Yleiskatsaussivu

Yleiskatsaus-sivu tarjoaa huipputason analytiikkaa organisaatiosi kauppojen tehokkuudesta.

Yleiskatsaus

Se, mitkä käyttäjät näkyvät tällä sivulla, riippuu siitä, minkälaiset käyttöoikeudet annat heille. Käyttäjät, joilla on käyttöoikeus Yleiskatsaukseen, näkevät yhdellä silmäyksellä eri kauppojesi muuttujat ja trendit. Käyttäjät, joilla ei ole tätä käyttöoikeutta, eivät voi tarkastella tätä sivua.

Yhteenveto-sivulla näytettävät tiedot ovat oletusarvoisesti viimeisten 24 tunnin ajalta, mutta voit valita sivun yläosasta muita aikavälejä. Ajat perustuvat selaimen nykyiseen aikavyöhykkeeseen. Shopify adminin analytiikka puolestaan perustuu senhetkiseen päivään ja käyttää kaupan aikavyöhykettä. Jos haluat verrata vertailuarvoja Shopify adminissa olevaan Yhteenvetoon , sinun on otettava tämä ero huomioon.

Analytiikkaosiot

Yleiskatsaus-sivu on jaettu kahteen osioon. Ensimmäisessä osiossa näytetään organisaatiosi kaikkien kauppojen yhdistetyt tiedot ja toisessa tiettyjä kauppoja koskevat tiedot.

Kaikki kaupat

Analytiikka-osio, jossa näytetään tiedot organisaation kaikista kaupoista, näkyy ylimpänä ja kaikilla Yleiskatsaus-sivuilla. Osiossa näytetään kahdenlaisia tietoja, jotka esitetään alla.

• Kokonaismyynti – organisaatiosi kauppojen kokonaismyynti. Tämä arvo lasketaan seuraavalla kaavalla:

kokonaismyynti = bruttomyynti (pois lukien lahjakorttien myynti) – alennukset – rahapalautukset + verot + toimitusmaksut

Koska laskutoimitukseen sisältyy negatiivisia arvoja, kuten alennuksia ja palautuksia, lopputulokseksi saattaa tulla negatiivinen kokonaissumma. Jos esimerkiksi tietyllä aikavälillä on enemmän palautuksia kuin myyntiä, niin kyseisen aikavälin kokonaismyynniksi tulee negatiivinen arvo.

• Tilaukset yhteensä – organisaatiosi kauppojen tilausten kokonaismäärä. Tämän osion tilaukset eivät sisällä tilauksia, jotka sisältävät ainoastaan lahjakortteja.

Oletusarvoisesti tässä osiossa näkyvä valuutta on asetettu sen organisaation kaupan valuutaksi, jolla on suurin myynti. Jos haluat vaihtaa valuuttaa, klikkaa Tilaukset yhteensä ‑osion yläpuolella olevaa kuvaketta ja valitse haluamasi valuutta.

Kaupan tiedot

Kaupan tiedot -osassa näkyvät jokaisen organisaatiosi kaupan tiilet, joka on järjestetty bruttotulojen mukaan. Jos organisaatiossa on enemmän kuin kuusi kauppaa, voit siirtyä sivujen välillä käyttämällä näytön alaosan nuolipainikkeita. Jos haluat näyttää tietyn kaupan tulokset, voit etsiä kauppaa käyttämällä Hae Live Store -hakua.

Jokaisessa kaupparuudussa näytetään seuraavat tiedot:

• Kokonaismyynti – kaupan kokonaismyynti. Tämä arvo lasketaan seuraavalla kaavalla:

kokonaismyynti = bruttomyynti (pois lukien lahjakorttien myynti) – alennukset – rahapalautukset + verot + toimitusmaksut

Koska laskutoimitukseen sisältyy negatiivisia arvoja, kuten alennuksia ja palautuksia, lopputulokseksi saattaa tulla negatiivinen kokonaissumma. Jos esimerkiksi tietyllä aikavälillä on enemmän palautuksia kuin myyntiä, niin kyseisen aikavälin kokonaismyynniksi tulee negatiivinen arvo.

• Tilaukset yhteensä - organisaatiosi kauppojen tilausten kokonaismäärä. Tämän osion tilaukset eivät sisällä tilauksia, jotka sisältävät ainoastaan lahjakortteja.

• Keskimääräinen tilauksen arvo – tilausten keskimääräinen arvo ajanjaksolla. Tämä arvo lasketaan seuraavalla kaavalla: Total sales / Total orders.

Kaupparuudussa näkyvä valuutta on kaupan valuutta. Voit nähdä valuutan Kaikki kaupat ‑osiossa käytettävään valuuttaan muunnettuna pitämällä hiiren kursoria Kokonaismyynti-arvon päällä.

Tarkempia tietoja saat klikkaamalla Kokonaismyynti, Tilaukset yhteensä tai Keskimääräinen tilauksen arvo, jos haluat tarkastella raporttia kaupan Shopify-ylläpitäjässä. Lisätietoja raporteista saat kohdasta Myyntiraportti.

Aiheeseen liittyvät linkit