan.

Ehtoja ei voida määrittää liittimien avulla.

Organisaatiotason liittimet

Organisaatiotasolla sovellukset näkyvät Asennetut-sivulla vasta sitten, kun ne on asennettu vähintään yhteen organisaatiosi kauppaan. Jotta työnkulku voidaan suorittaa tietyssä kaupassa, sinun täytyy asentaa sovellus, jolla on kyseisen kaupan liitin.

Organisaatiossasi voi olla esimerkiksi neljä kauppaa ja haluat aloittaa sellaisen työnkulun käytön, joka sisältää kanta-asiakassovelluksen liittimen. Jos luot työnkulun ennen sovelluksen asentamista, se näkyy Ei asennettu -luettelossa etkä voi käyttää tätä liitintä työnkulkujen luomiseen.

Jos asennat kanta-asiakassovelluksen yhteen kauppaan, voit käyttää sen liitintä kyseisen kaupan työnkuluissa. Työnkulkua ei kuitenkaan suoriteta muissa organisaatiosi kaupoissa, ennen kuin asennat sovelluksen myös näihin kauppoihin.

Rajoitukset ja tunnetut ongelmat

• Jos sinulla on työnkulku, joka käyttää liitinsovellusta ja haluat käyttää sitä kaupassa, liitinsovellus täytyy olla asennettuna kaupassa.
  • Jos sinun täytyy muuttaa Asanan, Google Sheetsin, Slackin tai Trellon liittimien todennusasetuksia, kaupassasi on oltava kopio asennetusta Flow-sovelluksesta. Jos haluat muuttaa näiden liittimien asetuksia, sinun täytyy kirjautua sisään kauppaan ja käyttää Flow-sovellusta.
  • Jos poistat Flow-sovelluksen kaupastasi, kyseisen kaupan työnkulut poistetaan. Työnkulut ovat edelleen olemassa Shopify organization adminissa, joten voit kirjautua Plus organization adminiin ja ottaa ne uudelleen käyttöön.

Flow-alustan kanssa toimivat sovellukset

AgeChecked

Käynnistimet

• AgeChecked Customer Failure - Käynnistyy, kun asiakkaan iän vahvistaminen on epäonnistunut.
  • AgeChecked Customer Success Käynnistyy, kun asiakkaan iän vahvistaminen on onnistunut.

Toiminnat

• AgeChecked Verification - Suorita AgeChecked-ikätarkistus tilaukselle ja asiakkaalle. Varmista tällä toiminnolla, että tilaustunnus on hyväksytty.

Algolia-haku ja näkyvyys

Käynnistimet

• Suosituimmat haut - Käynnistyy joka päivä ja hakee kaupassa tehdyt suosituimmat haut ja hakujen suosituimmat tulokset.
  • Haut, joilla ei ole tuloksia - Käynnistyy joka päivä ja hakee hakuja, jotka eivät palauta tuloksia kaupassasi.
  • Keskeytetty hakemisto - Käynnistyy, kun haun indeksointi on keskeytetty Algoliassa.

Arigato-automaatio

Käynnistimet

• Saapuva käynnistintapahtuma - Käynnistyy, kun Mr. Arigato lähettää käynnistimen Flow'lle.

Asana

Toiminnat

• Luo Asana-tehtävä - Luo uuden tehtävän Asana-projektissa.

Avolin-suojaus

Käynnistimet

• NS8 Protect Order Customer Verifiction -Käynnistyy, kun asiakas on suorittanut tekstiviestivahvistuksen.
  • NS8 Protect EQ8 Score - Käynnistyy, kun
  • NS8 Protect Order Risk -
  • NS8 Protect Order Status -

Back in Stock

Käynnistimet

• Tuoteversion kysyntä muuttunut - Käynnistyy, kun tuoteversion kysynnän taso muuttuu.

Jälleen varastossa -tuotehälytys

Käynnistimet

• Tilattu tuote saatavilla -hälytys - Käynnistyy, kun asiakas tilaa hälytyksen tilanteesta, jossa tuotetta on jälleen saatavilla varastossa.

Bespoke Shipping

Toiminnat

• Laske tilaukset - Ylläpitää lukua päivän aikana tehdyistä tilauksista.
  • Määritä ostoskorin määritteet - Määrittää ostoskorin määritteen.

Parempi hinta

Käynnistimet

• Parempaa hintaa pyydetty - Käynnistyy, kun asiakas löytää kaupan, jonka hinta on parempi kuin kaupassasi tarjottava hinta.

Paljousalennukset

Käynnistimet

• Alennuskoodit luotu - Käynnistyy, kun 100 alennuskoodin eriä luodaan.

