Sähköposti-ilmoitusmallien päivittäminen

Tapaa, jolla verot veloitetaan asiakkailtasi, päivitetään kaupassasi. Jotta voit ylläpitää asiakkaidesi parasta mahdollista ostokokemusta, sähköposti-ilmoitusten malleihin on tehtävä muutoksia. Jos käytät sähköposti-ilmoituksissa oletusmalleja, mallit päivitetään automaattisesti eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jos olet mukauttanut ilmoitusmallejasi, sinun on ehkä muutettava niitä manuaalisesti. Kaikkia mukautettuja malleja ei voida päivittää automaattisesti.

Kun verojen veloittamiseen asiakkailta käytetty tapa päivitetään, arvioidut verolaskelmat näytetään yhdysvaltalaisille asiakkaille maksuprosessin aikana. Kun maksuprosessi on valmis, lopullinen veron määrä lasketaan ja veloitetaan asiakkaalta. Tämän seurauksena osa sähköposti-ilmoitusmalleistasi vaatii päivityksiä.

Jos kauppasi toimii alueella, jossa sovelletaan veroja, kuten EU:ssa, ja olet muokannut ilmoitusmallejasi niin, että niissä näytetään tilausten arvo veroineen, malleihisi ei tarvitse tehdä muutoksia.

Sähköposti-ilmoitusmallien päivittäminen

Muutosten tekeminen sähköposti-ilmoitusmalleihin voi aiheuttaa odottamattomia vaikutuksia. Suosittelemme varmuuskopioimaan mallisi kopioimalla ja liittämällä se toiseen asiakirjaan, kuten Google Docs -asiakirjaan, ennen kuin teet muutoksia. Tarkista muutokset klikkaamalla Esikatselu ja varmista, että ne toimivat odotetusti ennen kuin klikkaat Tallenna.

Tilausvahvistus ja Tilausta muokattu -mallit

Näiden toimenpiteiden jälkeen tapahtuman summa poistetaan Tilausvahvistus- ja Tilausta muokattu -malleista. Näin varmistat, ettei asiakkaillesi näytetä summaa, joka saattaa vielä muuttua.

Ennen muutosten tekemistä

Ennen kuin teet muutoksia, oletussähköposti-ilmoitus näkyy, kuten alla. Mallisi ja ilmoitustesi esikatselut saattavat näkyä hieman eri tavalla asetuksistasi riippuen.

Esimerkki esikatselusta ennen muutoksia

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Klikkaa Tilausvahvistus.
  3. Etsi osio, joka alkaa <p class="customer-info__item-content">.
  4. Poista kaikki tässä osiossa näkyvät koodinpätkän &mdash; <strong>{{ transaction.amount | money }}</strong> esiintymät. Näet esimerkin siitä, miten tämä näkyy adminissasi tilausvahvistuksen mallin esimerkissä.
  5. Valinnainen: Esikatsele muutoksia klikkaamalla Esikatselu.
  6. Klikkaa Tallenna.
  7. Siirry takaisin kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  8. Klikkaa Tilausta muokattu.
  9. Etsi osio, joka alkaa <p class="customer-info__item-content">.
  10. Poista kaikki tässä osiossa näkyvät koodinpätkän &mdash; <strong>{{ transaction.amount | money }}</strong> esiintymät. Näet esimerkin siitä, miten tämä näkyy adminissasi tilausta muokattu -mallin esimerkissä.
  11. Valinnainen: Esikatsele muutoksia klikkaamalla Esikatselu.
  12. Klikkaa Tallenna.

Esimerkkejä

Seuraavissa esimerkeissä esitetään koodinpätkät, jotka poistetaan oletusilmoitusmallien avulla. Ilmoitusmallisi saattavat näkyä eri tavalla riippuen siitä, kuinka paljon niitä on mukautettu.

Tilausvahvistus

Esimerkki tilausvahvistuksen sähköpostimallissa tarvittavista koodimuutoksista

Tilausta muokattiin

Esimerkki tilausta muokattu -sähköpostimallissa tarvittavista koodimuutoksista

Muutosten tekemisen jälkeen

Muutosten jälkeen sähköposti-ilmoitus näkyy, kuten alla. Mallisi ja ilmoitustesi esikatselut saattavat näkyä eri tavalla mukautuksistasi riippuen.

Esimerkki esikatselusta muutosten jälkeen

Tilauslasku- ja Tilausluonnoksen lasku -mallit

Kun teet nämä muutokset, Taxes on laskuissasi jatkossa Estimated taxes.

Ennen muutosten tekemistä

Ennen kuin teet muutoksia, oletussähköposti-ilmoitus näkyy, kuten alla. Mallisi ja ilmoitustesi esikatselut saattavat näkyä hieman eri tavalla asetuksistasi riippuen.

