Shopify Flow -liittimet

Liittimien avulla voit käyttää tiettyjä sovelluksia luodaksesi käynnistimiä, jotka perustuvat sovelluksesta saatuihin tietoihin tai luoda sovellusta käyttävän toiminnon. Kun käytät käynnistintä, sovellus lähettää tiedot Flow'lle. Kun käytät toimintoa, Flow lähettää tiedot sovellukselle.

Työnkulkujen luominen liittimillä

Liittimien avulla voit luoda työnkulkuja, joissa käytetään sovellusten käynnistimiä ja toimintoja. Jotta voit käyttää sovellusta työnkulussa, sinulla on oltava asennettuna sovellus, jossa on sisäänrakennettu liitin.

Vaiheet:

1. Asenna ja määritä sovellus, joka on luonut liittimen.
  2. Tee sovelluksessa tarvittavat asetukset. Sovelluksesta riippuen tämä saattaa vaatia tilin luomisen, maksullisen palvelun tilaamisen tai kauppaasi koskevan tiedon lisäämisen.
  3. Luo uusi työnkulku.
  4. Liittimiä käyttävät käynnistimet käynnistyvät sovelluksen ilmoituksella, kun taas toiminnot, jotka käyttävät liittimiä, toteutetaan sovelluksella Flow-ilmoituksen ansiosta.
    1. Luo käynnistin tai toiminto Flow'ssa.
    2. Valitse haluamasi palvelu Asennettu-luettelosta.
    3. Jos olet luomassa käynnistintä, valitse tapahtuma, joka käynnistää työnkulun. Jos olet luomassa toimintoa, valitse toiminto, jonka haluat sovelluksen suorittavan.

Ehtoja ei voida määrittää liittimien avulla.

Rajoitukset ja tunnetut ongelmat

• Jos sinulla on työnkulku, joka käyttää liitinsovellusta ja haluat käyttää sitä kaupassa, liitinsovellus täytyy olla asennettuna kaupassa.
  • Jos sinun täytyy muuttaa Asanan, Google Sheetsin, Slackin tai Trellon liittimien todennusasetuksia, kaupassasi on oltava kopio asennetusta Flow-sovelluksesta. Jos haluat muuttaa näiden liittimien asetuksia, sinun täytyy kirjautua sisään kauppaan ja käyttää Flow-sovellusta.
  • Jos poistat Flow-sovelluksen kaupasta, työnkulkusi poistetaan käytöstä kyseisessä kaupassa.

Flow-alustan kanssa toimivat sovellukset

AgeChecked

AgeChecked-logo

Tarkista asiakkaan ikä ja tarjoa ratkaisu, joka täyttää ikärajoitettujen tuotteiden myyntiä koskevat vaatimukset AgeChecked-sovelluksen avulla.

Agechecked-liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Asiakkaan AgeChecked-tarkistus epäonnistui Käynnistyy, kun asiakkaan iän vahvistaminen on epäonnistunut.
Asiakkaan AgeChecked-tarkistus onnistui Käynnistyy, kun asiakkaan iän vahvistaminen on onnistunut.
AgeChecked-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
AgeChecked-vahvistus Suorita AgeChecked-ikätarkistus tilaukselle ja asiakkaalle. Varmista tällä toiminnolla, että tilaustunnus on hyväksytty.

Algolia Search & Discovery

Algolia-logo

Luo tuotehaku, joka lisää konversioita kaupassasi huomattavasti Algolia Search and Discovery -sovelluksen avulla.

Algolia Search and Discovery -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Suosituimmat haut Käynnistyy joka päivä ja hakee kaupassa tehdyt suosituimmat haut ja hakujen suosituimmat tulokset.
Haut, joilla ei ole tuloksia Käynnistyy joka päivä ja hakee hakuja, joiden avulla kaupastasi ei löydy tuloksia.
Keskeytetty hakemisto Käynnistyy, kun haun indeksointi on keskeytetty Algoliassa.

Alpaca: Pickup and Delivery

Alpaca: nouto- ja toimitus ‑logo

Tarjoa asiakkaillesi paikallista toimitusta mukautettavilla toimitushinnoilla Alpaca: Pickup and Delivery ‑sovelluksen avulla.

Alpaca: Pickup and Delivery ‑liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Varausta muutettu Käynnistyy, kun tilauksen sovittua päivämäärää tai kellonaikaa muutetaan.
Tilaus luotu Käynnistyy, kun tilaus luodaan.

Appify

Appify-logo

Appify-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä push-ilmoitus Lähettää push-ilmoituksen asiakkaalle.

Arigato-automaatio

Arigato Automation ‑logo

Automatisoi rutiinitehtäviä luomalla työnkulkuja Arigato Automation -sovelluksen avulla.

Arigato Automation -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Saapuva käynnistintapahtuma Käynnistyy, kun Mr. Arigato lähettää käynnistimen Flow’lle.

Asana

Asana-logo

Organisoi Asanassa kauppaasi liittyvät tiimin tehtävät ja tiedot.

Asana-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Luo Asana-tehtävä Luo uusi tehtävä Asana-projektissa.

Back in Stock: Customer Alerts

Jälleen varastossa ‑logo

Ilmoita asiakkaille, kun tuotetta on saatavilla Back in Stock: Customer Alerts -sovelluksen avulla.

Back in Stock: Customer Alerts -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tuoteversioiden kysyntä muuttunut Käynnistyy, kun tuoteversion kysynnän taso muuttuu.

Jälleen varastossa -tuotehälytys

Jälleen varastossa ‑tuotehälytys ‑logo

Saa jälleen varastossa-, loppunut varastosta- ja palautus varastoon -ilmoituksia Back in Stock Product Alerts -sovelluksen avulla.

Back in Stock Product Alerts -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Back in Stock Käynnistyy, kun tuotetta on jälleen varastossa.
Jälleen varastossa -tilaus Käynnistyy, kun jälleen varastossa -tilaus luodaan.
Jälleen varastossa -ilmoitus tilattu Käynnistyy, kun asiakas tilaa ilmoituksen saadakseen tiedon, kun tuotetta on jälleen varastossa.

Bespoke Shipping

Bespoke Shipping ‑logo

Ota toimituskulusi täydelliseen hallintaan Bespoke Shipping -sovelluksen avulla.

Bespoke Shipping -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Laske tilaukset Ylläpitää lukua päivittäisestä tilausmäärästä.
Aseta ostoskorimääritteet Asettaa ostoskorimääritteen.

Parempi hinta

Parempi hinta ‑logo

Tarjoa asiakkaille mahdollisuutta pyytää edullisempaa hintaa Better Price -sovelluksen avulla.

