Siirry Shopify Plus Academyyn organisaatiosi ylläpitäjän kautta

Shopify Plus Academy on verkkokoulutusohjelma, joka tarjoaa sisältöä vain Shopify Plus -sopimuksessa oleville käyttäjille. Ohjelmaan kuuluu omatoimisesti suoritettavia verkkokursseja, joiden avulla saat lisätietoja Shopify Plus -sopimuksesta, verkkokaupan parhaista käytännöistä ja teknisistä integroinneista.

Pääset Shopify Plus Academy -ohjelmaan menemällä suoraan Shopify Plus Academy -verkkosivustolle tai organisaatiosi adminiin.

Vaiheet

1. Klikkaa Shopify-organisaatiosi ylläpitäjässä käyttäjätunnustasi ja tilisi kuvaa.
  2. Klikkaa kohtaa Plus Academy. Shopify Plus Academyn kirjautumissivu avautuu selaimen uudelle välilehdelle.
  3. Klikkaa ´Kirjaudu sisään.
  4. Anna Shopify-tiliisi liitetty sähköpostiosoite ja klikkaa sitten Jatka.
  5. Syötä salasanasi ja klikkaa sitten Kirjaudu sisään.