Callback

Käynnistimet

• Soittoa pyydetty - Käynnistyy, kun asiakas pyytää kauppaa soittamaan takaisin.

CleverPush

Toiminnat

• Lähetä ilmoitus - Lähettää push-ilmoituksen.

Kassakampanjat ja lisämyynti

Käynnistimet

• Alennus lunastettu - Käynnistyy, kun alennuksen lunastaminen on onnistunut ja maksu on tarvittaessa vahvistettu.
  • Alennuksen lunastaminen epäonnistui - Käynnistyy, kun asiakas ei suorita alennuksen maksua ja kampanjatuote poistetaan tilauksesta.

Covet.pics – Instagram-syöte

Käynnistimet

• Kuvapyyntö - Käynnistyy, kun Covet.pics luo kuvapyynnön.

dotdigital-sähköpostimarkkinointi

Toiminnat

• Luo tai päivitä yhteystiedot - Luo yhteystiedot Engagement Cloudissa tai päivittää yhteystiedot, jos ne ovat jo olemassa.
  • Lisää markkinointiohjelmaan - Lisää asiakkaan olemassa olevaan kaikkikanavaiseen markkinointiohjelmaan Engagement Cloudissa.
  • Lähetä tapahtumasähköposti – Lähettää tapahtumasähköpostin olemassa olevaa Engagement Cloud -kampanjaa käyttämällä.

Edit Order by Cleverific

Toiminnat

• Laajenna nippuja - Laajentaa niputetut tuotteet koskemaan tilauksen osia jakelun helpottamiseksi. Tämä toiminto on käytettävissä vain varhaisessa vaiheessa. Määritä tuoteniput kohdassa Muokkaa tilausta.
  • Muokkaa ja lisää tuotteita - Muokkaa tilausta lisäämällä yksi tai useampi tuote.

Enquire Post-Purchase Surveys

Käynnistimet

• Tutkimusvastaus luotu (vanha) - Käynnistyy, kun uusi kyselyvastaus on lähetetty.
  • Uusi kyselyvastaus - Käynnistyy, kun asiakas vastaa kaupan kyselyyn.

Flits - Asiakastilin sivu

Toiminnat

• Tilauksen jakelun luoton oikaisu - Säätää Flits-kaupan luottosaldoa, kun tilaus on jaeltu.

Lomakkeen luonti, jossa on tiedoston lataus

Käynnistimet

• Lomakkeen luonti - Käynnistyy, kun lomake on lähetetty.

Google Sheets Shopify Flow'lle

Toiminnat

• Lisää rivi laskentataulukkoon - Lisää rivin Google Sheets -laskentataulukon alaosaan.

Klaviyo - Sähköpostimarkkinointi

Toiminnat

• Seuraa tapahtumaa - Vie tapahtuman Klaviyoon.
  • Luo kampanja - Lähettää kampanjan Klaviyo-tilisi luetteloa ja mallia käyttämällä.

Käynnistimet

• Suosituimmat haut - Käynnistyy joka päivä ja noutaa suosituimmat haut ja suosituimmat haut ilman tuloksia viimeisen kahden päivän ajalta.

Toiminnat

• Nosta tai laske tuotetta haussa - Nostaa tai laskee tuotetta Klevu-hakutuloksissa soveltamalla tehostepisteitä. Tätä toimintoa voidaan käyttää vain työnkulussa, joka käynnistyy Varastomäärä muuttunut -käynnistimellä.

Launchpad

Käynnistimet

• Tapahtuma käynnistyi – Käynnistyy, kun Launchpad-tapahtuma alkaa.

Kmetric – Reaaliaikainen analytiikka

Toiminnat

• Sääloki - Tallentaa muutokset säätilassa.

Littledata - Google Analytics

Toiminnat

• Google Analytics -asiakastapahtuma - Lähettää mukautetun tapahtuman Google Analyticsille ja yhdistää sen asiakkaan toimintaan, kuten mistä kampanjasta asiakas saapui ja mitä hän selasi.
  • Google Analytics -tilaustapahtuma - Lähettää mukautetun tapahtuman Google Analyticsille ja lähettää linkin tilauksen tehneelle asiakkaalle, kuten mistä kampanjasta asiakas tuli ja mitä hän selasi.

Loox - Valokuva-arvostelut

Käynnistimet

• Uusi arvostelu - Käynnistyy, kun uusi arvostelu vastaanotetaan.