Better Price -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Parempaa hintaa pyydetty Käynnistyy, kun asiakas pyytää parempaa hintaa tuotteesta.

Paljousalennukset

Joukkoalennukset-logo

Luo tuhansia alennuksia yhteistyökumppaneillesi Bulk Discounts -sovelluksen avulla.

Bulk Discounts -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Alennuskoodit luotu Käynnistyy, kun 100 alennuskoodin eriä luodaan.

Callback

Callback-logo

Ota yhteyttä mahdollisiin asiakkaisiin entistä nopeammin Callback-sovelluksen avulla.

Callback-liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Takaisinsoittoa pyydetty Käynnistyy, kun asiakas jättää soittopyynnön.

Kassakampanjat ja lisämyynti

Kassakampanjat ja lisämyynti ‑logo

Kasvata liikevaihtoasi tarjoamalla ostoksenjälkeistä lisämyyntiä ja ilmaislahjoja yhdellä klikkauksella Checkout Promotions & Upsells -sovelluksen avulla.

Checkout Promotions & Upsells -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Alennus lunastettu Käynnistyy, kun alennuksen lunastaminen on onnistunut ja maksu on tarvittaessa vahvistettu.
Alennuksen lunastaminen epäonnistui Käynnistyy, kun asiakas ei suorita alennuksen maksua ja kampanjatuote poistetaan tilauksesta.

Collabs

Kassakampanjat ja lisämyynti ‑logo

Lisää kumppanimyyntiä vähemällä vaivalla. Ilmaisen Shopify Collabs -sovelluksen avulla voit automatisoida kumppanuusohjelman tehtäviä valmiilla Shopify Flow -malleilla.

Käynnistimet Shopify Collabs -liittimelle
Käynnistin Kuvaus
Sisällöntuottaja hyväksytty Alkaa, kun sisällöntuottaja on hyväksytty ja liittyy yhteisöön.
Sisällöntuottaja hakenut Alkaa, kun sisällöntuottaja hakee yhteisöösi liittymistä.
Lahja lunastettu Alkaa, kun sisällöntuottaja lunastaa hänelle tarjotun lahjan.
Tilaus osoitettu Alkaa, kun tilaus saadaan sisällöntuottajan kautta.
Taso määritetty Alkaa, kun sisällöntuottaja on määritetty uudelle tasolle.
Shopify Collabs -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Hyväksy hakija Hyväksyy sisällöntuottajan yhteistyöhakemuksen ja siirtää hänet hakija-tilasta aktiiviseen yhteistyötilaan.
Lähetä sähköpostiviesti Lähetä mukautettu sähköpostiviesti suoraan valitulle sisällöntuottajalle.
Määritä taso Määritä sisällöntuottaja tietylle provisiotasolle.
Luo lahja Luo lunastettava lahja sisällöntuottajalle.

Conjured-jäsenyydet

Conjured Memberships ‑logo

Luo VIP-asiakasluokka maksullisella jäsenyysohjelmalla Conjured Memberships -sovelluksen avulla.

Conjured Membership -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Jäsenyys peruutettu Käynnistyy, kun jäsenyys peruutetaan.
Jäsenmaksu epäonnistui Käynnistyy, kun jäsenmaksu epäonnistuu.
Jäsenmaksu onnistui Käynnistyy, kun jäsenmaksu onnistuu.
Jäsenyys aktivoitu uudelleen Käynnistyy, kun jäsenyys aktivoidaan uudelleen.
Jäsenyys aloitettu Käynnistyy, kun jäsenyys on alkaa.

Conjured Referrals

Conjured Referrals ‑logo

Tehosta myyntiä mukautettavissa olevalla suositusohjelmalla käyttämällä Conjured Referrals -liitintä.

Conjured Referrals -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Edustaja jakanut Käynnistyy, kun edustaja jakaa kumppanilinkin.
Edustajan rekisteröityminen Käynnistyy, kun edustaja syöttää nimensä ja sähköpostiosoitteensa suositusohjelmaasi.
Ystävän rekisteröityminen Käynnistyy, kun kaveri syöttää nimensä ja sähköpostiosoitteensa suositusohjelmaasi lunastaakseen alennuskoodin.
Onnistunut suositus Käynnistyy sen jälkeen, kun kaveri on tehnyt tilauksen lunastamaansa alennusta käyttäen, jos tilausta ei peruuteta tai maksua palauteta, kun edustajan palkkiosähköpostiviesti on lähetetty.

Kurssit

Kurssit-logo

Muunna kauppasi verkkokurssialustaksi Courses-sovelluksen avulla.

Courses-liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Kurssin lopetus Käynnistyy, kun asiakas on suorittanut kurssin.

Covet.pics – Instagram-syöte

Covet.pics-logo

Automatisoi Instagram luomaan Instagram-syötesivu tai lataamaan omia kuviasi Covet.pics - Instagram Feed -sovelluksen avulla.

Covet.pics - Instagram Feed -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Kuvapyyntö Käynnistyy, kun Covet.pics luo kuvapyynnön.

Connector for Google Analytics

Google Analytics ‑liitin ‑logo

Ota edistynyt Google Analytics ‑seuranta käyttöön kaupassasi Connector for Google Analytics -sovelluksen avulla.

Google Analytics -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Google Analytics -asiakastapahtuma Lähettää mukautetun tapahtuman Google Analyticsille ja yhdistää sen asiakkaan toimintaan, kuten mistä kampanjasta asiakas saapui ja mitä hän selasi.
Google Analytics -tilaustapahtuma Lähettää mukautetun tapahtuman Google Analyticsille ja linkittää sen tilauksen tehneelle asiakkaalle, kuten mistä kampanjasta asiakas tuli ja mitä hän selasi.

CRM PLUS on LINE

CRM PLUS on LINE -logo

Ota asiakkuuden hallintatoimet ja sosiaalisen median palvelujen kirjautumistoiminnot käyttöön käyttämällä virallisia LINE-tilejä CRM PLUS on LINE -palvelussa.

CRM PLUS on LINE -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Asiakkaita varten lisätty sosiaalisen median palvelun sisäänkirjautumisen integraatio Käynnistää työnkulun, kun asiakas käyttää sosiaalisen median palvelun sisäänkirjautumisen integraatiolomaketta uuden jäsenen rekisteröintisivulta tai omalta sivulta.
CRM PLUS on LINE -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä Flex-viesti LINE:ssa Lähettää Flex-viestin asiakkaallesi LINE:ssa. Kohdeasiakkaan on oltava kaverisi LINE:ssa, jotta voit lähettää hänelle viestin.
Lähetä tekstiviesti LINE:ssa Lähettää tekstiviestin asiakkaalle LINE:ssa. Kohdeasiakkaan on oltava kaverisi LINE:ssa, jotta voit lähettää hänelle viestin.
Lähetä lähetyksen valmistumisen ilmoitusviesti LINE:ssa Lähettää asiakkaalle LINE:ssa ilmoituksen, joka kertoo, että tavaroiden lähetys on valmis. Asiakkaan puhelinnumeron täytyy olla rekisteröity.
Lähetä ostoksen loppuun suorittamisen ilmoitusviesti LINE:ssa Lähettää asiakkaalle LINE:ssa ilmoituksen, joka kertoo, että tuotteen osto on suoritettu loppuun. Asiakkaan puhelinnumeron täytyy olla rekisteröity.

