Siirry Shopify Plus Academyyn organisaatiosi ylläpitäjän kautta

Shopify Plus Academy on verkkokoulutusohjelma, jota tarjotaan yksinomaan Shopify Plus -sopimuksen käyttäjille. Ohjelma sisältää itsenäisesti suoritettavia verkkokursseja, joiden avulla saat lisätietoja Shopify Plus -sopimuksesta, verkkokaupan parhaista käytännöistä ja teknisistä integraatioista. Voit siirtyä Shopify Plus Academy -keskukseen organisaatiosi ylläpitäjän kautta.

Vaiheet

1. Klikkaa Shopify-organisaatiosi ylläpitäjässä käyttäjätunnustasi ja tilisi kuvaa.

2. Klikkaa pudotusvalikossa Plus Academy.

Shopify Plus Academyn kirjautumissivu avautuu selaimen toiselle välilehdelle.

3. Kirjaudu sisään kirjoittamalla Shopify Plus -kauppasi URL-osoite ja klikkaa sitten Kirjaudu sisään.