Yhdysvaltain verojen määrittäminen - vanha

Määrittämällä veroasetuksesi Shopify adminin Verot-sivulla, voit varmistaa, että veloitat oikean määrän veroja.

Automaattisten verokantojen määrittäminen

Jos joudut perimään veroa Yhdysvalloissa, veroja voidaan soveltaa kaupunkisi, maasi ja osavaltiosi tasolla. Voit hoitaa tämän monimutkaisen asian käyttämällä Shopifyn automaattisia veroasetuksia. Shopifyn automaattiset veroasetukset käyttävät yleisiä liikevaihtoverokantoja, jotka päivitetään säännöllisesti.

Toimintovaiheet:

1. Etsi Veroalueet-kohdasta Yhdysvallat ja klikkaa Määritä.

2. Valitse Verojen laskenta-osassa kohdan Laske verot automaattisesti valinta.

3. Lisää Piirikunnan, kunnan ja osavaltion verot -osaan jokaiselle nexus-alueellesi fyysinen näkyvyys, kuten toimisto, varasto tai muu toimipaikka. Saat lisätietoja nexuksista (myös taloudellisista) tutustumalla kohtaan Yhdysvaltojen veroyhteydet.

1. Valitse osavaltio Osavaltion nimi -kentässä:
      Valitse osavaltio Osavaltion nimi -kentässä
    2. Kirjoita toimipaikan postinumero sen osavaltion viereen, johon sinulla on yhteyksiä:
      Anna postinumero
    3. Valitse Lisää osavaltio.

Jokaiselle syöttämällesi fyysiselle näkyvyydelle näytetään sovellettavat verot.

Osavaltioiden yksityiskohtaisten verokantojen tarkasteleminen

Jos haluat tarkastella osavaltion verotietoja, mukaan lukien veropolitiikka ja toimitus- ja käsittelymaksut, klikkaa Piirikunnan, kunnan ja muut verot -sarakkeessa olevaa arvoa.

Kunkin osavaltion Piirikunnan verot -valintaikkunassa näkyy luettelo kaupungeista, piirikunnista ja postinumeroista. Se näyttää myös oletusverokannat ja ilmoittaa, ovatko toimitus ja käsittely verotettavia:

Piirikunnan verot -ikkuna

Fyysisen näkyvyyden poistaminen

Vaikka voit poistaa yrityksesi fyysisen näkyvyyden, sinun on pidettävä vähintään yksi fyysinen näkyvyys kaupan osoitteessasi määritetyssä osavaltiossa Asetukset > Yleistä -sivulla.

Verotusta varten Shopify olettaa, että olet fyysisesti läsnä kauppasi osoitteessa. Jos poistat fyysisen näkyvyyden Verot-sivulta, Shopify lisää sen takaisin.

Voit poistaa fyysisen näkyvyyden Piirikunnan, kunnan ja osavaltioiden verot -osasta.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Veroalueet-kohdassa Yhdysvallat.

2. klikkaa poistettavan kohteen vieressä olevaa roskakorikuvaketta.

Roskakorikuvake

Verokantojen määrittäminen manuaalisesti

Jos et halua käyttää Shopifyn automaattisia veroasetuksia Yhdysvalloissa, voit asettaa verokannat manuaalisesti omien tarpeidesi mukaan.

Toimintovaiheet:

1. Etsi Veroalueet-kohdasta Yhdysvallat ja klikkaa Määritä.

2. Poista Verojen laskenta-osassa kohdan Laske verot automaattisesti valinta.

3. Määritä Perusverot-osiossa kunkin osavaltion ja alueen verot manuaalisesti. Voit valita, käytetäänkö alueella tiettyä veroa liittovaltion veron asemasta tai onko vero lisätty liittovaltion veroon tai onko vero kyseisen veron ja liittovaltion veron yhdistelmä.

4. klikkaa Tallenna.

Esimerkkejä Yhdysvaltain veroista

Ajatellaan, että pidät verkkokauppaa Floridan Orlandossa. Sinulla ei ole näkyvyyttä, tai nexusta, missään muussa valtiossa.

• Jos myyt Floridan Miamissa olevalle asiakkaalle, perit veron, koska sinulla on nexus osavaltiossa (olet läsnä kyseisessä osavaltiossa). Florida on kohdeperusteinen osavaltio, joten tarkat verokannat määräytyvät asiakkaan miamilaisen toimitusosoitteen postinumeron mukaan.
  • Jos myyt asiakkaalle New Yorkissa, et peri veroa kyseiseltä asiakkaalta. Tämä johtuu siitä, että sinulla ei ole nexusta New Yorkissa.

Oletetaan seuraavaksi, että pidät verkkokauppaa Pennsylvanian Pittsburghissa. Sinulla ei ole nexusta missään muussa osavaltiossa.

• Jos myyt asiakkaalle Pennsylvanian Harrisburgissa, perit veron, koska sinulla on nexus osavaltiossa (olet läsnä kyseisessä osavaltiossa). Pennsylvania on alkuperäperusteinen osavaltio, joten tarkat verokannat määräytyvät oman pittsburghilaisen osoitteesi postinumeron mukaan.
  • Jos myyt asiakkaalle New Yorkissa, et peri veroa kyseiseltä asiakkaalta. Tämä johtuu siitä, että sinulla ei ole nexusta New Yorkissa.
  • Jos myyt Kalifornian San Joséssa olevalle asiakkaalle, perit veron. Sinulla on nexus osavaltiossa (olet läsnä kyseisessä osavaltiossa). Valtion, piirikunnan ja kaupungin verot perustuvat kauppasi postinumeroon. Mutta piirin verot määräytyvät ostajan San Josén postinumeron mukaan.
  • Jos myyt asiakkaalle, joka on Olympiassa, Washingtonin osavaltiossa, perit veron, koska sinulla on yhteys Washingtonin osavaltioon (jossa jakelukeskuksesi sijaitsee). Osavaltion, piirikunnan ja kaupungin verot määräytyvät Olympiassa sijaitsevan asiakkaan toimitusosoitteen postinumeron mukaan.

Aiheeseen liittyvät linkit