Asiakastagi

Customer Tagger ‑logo

Käytä moniehtoisia työnkulkuja lisätäksesi asiakastietueisiin tunnisteita ja poistaaksesi niitä asiakkaan käyttäytymisen perusteella Customer Tagger -sovelluksen avulla.

Customer Tagger -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tilaus käsitelty Käynnistyy, kun tilaus käsitellään ja asiakas mahdollisesti merkitään Customer Tagger -sovelluksen avulla

Dotdigital Engagement Cloud

Dotdigital Engagement Cloud ‑logo

Automatisoi ja mukauta sähköpostimarkkinointia, tekstiviestejä, sosiaalista mediaa ja chattia Dotdigital Engagement Cloud -sovelluksen avulla.

Dotdigital Engagement Cloud -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Luo tai päivitä yhteystieto Luo yhteystietoja Engagement Cloudissa tai päivittää yhteystiedot, jos ne ovat jo olemassa.
Lisää markkinointiohjelmaan Lisää asiakkaan olemassa olevaan omnichannel-markkinointiohjelmaan Engagement Cloudissa.
Lähetä tapahtumasähköposti Lähettää tapahtumasähköpostin olemassa olevaa Engagement Cloud -kampanjaa käyttämällä.

Edit Order by Cleverific

Edit Order by Cleverific ‑logo

Käytä edistynyttä tilausten muokkausta, automaatiota ja hallintaa Edit Order by Cleverific -sovelluksen avulla.

Edit Order by Cleverific -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Laajenna paketteja Laajentaa niputetut tuotteet koskemaan tilauksen osia jakelun helpottamiseksi. Tämä toiminto on käytettävissä vain varhaisessa vaiheessa. Määritä tuotepaketit kohdassa Muokkaa tilausta.
Muokkaa ja lisää tuotteita Muokkaa tilausta lisäämällä yksi tai useampi tuote.

Emarsys Marketing Platform

Emarsys Marketing Platform ‑logo

Tarjoa Emarsys Marketing Platform -sovelluksenavulla aidosti personoituja omnichannel-kokemuksia, jotka edistävät luottamusta ja lojaaliutta asiakassuhteissa.

Emarsys Marketing Platform -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Post-Purchase Good Feedback Käynnistää Emarsys-tapahtuman, kun negatiivinen tuotearvostelu luodaan.
Post-Purchase Good Feedback Käynnistää Emarsys-tapahtuman, kun positiivinen tuotearvostelu luodaan.
Aseta yhteystiedot Asettaa asiakaskentän annettuun arvoon Emarsys-yhteystietokannassa.
Käynnistä ulkoinen tapahtuma (yleinen) Käynnistää ulkoisen tapahtuman Emarsys-alustalla.
Toivelistan tuotteita jälleen varastossa Käynnistää Emarsys-tapahtuman, joka ilmoittaa asiakkaille, kun heidän toivelistallaan olevia tuotteita on jälleen varastossa.
Toivelistalla olevan tuotteen hinnanalennus Käynnistää Emarsys-tapahtuman, joka ilmoittaa asiakkaille, kun heidän toivelistallaan olevia tuotteita on jälleen varastossa.
Toivelistamuistutus Käynnistää Emarsys-tapahtuman, joka muistuttaa asiakkaita siitä, että heillä on tuotteita toivelistallaan.

Enquire Post-Purchase Surveys

Enquire Post-Purchase Surveys ‑logo

Tarjoa ostoksen jälkeisiä kyselyitä ja laadi asiakastiedoista ensimmäisen osapuolen tietojoukko Enquire Post-Purchase Surveys -sovelluksen avulla.

Enquire Post-Purchase Surveys -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Kyselyvastaus luotu (vanha) Käynnistyy, kun uusi kyselyvastaus on lähetetään.
Uusi kyselyvastaus Käynnistyy, kun asiakas vastaa kaupan kyselyyn.

Evey Events & Tickets

Evey Events & Tickets ‑logo

Myy lippuja fyysisiin tai verkossa pidettäviin tapahtumiin Evey Events & Tickets -sovelluksen avulla.

Evey Events & Tickets -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Osallistuja luotu tai päivitetty Käynnistyy, kun osallistuja luodaan, osallistujaa päivitetään tai osallistuja peruutetaan.
Osallistuja luotu tai päivitetty tilauksella Käynnistyy, kun osallistuja luodaan, osallistujaa päivitetään tai osallistuja peruutetaan Shopify-tilauksella.

Flits: Asiakastilin sivu

Flits: Customer Account Page ‑logo

Tuo kaikki asiakastiedot, kuten profiili, tilaushistoria, äskettäin katsellut tuotteet ja toimitusosoitteet, tiivistetysti yhteen paikkaan Flits: Customer Account Page -sovelluksen avulla.

Flits: Customer Account Page -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Luoton oikaisu tilausjakelulla Säätää Flits-kaupan luottosaldoa, kun tilaus on jaeltu.

Lomakkeen luonti, jossa on tiedoston lataus

Form Builder with File Upload ‑logo

Paranna liikevaihtoasi mobiilioptimoiduilla lomakkeilla, jotka toimivat millä tahansa laitteella Form Builder with File Upload -sovelluksen avulla.

Form Builder with File Upload -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Form Builder Käynnistyy, kun lomake on lähetetään.

Fulfill Sync

Fulfill Sync ‑logo

Automatisoi jakelutilausseuranta myyjien, toimittajien, suoratoimittajien, kuljetuspalveluiden tai varastojen tiedostojen lähettämisestä Fulfill Sync -sovelluksen avulla.

Fulfill Sync -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tilaus luotu Käynnistyy, kun tilaus luodaan.

Gift Cards & Loyalty Program

Gift Cards and Loyalty Program ‑logo

Käynnistä suosituksia, kaupan luottoa ja palkintoja sisältävä kanta-asiakasohjelma Gift Cards & Loyalty Program -sovelluksen avulla.

Gift Cards & Loyalty Program -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lahjakortin myöntäminen Antaa asiakkaille lahjakortin käyttämällä mukautettuja sähköpostiparametreja.

