Tilausluonnos luotu

Tilausluonnos luotu -käynnistin käynnistää työnkulun, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus luo tilausluonnoksen.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Tilausluonnos luotu -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää asiakkaaseen tunnisteita, kun tilausluonnos on luotu

Tässä esimerkkityönkulussa asiakasprofiiliin lisätään tunniste, kun asiakkaaseen liitetty tilausluonnos luodaan.

Tilausluonnos luotu -käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä käynnistyviä työnkulkuja, luo tilausluonnos.

API-tiedot

Tilausluonnos luotu -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen DraftOrder Graphql API -objektilla.