LoyaltyLion-palkkiot ja -suositus

Käynnistimet

• Asiakas siirretty "Win Back" -segmenttiin - Käynnistyy, kun asiakas siirretään “Win Back” -asiakasuskollisuussegmenttiin eli takaisin saatujen asiakkaiden segmenttiin.
  • Asiakkaan pisteet riittävät palkintoon - Käynnistyy, kun asiakas on ansainnut tarpeeksi pisteitä lunastaakseen kanta-asiakaspalkinnon.
  • Asiakas siirretty tasoa alemmaksi - Käynnistyy, kun asiakas siirretään nykyistä tasoaan alemmalle tasolle.
  • Asiakas siirretty asiakasuskollisuussegmenttiin - Käynnistyy, kun asiakas siirretään uskollisten asiakkaiden segmenttiin.
  • Asiakkaan syntymäpäivä on tänään - Käynnistyy 9.00 asiakkaan syntymäpäivänä.
  • Asiakas siirretty tasoa ylemmäs - Käynnistyy, kun asiakas siirretään nykyistä tasoaan ylemmälle tasolle.
  • Asiakas siirretty riskisegmenttiin - Käynnistyy, kun asiakas siirretään asiakasuskollisuutta koskevaan riskisegmenttiin.
  • Asiakkaan syntymäpäivä on seitsemän päivän kuluttua - Käynnistyy seitsemän päivää ennen asiakkaan syntymäpäivää klo. 9.00.

Toiminnat

• Lisää pisteitä - Lisää hyväksyttyjä pisteitä asiakkaalle.
  • Muuta tasoa - Siirtää asiakkaan uudelle kanta-asiakastasolle.

Mobiilisovellus - Plobal

Toiminnat

• Yksittäinen push-ilmoitus - Lähettää push-ilmoituksen yksittäiselle mobiilisovelluksen käyttäjälle.
  • Push-ilmoitus isolle joukolle - Lähettää push-ilmoituksen kaikille mobiilisovelluksen käyttäjille myynninedistämistarkoituksessa.

Nosto

Toiminnat

• Lisää asiakkaita Nosto-segmentteihin - Lisää asiakkaan Nosto-segmenttiin.

Omnisend-sähköpostimarkkinointi

Toiminnat

• Seuraa tapahtumaa - Siirtää tapahtuman Omnisend-tilillesi.
  • Luo tai päivitä asiakas - Luo uuden asiakkaan tai päivitä olemassa oleva asiakas Omnisend-tililläsi.

Okendo

Käynnistimet

• Okendo Review Created - Käynnistyy, kun Okendossa on luotu arvostelu.

Order Merger

Käynnistimet

• Tilaukset yhdistetty - Käynnistyy, kun tilauksia yhdistetään Order Merger -sovelluksella.

Tilaustunniste

Käynnistimet

• Tilaus käsitelty - Käynnistyy, kun Order Tagger on käsitellyt tilauksen.

Tilausten seuranta TrackingMorella

Käynnistimet

• Tilauksen tilan päivitys - Käynnistyy, kun tilauksen tila päivitetään.

Parcel Panel

Käynnistimet

• Tilauksen tilan päivitys - Käynnistyy, kun tilauksen tila päivitetään.

Ennakkotilausten hallinta - Ennakkotilaus

Käynnistimet

• Ennakkotilaus luotu - Käynnistyy, kun uusi ennakkotilaus luodaan.

PushOwl Web push-ilmoitukset

Toiminnat

• Lähetä push-ilmoitus - Lähettää push-ilmoituksen tilaajalle.
  • Lähetä push-kampanja – Lähettää push-ilmoituksen kaikille tilaajille.

ReConvert-lisämyynti ja -ristiinmyynti

Käynnistimet

• Asiakas lähetti tuotekommentin – Käynnistyy, kun asiakas lähettää tuotekommentin kiitossivulla.
  • Asiakas vastasi kysymykseen – Käynnistyy, kun asiakas kirjoittaa vastauksen oston jälkeiseen kyselyyn kiitossivulla.
  • Asiakas seurasi tilausta – Käynnistyy, kun asiakas klikkaa Seuraa-painiketta kiitossivulla.
  • Asiakas käytti ReConvert-palvelua – Käynnistyy, kun asiakas tekee tilauksen jossakin ReConvertin pienohjelmassa.
  • Asiakkaan syöttämä syntymäpäivä – Käynnistyy, kun asiakas syöttää syntymäpäivänsä kiitossivulle.

Toiminnat

• Päivitä asiakkaan syntymäpäivä – Päivittää asiakkaan syntymäpäivän ReConvertissa.