Google Sheets Shopify Flow'lle

Google Sheets for Shopify Flow ‑logo

Luo ja jaa laskentataulukoita Google Sheets for Shopify Flow -sovelluksen avulla.

Google Sheets for Shopify Flow -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lisää rivi laskentataulukkoon Lisää rivin Google Sheets -laskentataulukon alaosaan.

Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk

Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk ‑logo

Hallinnoi tuki- ja asiakaspalveluasi yhdestä paikasta Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk -sovelluksen avulla.

Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Luo tukipyyntö Luo yhden sisäisen merkinnän sisältävän tukipyynnön Gorgiasissa.

Growave - Loyalty, Wishlist +3

Growave - Loyalty, Wishlist +3 ‑logo

Luo kanta-asiakasohjelma, tarjoa palkintoja ja kerää suosituksia ja tuotearvosteluja Growave - Loyalty, Wishlist +3 -liittimen avulla.

Growave - Loyalty, Wishlist +3 -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Asiakkaan suosikkituotteita on jälleen varastossa Käynnistyy, kun tuoteversiota, josta asiakas on kiinnostunut, on jälleen varastossa.
Asiakkaan suosikkituotteet odottavat Toivelistalle tallennettuja tuotteita koskeva käynnistimien joukko.
Asiakkaan suosimia tuotteita on saatavilla Käynnistyy, kun tuoteversiot, joista asiakas on kiinnostunut, ovat saatavilla kaupassasi.
Asiakkaan toivelistalla olevat tuotteet myydään pian loppuun Käynnistyy, kun tuoteversiot, joista asiakas on kiinnostunut, myydään pian loppuun.
Asiakkaan toivelistalla olevat tuotteet ovat alennuksessa Käynnistyy, kun tuoteversiot, joista asiakas on kiinnostunut, ovat alennuksessa.
Pyydä arvostelua äskettäin ostetusta tuotteesta Ostetun tuotteen arvostelua koskeva käynnistinjoukko.
Joku esitti kysymyksen Käynnistyy, kun asiakas kysyy tuotetta koskevan kysymyksen.
Joku kirjoitti arvostelun Käynnistyy, kun kauppaasi kirjoitetaan arvostelu.

Huckleberry Subscriptions

Huckleberry Subscriptions -logo

Tue erilaisia alennus- ja myyntivaihtoehtoja käyttämällä Huckleberry Subscriptions -sovellusta.

Huckleberry Subscriptions -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Ensimmäinen ostos Käynnistyy, kun asiakas tekee ensimmäisen ostoksensa Huckleberry Subscriptions -sovelluksella.
Toisen ja sitä seuraavien ostosten yhteydessä Käynnistyy, kun asiakas tekee ostoksia ensimmäisen tilauksensa jälkeen Huckleberry Subscriptions -sovelluksella.
Toimitusosoitteen vaihtaminen Käynnistyy, kun toimitusosoite vaihtuu Huckleberry Subscriptions -sovelluksen kautta ostettujen tuotteiden osalta.
Toimituspäivän muutos Alkaa, kun toimituspäivämäärä muuttuu tuotteille, jotka on ostettu Huckleberry Subscriptions -sovelluksen kautta.
Ohitus Alkaa, kun seuraava maksu on ohitettu tuotteille, jotka on ostettu Huckleberry Subscriptions -sovelluksen kautta.
Ohituksen peruutus Käynnistyy, kun ohitettu maksu peruutetaan Huckleberry Subscriptions -sovelluksen kautta ostettujen tuotteiden osalta.
Kun vaihdat sopimusta Käynnistyy, kun muutat Huckleberry Subscriptions -sovelluksella ostettujen tuotteiden tilausta.
Keskeytys Käynnistyy, kun Huckleberry Subscriptions -sovelluksen kautta ostettujen tuotteiden maksu on estetty.
Tuotteen poistaminen Käynnistyy, kun Huckleberry Subscriptions -sovelluksen kautta ostettu tuote poistetaan.
Tuotteiden vaihtaminen Käynnistyy, kun Huckleberry Subscriptions ‑sovelluksen kautta ostettu tuote vaihdetaan toiseen.
Tuotteen lisäämisen yhteydessä Käynnistyy, kun tuote lisätään Huckleberry Subscriptions -sovelluksen luomaan tilaukseen.
Lisätuotteiden ostaminen Käynnistyy, kun Huckleberry Subscriptions -sovelluksella ostetaan lisätuotteita.
Maksutavan vaihtaminen Käynnistyy, kun Huckleberry Subscriptions -sovelluksen tilaukselle luoma maksutapa vaihdetaan.
Määrän muutos Käynnistyy, kun Huckleberry Subscriptions -sovelluksen kautta ostettujen tuotteiden määrä muuttuu.
Maksuvirheen tapahtuessa Käynnistyy, Huckleberry Subscriptions -sovelluksen kautta tehdyn ostoksen maksu epäonnistuu.
Ilmoituksen lähetyshetkellä n päivää ennen tilityspäivää Käynnistyy tiettynä aikana ennen seuraavaa maksupäivää niiden tuotteiden osalta, jotka on ostettu Huckleberry Subscriptions -sovelluksella.
Peruutuksen yhteydessä Käynnistyy, kun Huckleberry Subscriptions -sovelluksen kautta luotu tilaus peruutetaan.

Kaleyra

Kaleyra-logo

Hyödynnä tekstiviestiviestinnän voima Kaleyran avulla.

Kaleyra-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Luo Tilaus lähetetty -tekstiviesti Lähettää tekstiviestin, kun tilaus luodaan.

Klaviyo - Sähköpostimarkkinointi

Klaviyo-logo

Lähetä mukautettuja sähköpostiviestejä, tekstiviestiviestejä ja rekisteröitymislomakkeita Klaviyo - Email Marketing -sovelluksen avulla.

Klaviyo - Email Marketing -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Seuraa tapahtumaa Vie tapahtuman Klaviyoon.
Luo kampanja Lähettää kampanjan Klaviyo-tilisi luetteloa ja mallia käyttämällä.

Klevu - Advanced Search ‑logo

Luo itseoppiva hakutoiminto Klevu Advanced Searchin avulla.

Klevu - Advanced Search ‑liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Suosituimmat haut Käynnistyy joka päivä ja noutaa suosituimmat haut ja suosituimmat tuloksettomat haut viimeisen kahden päivän ajalta.
Klevun toiminnot - Advanced Search -liitin
Toiminta Kuvaus
Nosta tai laske tuotetta haussa Nostaa tai laskee tuotetta Klevu-hakutuloksissa soveltamalla tehostepisteitä. Tätä toimintoa voidaan käyttää vain työnkulussa, joka käynnistyy Varastomäärä muuttunut -käynnistimellä.

