Tuote lisätty kauppaan

Tuote lisätty kauppaan -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus lisää uuden tuotteen Shopify Adminiin.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Tuote lisätty kauppaan -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää tuotteen kokoelmaan, kun se lisätään kauppaan

Tässä esimerkkityönkulussa tuote lisätään kokoelmaan, kun se lisätään kauppaan.

Tuote lisätty kauppaan ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä alkaa työnkulkua, luo uusi tuote Shopify adminissa.

API-tiedot

Tuote lisätty kauppaan -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Product Graphql API -objektilla.