Kaksivaiheisen todennuksen nollaaminen

Jos olet vahvistanut verkkotunnuksesi omistajuuden, voit palauttaa kaksivaiheisen todennuksen niille organisaatiosi käyttäjille, jotka on lukittu ulos tileiltään. Kaksivaiheinen todennus voidaan palauttaa vain käyttäjille, joiden sähköpostiosoite on liitetty vahvistettuun verkkotunnukseesi.

Oletetaan, että organisaatiosi on esimerkiksi vahvistanut verkkotunnuksen example.com. Kaksi organisaatiosi käyttäjää, Jonathan ja Leslie, on lukittu ulos tileiltään. Leslie käyttää sähköpostiosoitetta leslie@example.com. Koska tämä sähköpostiosoite käyttää vahvistamaasi verkkotunnusta, voit palauttaa Leslien kaksivaiheisen todennuksen. Jonathan käyttää sähköpostiosoitetta jonathan@gmail.com. Tämä sähköpostiosoite käyttää julkista verkkotunnusta, jota organisaatiosi ei voi vahvistaa, joten et voi palauttaa kaksivaiheista todennusta. Jos Jonathan haluaa saada pääsyn uudelleen, hänen täytyy syöttää palautuskoodi tai, ellei hänellä ole enää palautuskoodeja, on otettava yhteyttä Shopify-tukeen.

Kaksivaiheisen todennuksen nollaaminen

Kaksivaiheisen todennuksen palauttaminen edellyttää Käyttäjähallinnan oikeuksia.

Toimi näin:

1. Valitse Shopify-organisaation ylläpitäjässä Käyttäjät.
  2. Klikkaa käyttäjänimeä, jonka kaksivaiheinen todennus sinun täytyy palauttaa.
  3. Klikkaa Turvallisuus-osiossa Palauta todennus.
  4. Vahvista kirjautumistietosi.
  5. Klikkaa Palauta.

Kun olet palauttanut käyttäjän kaksivaiheisen todennuksen, käyttäjää kehotetaan määrittämään uusi kaksivaiheisen todennuksen tapa, jos organisaatiosi sitä edellyttää.