Kmetric – Reaaliaikainen analytiikka

Kmetric-logo

Tunnista arvostetuimmat kanavat, asiakaskäyttäytymiset ja tuotetietojen listaukset Kmetric - Real-time Analytics -sovelluksen avulla.

Kmetric - Real-time Analytics -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Sääloki Tallentaa muutokset säätilassa.

Launchpad

Launchpad-logo

Aikatauluta, koordinoi ja toteuta myynnin, tuotteiden suoratoimituksen ja varastontäydennysten kaltaisia tapahtumia Launchpadin avulla.

Launchpad-liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tapahtuma alkoi Käynnistyy, kun Launchpad-tapahtuma alkaa.
Tapahtuma päättyi Käynnistyy, kun Launchpad-tapahtuma päättyy.

LimeSpot Personalizer

LimeSpot Personalizer ‑logo

Saa tuotesuosituksia, lisämyyntiä, ristiinmyyntiä, tuotepaketteja ja sisällön mukauttamista LimeSpot Personalizer -sovelluksen avulla.

LimeSpot Personalizer -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Mukautettu LimeSpot-tapahtuma Käynnistää mukautetun tapahtuman, jota voi käsitellä kohderyhmäsegmentoinnin avulla.

Loox - Valokuva-arvostelut

Loox-logo

Kerää aitoja tuotearvosteluja käyttämällä älykkäitä ja mukautettavia arvostelupyyntösähköposteja Loox - Photo Reviews -liittimen avulla.

Loox - Photo Reviews -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Uusi arvostelu Käynnistyy, kun uusi arvostelu vastaanotetaan.

Loyalty, Rewards and Referrals

Loyalty, Rewards and Referrals ‑logo

Hallinnoi kanta-asiakas- ja suositusohjelmaasi Loyalty, Rewards and Referrals -sovelluksen avulla.

Loyalty, Rewards and Referrals ‑liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Asiakas siirtyi takaisin voitettujen asiakkaiden segmenttiin Käynnistyy, kun asiakas siirretään “Voita takaisin” -kanta-asiakassegmenttiin.
Asiakkaan pisteet riittävät palkintoon Käynnistyy, kun asiakas on ansainnut tarpeeksi pisteitä lunastaakseen kanta-asiakaspalkinnon.
Asiakas siirtyi tasoa alemmaksi Käynnistyy, kun asiakas siirretään nykyistä tasoaan alemmalle tasolle.
Asiakkaan syntymäpäivä on tänään Käynnistyy klo 9 asiakkaan syntymäpäivänä.
Asiakas siirtyi tasoa ylemmäksi Käynnistyy, kun asiakas siirtyy nykyistä tasoaan ylemmälle tasolle.
Asiakas siirtyi riskisegmenttiin Käynnistyy, kun asiakas siirtyy asiakasuskollisuutta koskevaan riskisegmenttiin.
Asiakkaan syntymäpäivä on seitsemän päivän kuluttua Käynnistyy seitsemän päivää ennen asiakkaan syntymäpäivää klo 9.00.
Loyalty, Rewards and Referrals ‑liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lisää pisteitä Lisää hyväksyttyjä pisteitä asiakkaalle.
Vaihda tasoa Siirtää asiakkaan uudelle kanta-asiakastasolle.

Marsello

Marsello-logo

Tarjoa saumaton omnichannel-markkinointikokemus Marsello-sovelluksen avulla.

Marsello-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lisää pisteitä Lisää hyväksyttyjä pisteitä asiakkaalle.

Mechanic

Mechanic-logo

Nopeuta työnkulkuasi käyttämällä automaatiota Mechanic-sovelluksen avulla.

Mechanic-liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Mechanic lähetti asiakastietoja Käynnistyy, kun Mechanic Flow ‑toiminto lähettää asiakastunnuksen.
Mechanic lähetti yleisiä tietoja Käynnistyy, kun Mechanic Flow -toiminto lähettää tietoja ilman erityistä resurssitunnusta.
Mechanic lähetti tilaustietoja Käynnistyy, kun Mechanic Flow -toiminto lähettää tilaustunnuksen.
Mechanic lähetti tuotetietoja Käynnistyy, kun Mechanic Flow ‑toiminto lähettää tuotetunnuksen.
Liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä tapahtuma Mechaniciin Luo Mechanic-tapahtuman käyttäjäkohtaisella aiheella ja tiedolla Mechanic-tehtävän käsiteltäväksi.

MESA

Mesa-logo

Yhdistä sovelluksesi ja ota työnkulun automaatio käyttöön MESA-sovelluksen avulla.

MESA-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä MESAan Käynnistää MESA-työnkulun Shopify Flow -työnkulun vaiheesta.

Nosto

Nosto-logo

Johdonmukaisten ja personoitujen ostoskokemusten luominen Nosto-sovelluksessa asiakkaan käyttäytymisen pohjalta.

Nosto-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lisää asiakkaita Nosto-segmentteihin Lisää asiakkaan Nosto-segmenttiin.

Okendo: Product Reviews & UGC

Okendo-logo

Kerää ja esittele vaikuttavia sosiaalisia todisteita, kuten tuotearvioita ja -arvosteluja, asiakkaiden kuvia ja videoita sekä kysymyksiä ja vastauksia Okendo: Product Reviews & UGC -sovelluksen avulla.

Okendo: Product Reviews & UGC -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Okendo-arvostelu luotu Käynnistyy, kun Okendossa on luotu arvostelu.

Omnisend Email Marketing & SMS

Omnisend-logo

Tee kaupan vierailijoista asiakkaita ennalta luoduilla omnichannel-automaatioilla Omnisend Email Marketing & SMS -sovelluksen avulla.

Omnisend Email Marketing & SMS -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Seuraa tapahtumaa Vie tapahtuman Omnisend-tilillesi.
Luo tai päivitä asiakas Luo uuden asiakkaan tai päivittää olemassa olevan asiakkaan Omnisend-tililläsi.

OpenAI

OpenAI-logo

Luo tekstiä dynaamisten kehotteiden perusteella. Näin voit käyttää tekstiä kaupassasi. Tämä toiminto kutsuu OpenAI:nLuo viimeistely-API-rajapintaa. Jotta voit käyttää OpenAI-liitintä, sinun on luotava tili OpenAI:lla ja hankittava API-avain. Vihjeitä kehotteessa kirjoittamiseen löydät OpenAI:n dokumentit-sivulla.

OpenAI-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Luo tekstiä Luo tekstiä annettujen kehotteen ja parametrien perusteella.

