Asiakastili on poistettu käytöstä

Asiakastili poistettu käytöstä -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa asiakastilin käytöstä Shopify adminissa.

Toiminnat

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Asiakastili poistettu käytöstä -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää asiakastunnisteen, kun asiakastili on poistettu käytöstä

Tässä esimerkkityönkulussa asiakastunniste lisätään, kun asiakastili poistetaan käytöstä.

Asiakastili poistettu käytöstä -käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä alkavaa työnkulkua, poista asiakastili käytöstä.

API-tiedot

Asiakastili poistettu käytöstä -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer Graphql API -objektilla.