Asiakas luotu

Asiakas luotu -käynnistin käynnistää työnkulun, kun uusi asiakas tekee tilauksen kaupassasi tai kun organisaatiosi käyttäjä on manuaalisesti luonut asiakasprofiilin.

Toiminnat

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Asiakas luotu -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää asiakastunnisteen, kun asiakasprofiili on luotu

Tässä esimerkkityönkulussa asiakasprofiiliin lisätään tunniste, kun asiakasprofiili luodaan.

Asiakas luotu -käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä alkavaa työnkulkua, luo asiakas.

API-tiedot

Asiakas luotu -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer Graphql API -objektilla.