Ordersify: Automation Tags

Ordersify: Automation Tags ‑logo

Merkitse tilauksia, asiakkaita ja tuotteita automaattisesti Ordersify: Automation Tags -sovelluksen avulla.

Ordersify: Automation Tags -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Merkitse asiakkaat Merkitsee asiakkaat Ordersifyn määrittämien sääntöjen mukaisesti.
Merkitse tilauksia Merkitsee tilaukset Ordersifyn määrittämien sääntöjen mukaisesti.
Lisää tuotetunnisteita Merkitsee tuotteet Ordersifyn määrittämien sääntöjen mukaisesti.

Order Merger

Order Merger ‑logo

Yhdistä tilauksia ja toimita ne yhdessä Order Merger -sovelluksen avulla.

Order Merger -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tilaukset yhdistetty Käynnistyy, kun tilauksia yhdistetään Order Merger -liittimellä.

Tilaustunniste

Order Tagger ‑logo

Luo työnkulkuja lisätäksesi tunnisteita rivikohtien, toimituspäivän, postinumeron, tilausmääritteiden, varastotasojen ja olemassa olevien tunnisteiden perusteella Order Tagger -sovelluksen avulla.

Order Tagger ‑liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tilaus käsitelty Käynnistyy, kun Order Tagger on käsitellyt tilauksen.

Tilausten seuranta TrackingMorella

Order Tracking by TrackingMore ‑logo

Tuo seurantanumerosi automaattisesti Order Tracking by TrackingMore -sovelluksen avulla.

Order Tracking by TrackingMore ‑liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tilauksen tilan päivitys Käynnistyy, kun tilauksen tila päivitetään.

Parcel Panel Order Tracking

Parcel Panel Order Tracking ‑logo

Tarjoa automaattisia paketin seuranta- ja toimitusilmoituksia Parcel Panel Order Tracking -sovelluksen avulla.

Parcel Panel Order Tracking -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tilauksen tilan päivitys Käynnistyy, kun tilauksen tila päivitetään.

Plobal Mobile Apps Builder

Plobal Mobile Apps Builder ‑logo

Kehitä natiivimobiilisovelluksia ilman koodausta Plobal Mobile Apps Builder -sovelluksen avulla.

Plobal Mobile Apps Builder -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Yksittäinen push-ilmoitus Lähettää push-ilmoituksen yksittäiselle mobiilisovelluksen käyttäjälle.
Push-ilmoitus isolle joukolle Lähettää push-ilmoituksen kaikille mobiilisovelluksen käyttäjille myynninedistämistarkoituksessa.

Poloriz - Shoppable Stories

Poloriz - Shoppable Stories ‑logo

Luo listauksistasi automaattisesti ostoa tarjoavia tarinoita Poloriz - Shoppable Stories -sovelluksen avulla.

Poloriz - Shoppable Stories -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Uusi tuote Käynnistyy, kun uusi tuote luodaan.

Ennakkotilausten hallinta - Ennakkotilaus

Pre-Order Manager - PreOrder ‑logo

Ota ennakkotilaukset käyttöön varastosta loppuneille ja pian tulossa oleville tuotteille Pre-Order Manager - PreOrder -sovelluksen avulla.

Pre-Order Manager - PreOrder -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Ennakkotilaus luotu Käynnistyy, kun uusi ennakkotilaus luodaan.

Product Checkup

Product Checkup ‑logo

Skannaa tuotteesi löytääksesi esimerkiksi puuttuvat kuvat ja kuvaukset Product Checkup -sovelluksen avulla.

Product Checkup -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tuote lisätty Käynnistyy, kun uusi tuote lisätään.

PushOwl Web Push Notifications

PushOwl-logo

Tee kertaluonteisista vierailijoista uskollisia asiakkaita PushOwl Web Push Notifications -sovelluksen avulla lähetettävillä push-ilmoituksilla.

PushOwl Web Push Notifications -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä push-ilmoitus Lähettää push-ilmoituksen tilaajalle.
Lähetä push-kampanja Lähettää push-ilmoituksen kaikille tilaajille.

ReConvert-lisämyynti ja -ristiinmyynti

ReConvert-logo

Lisää myyntiä optimoimalla kiitossivusi lukuisilla lisämyynti- ja ristiinmyyntiominaisuuksilla ReConvert Upsell & Cross Sell -sovelluksen avulla.

ReConvert Upsell & Cross Sell -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Asiakas lähetti tuotekommentin Käynnistyy, kun asiakas lähettää tuotekommentin kiitossivulla.
Asiakas vastasi kysymykseen Käynnistyy, kun asiakas kirjoittaa vastauksen oston jälkeiseen kyselyyn kiitossivulla.
Asiakas seurasi tilausta Käynnistyy, kun asiakas klikkaa Seuraa-painiketta kiitossivulla.
Asiakas käytti ReConvert-palvelua Käynnistyy, kun asiakas tekee tilauksen jossakin ReConvertin pienohjelmassa.
Asiakas syötti syntymäpäivänsä Käynnistyy, kun asiakas syöttää syntymäpäivänsä kiitossivulle.
ReConvert Upsell & Cross Sell -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Päivitä asiakkaan syntymäpäivä Päivittää asiakkaan syntymäpäivän ReConvertissa.

REVIEWS.io

REVIEWS.io-logo

Kerää arvosteluja asiakkailtasi REVIEWS.io.-sovelluksen avulla.

Liittimen REVIEWS.io käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Uusi negatiivinen REVIEWS.io‑yritysarvostelu Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolle lähetetään uusi negatiivinen yritysarvostelu.
Uusi negatiivinen REVIEWS.io‑tuotearvostelu Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolla lähetetään uusi negatiivinen tuotearvostelu.
Uusi positiivinen REVIEWS.io‑yritysarvostelu Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolle lähetetään uusi positiivinen yritysarvostelu.
Uusi positiivinen REVIEWS.io‑tuotearvostelu Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolle lähetetään uusi positiivinen tuotearvostelu.
Uusi REVIEWS.io‑yritysarvostelu Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolla lähetetään uusi yritysarvostelu.
Uusi REVIEWS.io-tuotearvostelu Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolla lähetetään uusi tuotearvostelu.
Uusi kuvia sisältävä REVIEWS.io-arvostelu Käynnistyy, kun Reviews.io-sivustolle lähetetään uusi tuotearvostelu, jossa on vähintään yksi kuva.
Uusi videoita sisältävä REVIEWS.io-arvostelu Käynnistyy, kun REVIEWS.io-sivustolle lähetetään uusi tuotearvostelu, jossa on vähintään yksi video.
REVIEWS.io-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Deaktivoi REVIEWS.io-kutsut Deaktivoi tilauksen tuote- ja yritysarvostelukutsut.
Jonota REVIEWS.io-yritysarvostelukutsua Jonottaa yritysarvostelukutsua REVIEWS.io:ssa.
Jonota REVIEWS.io-kutsuja Jonottaa tuote- ja yritysarvostelukutsuja REVIEWS.io:ssa.
Jonota REVIEWS.io-tuotearvostelukutsua Jonottaa tuotearvostelukutsua REVIEWS.io:ssa.
Peruuta tilaus REVIEWS.io:sta Lisää asiakkaan REVIEWS.io:n tilauksen peruuttaneiden listalle.

