Käyttäjien lisäys Shopify-organisaation ylläpitäjään

Lisää käyttäjiä organisaatioosi lähettämällä heille kutsu.

Organisaation ja kaupan pääsyoikeuksien lisääminen

Kun lisäät käyttäjiä organisaatioosi, voit antaa heille organisaatiotason pääsyoikeudet. Jos haluat antaa käyttäjien oikeudet kirjautua sisään kauppaan ja tehdä siihen muutoksia, sinun on annettava käyttäjille pääsyoikeudet kauppaan ja annettava heille käyttöoikeudet, joita he tarvitsevat, jotta he voisivat tehdä jotain kaupassa.

Sinulla on mahdollisuus hallinnoida organisaation pääsyoikeuksia ja kaupan käyttöoikeuksia määrittämällä käyttäjille rooleja. Jos haluat käyttää rooleja, varmista, että vaadittavat roolit on luotu ennen käyttäjien lisäämistä.

Jos annat käyttäjien käyttää kauppaa Shopify-organisaation ylläpitäjästä, kyseiseen kauppaan lisätään henkilöstötilit. Shopify-organisaation ylläpitäjän kutsumat käyttäjät eivät kuitenkaan näy kaupan Shopify-ylläpitäjässä ennen kuin he ovat hyväksyneet tilinluomiskutsun.

Jos luot henkilöstöön kuuluvien tilejä kaupan Shopify-ylläpitäjästä, voit hallinnoida tällaisia käyttäjiä Shopify-organisaation ylläpitäjästä. Käyttäjät, jotka on kutsuttu suoraan kaupasta, näkyvät Käyttäjät-luettelossa erillisinä käyttäjinä vasta sitten, kun he ovat hyväksyneet saamansa kutsun. Kun käyttäjät ovat hyväksyneet kutsunsa, heidän käyttäjämerkintänsä yhdistetään yhdeksi käyttäjäksi Käyttäjät-luettelossa.

Huomioitavaa kaksivaiheisesta valtuutuksesta

Oletusarvoisesti käyttäjän on otettava käyttöön tiliensä osalta kaksivaiheinen valtuutus. Tässä tapauksessa käyttäjiä kehotetaan ottamaan käyttöön sisäänkirjautumista koskeva kaksivaiheinen valtuutus. Voit muuttaa kaksivaiheista valtuutusta, koska sitä ei vaadita olemassa olevalta käyttäjiltä.

Kaksivaiheisen valtuutusten muuttaminen ei-pakollisesta pakolliseksi kirjaa käyttäjän ulos Shopifysta. Ennen kuin teet tämän muutoksen, varmista, että käyttäjä ei ole tekemässä mitään toimintoa.

Kun poistat olemassa olevalta käyttäjältä kaksivaiheista valtuutusta koskevan vaatimuksen, käyttäjän valtuutusasetukset eivät päivity automaattisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjän on muutettava oman tilinsä suojausasetuksia. Siihen saakka kunnes käyttäjä poistaa kaksivaiheisen valtuutuksen käytöstä omista suojausasetuksistaan, häntä kehotetaan edelleen määrittämään kaksivaiheinen valtuutus missä tahansa kaupassa, jossa hänellä on henkilöstötili, riippumatta siitä, onko kauppa organisaatiossasi.

Käyttäjien lisääminen Shopify-organisaation ylläpitäjään

Huom: Työkalut ja käyttöoikeudet antavat käyttäjille mahdollisuuden tehdä merkittäviä muutoksia organisaatioosi sisällä. Ne tulee myöntää vain luotettaville käyttäjille, jotka tarvitsevat laajat pääsyoikeudet organisaatioosi.

Jos kutsut samanaikaisesti useita käyttäjiä, jokaiselle käyttäjälle annetaan samat pääsyoikeudet. Varmista, että haluat antaa kaikille tällaisille käyttäjille samat pääsyoikeudet, ennen kuin lähetät heille kutsun.

Toimintovaiheet:

  1. Klikkaa Shopify-organisaation ylläpitäjässä Käyttäjät.
  2. Klikkaa Lisää käyttäjä.
  3. Anna lisättävien käyttäjien sähköpostiosoitteet.
  4. Tee Pääsy- ja käyttöoikeusosiossajompikumpi seuraavista toimenpiteistä: - Jos haluat antaa jotain roolia vaativat käyttöoikeudet, klikkaa Liitä rooli ja valitse sitten rooli.

    • Jos haluat antaa pääsyoikeudet, joihin ei liity roolia, valitse Valitse mukautetut pääsyoikeudet ja lisää sitten organisaatiotason ja kaupantason pääsyoikeudet.
  5. Valinnainen: Jos haluat muuttaa kaksivaiheista valtuutusta niin, että se ei ole tarpeen, toimi seuraavasti:

    1. Klikkaa Turvallisuus-osiossa Muokkaa.
    2. Valitse Kaksivaiheinen valtuutus ei ole tarpeen.
    3. Klikkaa Tallenna.
  6. Klikkaa Lähetä kutsu.

Uusi käyttäjä näkyy nyt käyttäjäluettelossa Odotus-tilassa. Kun hän on hyväksynyt kutsusi, hänen tilansa muuttuu Aktiivinen-tilaan.

Oletko valmis aloittamaan myynnin Shopify-palvelussa?

Kokeile sitä ilmaiseksi