Kauppojen tarkasteleminen organisaation asetuksista

Kauppaluettelo sisältää seuraavat tiedot:

• Tunnus
  • nimi
  • ensisijainen verkkotunnus
  • tyyppi
  • tila

Kaupan tila

Kaupan tila on joko aktiivinen tai odottaa sopimuksen lisäystä. Oletusarvoisesti vain aktiiviset kaupat näkyvät organisaation asetuksissa. Jos haluat tarkastella odottavia kauppoja, klikkaa Odottaa.

Kaupan tilojen kuvaukset.
Tila Oikeuksien kuvaus
Aktiivinen

Aktiiviset kaupat ovat täysin aktivoituja kauppoja.

Aktiivinen kauppa ei välttämättä ole yleisölle avoin. Saatat joutua tekemään uuteen kauppaan vielä joitakin muutoksia, kuten lisäämään tuotteita, työntekijöitä tai myyntikanavia.

Odottaa sopimuksen lisäämistä

Odotustilassa olevat kaupat ovat äskettäin luotuja kauppoja, jotka saattavat ylittää sopimuksesi rajoitukset.

Odotustilassa olevat kaupat aktivoituvat, kun Shopify on käsitellyt pyynnön ja olet hyväksynyt mahdolliset lisämaksut.

Kaupan tyyppi

Kaupan tyyppi on sen yleinen tarkoitus. Tyyppi voi vaikuttaa kaupan laskutukseen tai asetuksiin, mutta ei rajoita sen ominaisuuksia tai toimintamahdollisuuksia.

Kaupan tyyppien kuvaus.
Kaupan tyyppi Oikeuksien kuvaus
Tuotantokauppa Tuotantokauppa on kauppa, joka on luotu myymään tuotteitasi.
Kehitys Testikauppojen avulla voit kokeilla teemoja, brändäystä tai mukautettua koodausta. Testikaupat eivät ole tarkoitettu tuotteiden myymiseen.

Kaupan asetukset

Jos haluat nähdä lisätietoja tietystä kaupasta, klikkaa kaupan nimeä Kaupat-sivulla. Kaupan määritys -kohdassa on tarkempia kauppaa koskevia tietoja.

Kaupan asetussivulla olevat tiedot.
Kaupan tiedot Oikeuksien kuvaus
Sisäinen nimi ja kuvake Näyttää kaupan sisäisen nimen ja kaksi- tai kolmekirjaimisen tunnisteen. Tämän osion nimi ja tunniste näkyvät vain Shopify Adminissa, eikä niitä näytetä asiakkaille.
Kaupan tyyppi Kuvaa kaupan ensisijaista tarkoitusta.
Käyttäjät ja käyttöoikeudet Näyttää kaupan omistajan ja käyttäjien määrän kaupassa. Kaupan omistajalla on täydet käyttöoikeudet kaupassa, ja hän voi tarkastella sen taloudellisia tietoja. Klikkaa Hallinnoi, jos haluat tarkistaa täydellisen luettelon käyttäjistä, joilla on kaupan käyttöoikeudet.