Rivo: Rewards & Loyalty (Palkinnot ja kanta-asiakkuus)

Rivo-logo

Kehitä asiakasuskollisuutta ja lisää toistuvaa myyntiä Rivo: Rewards & Loyalty -ohjelman avulla.

Rivo: Rewards & Loyalty -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Asiakas siirtyi tasoa alemmaksi Käynnistyy, kun asiakas siirtyy nykyistä tasoaan alemmalle tasolle.
Asiakas siirtyi tasoa ylemmäksi Käynnistyy, kun asiakas siirtyy nykyistä tasoaan paremmalle tasolle.
Rivon toiminnot: Rewards & Loyalty -liitin
Toiminta Kuvaus
Lisää pisteitä Lisää kanta-asiakaspisteitä asiakkaalle kaikesta.
Lisää pisteitä mukautetusta toiminnosta Käytä tätä toimintoa vain, jos olet määrittänyt mukautetun toiminnon sovelluksessa. Tämä käynnistää pisteiden myöntämisen asiakkaalle mukautetusta toiminnosta.
Lisää pisteitä arvostelusta Lisää pisteitä arvostelusta. Muodostaa automaattisesti yhteyden arvostelun asetuksiin sovelluksessa.
Päivitä asiakkaan VIP-taso Määrittää asiakkaan VIP-tason.

Sales Team

Sales Team ‑logo

Hallinnoi myyntitiimiäsi ja anna heille tarvittavat työkalut onnistuneeseen toimintaan Sales Team -sovelluksen avulla.

Sales Team -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Peruuta tilausluonnos Käynnistyy, kun myyntiedustajan tekemä tilaus peruutetaan.

Scribeless

Scribeless-logo

Lähetä asiakkaille mukautettuja, käsin kirjoitettuja viestejä Scribeless-sovelluksella.

Scribeless-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lisää uusi vastaanottaja Lisää uuden vastaanottajan olemassa olevaan kampanjaan.

ShopHire Careers Page Builder

ShopHire Careers Page Builder ‑logo

Houkuttele työnhakijoita urasivulla, työpaikkailmoituksilla, mukautetuilla hakemuslomakkeilla, työnhakijoille suunnatuilla kyselyillä, sosiaalisen median markkinoinnilla ja työnhakijaseurannalla ShopHire Careers Page Builder -sovelluksen avulla.

ShopHire Careers Page Builder -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Työ suljettu Käynnistyy, kun uusi työ on suljettu.
Uusi työnhakija Käynnistyy, kun uusi työnhakijahakija hakee työtä.
Työpaikka avattu Käynnistyy, kun uusi työpaikka avataan.

Slack

Slack-logo

Vie tiimin sisäinen viestintä ja yhteistyö yhdelle viestintäalustalle Slack-sovelluksen avulla.

Slack-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä Slack-viesti Lähettää viestin Slack-tiimin käyttäjälle tai kanavalle.

Smile: Rewards & Loyalty

Smile: Rewards & Loyalty ‑logo

Houkuttele uskollisia asiakkaita ja pidä heistä kiinni Smile: Rewards & Loyalty -sovelluksen avulla.

Smile: Rewards & Loyalty -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä Smile-toiminta Lähettää toiminnan Smileen.

SMS Alert

SMS Alert ‑logo

Helpota viestintää asiakkaidesi kanssa SMS Alert -sovelluksen avulla.

SMS Alert -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä tekstiviesti Lähettää tekstiviestin

SMS Marketing Automation

SMS Marketing Automation ‑logo

Lähetä jälleen varastossa- ja hylätty ostoskori -viestejä, kasvata yhteystietoluetteloasi ja kerää tietoja tekstiviestimarkkinointikampanjoistasi SMS Marketing Automation -sovelluksen avulla.

SMS Marketing Automation -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tekstiviesti vastaanotettu Käynnistyy, kun saapuva tekstiviesti vastaanotetaan.
SMS Marketing Automation ‑liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä asiakkaalle tekstiviesti Lähettää tekstiviestin asiakkaillesi.
Lähetä tekstiviesti Lähettää tekstiviestin SMS Marketing Automation -sovelluksen kautta.

Tekstiviesti, Web Push, sähköposti - FirePush

SMS, Web Push, Email - FirePush ‑logo

Lähetä tekstiviestejä, push-ilmoituksia verkossa ja sähköpostiviestejä SMS, Web Push, Email - FirePush -sovelluksen avulla.

SMS, Web Push, Email - FirePush -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä tekstiviesti Lähettää tekstiviestin E. 164 -muodossa.

SMSBump SMS Marketing by Yotpo

SMSBump SMS Marketing By Yotpo ‑logo

Viesti asiakkaiden kanssa SMSBump SMS Marketing by Yotpo -sovelluksen avulla.

SMSBump SMS Marketing by Yotpo -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä tekstiviesti SMSBumpin kautta Lähettää tekstiviestin SMSBump-palvelun kautta.

Stamped Loyalty & Referrals

Stamped Loyalty & Referrals ‑logo

Maksimoi asiakasuskollisuus ja sitoutuminen Stamped Loyalty & Referrals -sovelluksen avulla.

Stamped Loyalty & Referrals -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lisää pisteitä Lisää pisteitä asiakkaan tilille.
Vähennä pisteitä Vähentää pisteitä asiakkaan tililtä.

Stamped Product Reviews & UGC

Stamped Product Reviews & UGC ‑logo

Esittele vaikuttavia arvosteluja ja arvioita, asiakkaiden kuvia ja videoita sekä kysymyksiä ja vastauksia Stamped Product Reviews & UGC -sovelluksen avulla.

Stamped Product Reviews & UGC -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Uusia arvosteluja Käynnistyy, kun saat uuden tuotearvostelun.
Uusi Net Promoter Score -tulos Käynnistyy, kun saat uuden Net Promoter Score -tuloksen
Uusi kysymys Käynnistyy, kun saat uuden kysymyksen.
Stamped Product Reviews & UGC -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lopeta arvostelupyyntötutkimus Poistaa tilausten arvostelupyyntösähköpostin.
Peruuta asiakkaan tilaus Poistaa asiakkaan sähköpostiosoitteen arvostelupyyntöihin liittyvältä listalta.