REVIEWS.io

Käynnistimet

• Uusi negatiivinen REVIEWS.io-yritysarvio - Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolta lähetetään uusi negatiivinen yritysarvio.
  • Uusi REVIEWS.io-tuotearvostelu - Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolla lähetetään uusi tuotearvostelu.
  • Uusi positiivinen REVIEWS.io-tuotearvio - Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolta lähetetään uusi positiivinen tuotearvio.
  • Uusi REVIEWS.io-arvio, jossa mukana kuvat - Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolta lähetetään uusi tuotearvio, jossa on mukana yksi tai useampi kuva.
  • Uusi positiivinen REVIEWS.io-yritysarvostelu - Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolta lähetetään uusi positiivinen yritysarvostelu.
  • Uusi negatiivinen REVIEWS.io-tuotearvio - Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolta lähetetään uusi negatiivinen tuotearvio.
  • Uusi REVIEWS.io-arvostelu, jossa on videoita - Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolta lähetetään uusi tuotearvostelu, jossa on vähintään yksi video.
  • Uusi REVIEWS.io-yritysarvostelu - Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolta lähetetään uusi yritysarvostelu.

Scribeless

Toiminnat

• Lisää uusi vastaanottaja - Lisää uuden vastaanottajan olemassa olevaan kampanjaan.

ShopHire

Käynnistimet

• Tehtävä suljettu - Käynnistyy, kun uusi työ on suljettu.
  • Uusi ehdokas - Käynnistyy, kun uusi ehdokas hakee työtä.
  • Tehtävä avattu - Käynnistyy, kun uusi tehtävä on avattu.

Slack

Toiminnat

• Lähetä Slack-viesti - Lähettää viestin Slack-tiimin kaikille käyttäjille tai kanaville.

Tekstiviesti, Web Push, sähköposti - FirePush

Toiminnat

• Lähetä tekstiviesti - Lähettää tekstiviestin. Varmista, että vastaanottajan puhelinnumero on E.164-muodossa.

SMSbump-markkinointi ja -automaatio

Toiminnat

• Lähetä tekstiviesti SMSBumpin kautta - Lähettää tekstiviestin SMSBump-palvelun kautta.

Stamped.io-kanta-asiakkuus ja -palkkiot

Toiminnat

• Lisää pisteitä - Lisää pisteitä asiakkaan tilille.
  • Vähennä pisteitä - Vähentää pisteet asiakkaan tililtä.

Stamped.io Reviews ja UGC

Käynnistimet

• Uudet arvostelut - Käynnistyy, kun saat uuden tuotearvostelun.
  • Uusi Net Promoter -piste - Käynnistyy, kun saat uuden Net Promoter -pisteen.
  • Uusi kysymys - Käynnistyy, kun saat uuden kysymyksen.

Toiminnat

• Keskeytä arvostelupyyntötutkimus - Poistaa tilauksiin liittyvän sähköpostin, jossa pyydetään arvostelua.
  • Peruuta asiakkaan tilaus - Poistaa asiakkaan sähköpostiosoitteen arvostelupyyntöihin liittyvältä listalta.

Tobi. SMS Marketing Automation

Toiminnat

• Lähetä tekstiviesti Tobi-palvelun kautta - Lähetä tekstiviesti tiettyyn puhelinnumeroon.

Ääni

Toiminnat

• Tekstiviesti - Lähettää tekstiviestin tiettyyn puhelinnumeroon.

Translate&Currency - LangShop

Toiminnat

• Käännä tuote - Kääntää tuotteen, joka käynnistää työnkulun kaikille kaupan kielille.
  • Käännä kokoelma - Kääntää kokoelman, joka käynnistää työnkulun kaikille kaupan kielille.

Trello

Toiminnat

• Luo Trello-kortti - Luo Trello-kortin Trello-taululla.

Typoly - Ratkaisu sähköpostien kirjoitusvirheisiin

Käynnistimet

• Virheellinen verkkotunnus havaittu - Käynnistyy, kun sähköpostiosoitteessa on mahdollinen kirjoitusvirhe.

WOTIO

Toiminnat

• Lähetä tilin aktivointisähköposti tilaustunnuksen perusteella - Käynnistää tilin aktivointisähköpostin käyttöönoton tilaustunnuksen perusteella.
  • Lähetä tilin aktivointisähköposti tilaustunnuksen perusteella - Käynnistää tilin aktivointisähköpostin käyttöönoton asiakastunnuksen perusteella.

YotPo: Valokuva- ja tuotearvostelut

Käynnistimet

• Uusi Yotpo-arvostelu - Käynnistyy, kun kaupassasi olevalle tuotteelle luodaan arvostelu.
  • Yotpo-arvostelu päivitetty – Käynnistyy, kun kaupassasi olevan tuotteen arvostelu päivitetään.