Esimerkki esikatselusta ennen muutoksia

Tee näin

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Klikkaa Tilauksen lasku.
  3. Etsi kaikki koodinpätkän <span>Taxes</span> esiintymät.
  4. Vaihda termi <span>Taxes</span> termiksi <span>Estimated Taxes</span>. Näet esimerkin siitä, miten tämä näkyy adminissasi tilauksen laskun mallin esimerkissä.
  5. Valinnainen: Esikatsele muutoksia klikkaamalla Esikatselu.
  6. Klikkaa Tallenna.
  7. Siirry takaisin kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  8. Klikkaa Tilausluonnoksen lasku.
  9. Etsi kaikki koodinpätkän <span>Taxes</span> esiintymät.
  10. Vaihda termi <span>Taxes</span> termiksi <span>Estimated taxes</span>. Näet esimerkin siitä, miten tämä näkyy adminissasi tilausluonnoksen laskun mallin esimerkissä.
  11. Valinnainen: Esikatsele muutoksia klikkaamalla Esikatselu.
  12. Klikkaa Tallenna.

Esimerkkejä

Seuraavissa esimerkeissä esitetään koodinpätkät, jotka muutetaan muodosta Taxes muotoon Estimated taxes käyttämällä oletusilmoitusmalleja. Ilmoitusmallisi voivat näkyä eri tavalla riippuen siitä, kuinka paljon niitä on mukautettu.

Tilauksen lasku

Esimerkki tilauslasku-sähköpostimallissa tarvittavista koodimuutoksista

Tilausluonnoksen lasku

Esimerkki tilausluonnoksen lasku -sähköpostimallissa tarvittavista koodimuutoksista

Muutosten tekemisen jälkeen

Muutosten tekemisen jälkeen sähköposti-ilmoitus näkyy, kuten alla. Ilmoituksesi saattavat näkyä eri tavalla mukautuksistasi riippuen.

Esimerkki esikatselusta muutosten jälkeen

Verojen kääntäminen arvioiduiksi veroiksi

Jos ilmoituksesi käännetään usealle kielelle, sinun on muutettava manuaalisesti termi Taxes termiksi Estimated taxes kauppasi jokaisessa käännetyssä ilmoituksessa.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Klikkaa jotakin seuraavista malleista:

• Tilauksen lasku
    • Tilausluonnoksen lasku.
  3. Klikkaa Käännä.

4. Etsi päivitettävän kielen osiosta termi verot ja muuta se termiksi arvioidut verot.

5. Klikkaa Tallenna.

Sinulla voi olla esimerkiksi sähköposti-ilmoitus kielellä tanska. Klikkaa Tilauslasku-mallissa Käännä. Muuta kohdassa Tanska termi Afgifter termiksi Estimerede skatter ja klikkaa sen jälkeen Tallenna.

Tästä taulukosta saat apua kääntämiseen, jos et ole varma, miten Estimated taxes käännetään toiselle kielelle.

Kieli Kielikoodi Verot Arvioidut verot
bulgaria BG Данъци Очаквани данъци
tšekki CS Daně Odhadované daně
tanska DA Afgifter Estimerede skatter
Saksa DE Steuern Geschätzte Steuern
kreikka EL Φόροι Εκτιμώμενοι φόροι
espanja ES Impuestos Impuestos estimados
Suomi FI Verot Arvioidut verot
ranska FR Taxes Taxes estimées
Hindi HI कर अनुमानित कर
kroatia HR Porezi Procijenjen iznos poreza
unkari HU Adók Adók becsült összege
indonesia Tunnus Pajak Perkiraan pajak
Italia IT Imposte Imposte stimate
japani JA 税金合計 想定税額
Korea KO 세금 예상 세금
liettua LT Mokesčiai Apskaičiuoti mokesčiai
Norja NB Skatter Estimerte avgifter
hollanti NL Btw Geschatte belastingen
puola PL Podatki Szacowane podatki
portugali (Brasilia) PT-BR Tributos Tributos estimados
Portugali (Portugali) PT-PT Impostos Impostos estimados
romania RO Taxe Taxe estimate
venäjä RU Налоги Ориентировочная сумма налогов
slovakki SK Dane Odhadované dane
sloveeni SL Davki Predvideni davki
Ruotsi SV Skatter Beräknad skatt
Thai TH ภาษี ภาษีโดยประมาณ
Turkki TR Vergiler Tahmini vergiler
vietnam VI Thuế Thuế ước tính
kiina (yksinkertaistettu) ZH-CN 税费 预计税费
kiina (perinteinen) ZH-TW 稅金 預估稅金