Stock Sync - Inventory Update

Stock Sync - Inventory Update ‑logo

Tuo tuotteita ja varastoa Googlesta, Excelistä tai mistä tahansa syötteestä Stock Sync - Inventory Update -sovelluksen avulla.

Stock Sync - Inventory Update -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Poista aikataulu käytöstä Poista aikataulu käytöstä.
Ota aikataulu käyttöön Ottaa aikataulun käyttöön.

Timed Actions

Timed Actions ‑logo

Automatisoi aikataulutettuja toimiasi Timed Actions -sovelluksen avulla.

Timed Actions -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Ajastin vanhentunut Käynnistyy, kun määritetty ajastin on vanhentunut.

Tobi. SMS Marketing Automation

Tobi. SMS Marketing Automation ‑logo

Lähetä tekstiviestimarkkinointiviestejä ja seuraa asiakkaiden käyttäytymistä Tobi. SMS Marketing Automation -sovelluksen avulla.

Tobin toiminnot. SMS Marketing Automation ‑liittimen käynnistimet
Toiminta Kuvaus
Lähetä tekstiviesti Tobi-palvelun kautta Lähetä tekstiviesti tiettyyn puhelinnumeroon.

Tracktor Order Tracking

Tracktor Order Tracking ‑logo

Lisää ammattimainen tilauksen tilan ja lähetysten seuranta, joka on integroitu kaikkiin yleisimpiin kuljetuspalveluihin Tracktor Order Tracking -sovelluksen avulla.

Tracktor Order Tracking -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tracktor-tilan muutos Käynnistyy, kun viimeisin lähetyksen seurannan tila päivitetään.
TIETOJA TIETOJA

Translate&Currency - LangShop

Translate&Currency - LangShop ‑logo

Käännä kauppasi usealle kielelle ja muunna valuuttaa Translate&Currency - LangShop -sovelluksen avulla.

Translate&Currency - LangShop -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Käännä kokoelma Kääntää kokoelman, joka käynnisti työnkulun, kaikille kaupan kielille.
Käännä tuote Kääntää tuotteen, joka käynnisti työnkulun kaikille kaupan kielille.

Trello

Trello-logo

Organisoi tiimin työt Trello-sovelluksella.

Trello-liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Luo Trello-kortti Luo uuden kortin Trello-taululle.

WOTIO Account Invites Plus

WOTIO Account Invites Plus ‑logo

Automatisoi asiakkaille suunnattuja tilikutsuja, lähetä tilikutsuja joukolle, seuraa Shopify-sähköposteja ja järjestele tilauksia noutoa ja jakelua varten WOTIO Account Invites Plus -sovelluksen avulla.

WOTIO Account Invites Plus -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Lähetä tilin aktivointisähköposti tilaustunnuksen perusteella Käynnistää tilin aktivointisähköpostin käyttöönoton tilaustunnuksen perusteella.
Lähetä tilin aktivointisähköposti asiakastunnuksen perusteella Käynnistää tilin aktivointisähköpostin käyttöönoton asiakastunnuksen perusteella.

Wonderment Post‑Purchase

Where's My Order? ‑ logo

Lähetä brändinmukaisia toimituspäivitysilmoituksia muun muassa Klaviyosta, Postscriptistä ja Slackista Wonderment Post‑Purchase-sovelluksen avulla.

Where's My Order? -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Lähetyksen tilan muutos Käynnistyy, kun tilauksen jakelun tila muuttuu.

Willie ‑ Save & Cart Recovery

Willie - Save & Cart Recovery ‑logo

Kerää potentiaalisten asiakkaiden, joiden ostoskorit olisivat muutoin tulleet hylätyiksi, sähköpostit ilman heidän tunnistamistaan Willie ‑ Save & Cart Recovery -sovelluksen avulla.

Willie ‑ Save & Cart Recovery -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Tallennettu ostoskori Käynnistyy, kun asiakas tallentaa ostoskorin Willieen.

Wishlist Plus

Wishlist Plus ‑logo

Anna asiakkaiden lisätä suosikkituotteensa kirjanmerkkeihin ja jatkaa seuraavalla kerralla siitä, mihin he viimeksi jäivät Wishlist Plus -sovelluksen avulla.

Wishlist Plus -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Lisätty toivelistaan Käynnistyy, kun asiakas lisää tuotteen toivelistalleen.
Back in Stock Käynnistyy, kun tuotetta on jälleen varastossa.
Varasto vähissä Käynnistyy, kun asiakkaan toivelistalla oleva tuote on vähissä.
Hinnan lasku Käynnistyy, kun asiakkaan toivelistalla olevan tuotteen hinta laskee.
Tuote lisätty toivelistaan Käynnistyy, kun kävijä lisää tuotteen toivelistalleen.
Poistettu toivelistalta Käynnistyy, kun asiakas poistaa tuotteen toivelistaltaan.
Vahvista sähköpostiosoite Käynnistyy, kun asiakas haluaa liittää toivelistansa sähköpostiosoitteeseen.

Yotpo Loyalty & Rewards

Yotpo Loyalty & Rewards ‑logo

Luo kanta-asiakas- ja suositusohjelmia Yotpo Loyalty & Rewards -sovelluksen avulla.

Yotpo Loyalty & Rewards -liittimen toiminnot
Toiminta Kuvaus
Palkintopisteet Lisää palkintopisteitä mistä tahansa Shopify Flow’n käynnistimestä.

YotPo-tuotearviot ja -kuvat

YotPo Product Reviews & Photos ‑logo

Kerää tuotearvosteluja, arvioita, sivustoarvosteluja ja kuvia YotPo Product Reviews & Photos -sovelluksen avulla.

YotPo Product Reviews & Photos -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Uusi Yotpo-arvostelu Käynnistyy, kun kaupassasi olevalle tuotteelle luodaan arvostelu.
Yotpo-arvostelu päivitetty Käynnistyy, kun kaupassasi olevan tuotteen arvostelua päivitetään.

Zigpoll Customer Surveys

Zigpoll Customer Surveys ‑logo

Käynnistä verkkosivusto- tai sähköpostikyselyitä saadaksesi palautetta Zigpoll Customer Surveys -sovelluksen avulla.

Zigpoll Customer Surveys -liittimen käynnistimet
Käynnistin Kuvaus
Zigpollin oston jälkeiseen / tilauksen tilan kyselyyn vastattu Käynnistyy, kun oston jälkeiseen tai tilauksen tilan kyselyyn on vastattu.
Zigpoll-kysely on valmis Käynnistyy, kun mihin tahansa Zigpoll-kyselyyn on vastattu.