Avalara-tilin liittäminen AvaTax-sovellukseen

Jos haluat käyttää Avalara AvaTax -sopimusta, sinun on asennettava Avalara AvaTax -sovellus Shopify adminissa ja sen jälkeen liitettävä se olemassa olevaan AvaTax-tuotantotiliin tai -hiekkalaatikkotiliin tai luotava uusi Avalara-tuotantotili.

Kun olet yhdistänyt tilisi, sinun on määritettävä verokoodit.

Avalara AvaTaxin asentaminen ja yhdistäminen

Jos sinulla on AvaTax-hiekkalaatikkotili (jota kutsutaan myös kehitystiliksi tai testitiliksi), voit muodostaa yhteyden AvaTax-sovellukseen. Voit määrittää AvaTax-sovelluksen käyttämään sekä AvaTax-tuotantotiliäsi että -hiekkalaatikkotiliäsi, mutta voit muodostaa yhteyden vain yhteen tiliin kerrallaan.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Asetukset > Verot.

2. klikkaa Veropalvelut-osassa kohtaa Asenna sovellus.

1. Valitse Asenna sovellus.

2. Valitse tilanteesi sopiva vaihtoehto:

Ohjeet Avalara-tilin liittämiseksi
Vaihtoehto Toiminta
Yhdistä olemassa oleva Avalara AvaTax -tili tai olemassa oleva hiekkalaatikkotili.
  1. Jos haluat yhdistää Avalara AvaTax -tilisi, valitse Yhdistä olemassa oleva tili.
  2. Anna Avalara-tunnistetietosi. Tilinumerosi näkyy Avalara AvaTax -hallintakonsolin oikeassa yläkulmassa.
  3. Klikkaa Tallenna.
Luo Avalara-tili ja sen jälkeen yhdistä se.

Jos sinulla ei ole AvaTax-hiekkalaatikkotiliä, mutta haluat sellaisen, ota yhteyttä AvaTax-asiakkuuspäällikköön.

1. Klikkaa Luo tili.
  2. Varmista, että lomakkeen tiedot ovat oikein. Shopify luo kaupallesi oletusarvoisen yrityskoodin. Jos haluat muuttaa sitä, syötä uusi koodi tekstikenttään.
  3. Luo Turvallisuus-kohdassa uusi salasana uudelle Avalara AvaTax -tilille.
  4. Klikkaa Luo tili.

Nyt kun olet liittänyt tilisi, sinun on määritettävä verokoodit.

Avalara AvaTaxin poistaminen käytöstä

Jos et halua käyttää Avalara AvaTaxia Shopify-kaupassa, poista palvelu käytöstä.

Kun poistat AvaTaxin käytöstä, Shopify-kauppa lakkaa käyttämästä AvaTaxia verojen laskemiseen ja alkaa käyttää Shopifyn sisäistä verokonetta. Tämä vaihe ei peruuta AvaTax-tiliäsi. Jos haluat peruuttaa tilin, ota yhteyttä AvaTaxin asiakkuuspäällikköön.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Asetukset > Verot.

2. klikkaa Veropalvelut-osassa kohtaa Poista aktivointi.

Kun olet poistanut aktivoinnin, verot lasketaan Shopifyn sisäänrakennetun verokoneen avulla.

Avalara AvaTaxin uudelleenaktivointi

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Asetukset > Verot.
  2. klikkaa Aktivoi uudelleen ja tarkista asetuksesi.

Lisätietoja