Tuoteversio lisätty

Tuoteversio lisätty -käynnistin käynnistää työnkulun, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus Lisää version olemassa olevaan tuotteeseen.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Tuoteversio lisätty -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun tuoteversio lisätään

Tässä esimerkkityönkulussa lähetetään sähköpostiviesti, kun tuoteversio on lisätty.

Tuoteversio lisätty ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä käynnistyviä työnkulkuja, lisää versio olemassa olevaan tuotteeseen.

API-tiedot

Tuoteversio lisätty -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen ProductVariant Graphql API -objektilla.