Teemojen lisääminen, esikatselu ja ostaminen

Jotta pääset mahdollisimman helposti alkuun, hallinnan Teemat-sivulla on oletusteema, joka on määritettynä, kun avaat Shopify-tilin. Jos haluat käyttää verkkokaupassa toista mukautettua teemaa, sinun on lisättävä se hallintaan.

Voit lisätä teeman muutamalla tavalla:

• Jos olet jo tallentanut tietokoneelle teeman .zip-tiedostona, voit lähettää sen.
  • Hallinnan kautta voit nopeasti ja helposti lisätä ilmaisen teeman.
  • Voit ostaa maksullisen teeman Shopify Theme Storesta. Vaikka maksulliset teemat on ostettava ennen kuin voit julkaista ne verkkokaupassa, voit kokeilla maksullista teemaa ennen sen ostamista.

Voit lisätä tilille useita teemoja, jotta voit kokeilla uusia teemoja, säilyttää julkaistun teeman kausiversiot tai testata muutoksia julkaistun teeman kopioon. Voit esikatsella kaikkia näistä teemoista, mutta voit julkaista vain yhden teeman kerrallaan.

Lisättävien teemojen määrä riippuu suunnitelmasta. Katso teemojen enimmäismäärä kohdasta Suunnitelman ominaisuudet. Katso teemojen enimmäismäärät Shopify Plus -palvelussa kohdasta Shopify Plus. Jos saavutat suunnitelmassa määritetyn teemojen enimmäismäärän, sinun täytyy poistaa teema, ennen kuin voit lisätä uuden.

Kun olet lisännyt teeman, voit luoda linkin, jotta voit jakaa teeman esikatselun muiden kanssa. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat saada palautetta ennen uuden teeman tai verkkokaupan julkaisemista.

Lähetä teematiedosto tietokoneesta

Jos olet tallentanut teeman tietokoneelle .zip-tiedostona, voit lähettää sen hallinnan Teemat-sivulle.

Varmista ennen lähettämistä, että teematiedostot on pakattu yhdeksi .zip-tiedostoksi.

Vaiheet:

1. Valitse Lisää teemoja -kohdassa Lähetä teema.
  2. Napauta Lähetä teema -ikkunassa Valitse tiedosto ja valitse .zip-tiedosto, jonka haluat lähettää.
  3. Valitse Lähetä. Teema lisätään hallinnan Teemat-sivulle.

Lisää ilmainen teema hallinnan kautta

Ilmaiset teemat ovat Shopifyn kehittämiä. Shopify antaa tukea ilmaisten teemojen mukautusta varten.

Vaiheet:

1. Napauta sivun alaosan Ilmaiset teemat -osassa Tutustu ilmaisiin teemoihin. Näkyviin tulee ikkuna, joka näyttää kaikki ilmaiset teemat.
  2. Teemaa napauttamalla voit tarkastella teeman ominaisuuksia ja esikatsella käytettävissä olevia teeman tyylejä
  3. Napauta teeman Lisää-painiketta. Teema lisätään hallinnan Teemat-sivulle.

Osta teema Shopify Theme Store -kaupasta

Maksulliset teemat ovat kolmannen osapuolen suunnittelijoiden kehittämiä. Teeman suunnittelija antaa tukea kolmansien osapuolten teemojen mukauttamista varten.

Vaiheet:

1. Valitse teema Shopify Theme Storesta. Jos ilmainen kokeilujakso on edelleen voimassa, sinulle ei aiheudu mitään maksuja, jos valitset ilmaisen teeman.
  2. Jos olet valinnut ilmaisen teeman, napauta Lisää teema tai Aloita tällä teemalla. Jos olet valinnut maksullisen teeman, osta teema napauttamalla Osta teema. Maksullisten teemojen hintaa ei palauteta. Voit kokeilla maksullista teemaa ennen kuin ostat sen, jotta voit olla varma, että se sopii tarpeisiisi.
  3. Hyväksy maksullisen teeman maksu napauttamalla Hyväksy maksu. Teema lisätään hallinnan Teemat-sivulle.

Kokeile maksullista teemaa kaupassasi

Voit kokeilla maksullista teemaa nähdäksesi, miten sen ulkoasu sopii yhteen tuotteiden, tuotemerkkien värien ja tyylin kanssa, ennen ostat teeman. Voit muokata esikatseltavaa teemaa teemaeditorilla. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan, kun ostat teeman. Voit valita esikatseltavaksi enintään 19 maksullista teemaa, jotta voit vertailla eri teemoja ennen ostamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Theme Store -kauppaan ja valitse maksullinen teema.
  2. Napauta Testaa teemaa. Teeman esikatselu latautuu verkkokauppaan. Sivun alareunan työkalurivillä on kolme painiketta:

Esikatselun työkalurivi, jossa on kolme painiketta. Painikkeet ovat Sulje esikatselu, Osta teema ja Mukauta teemaa.

3. Tee jokin seuraavista:

- Voit lopettaa teeman esikatselun valitsemalla Sulje esikatselu - Jos haluat ostaa teeman, valitse Osta teema - Jos haluat muokata teeman asetuksia teemaeditorilla, valitse Mukauta teemaa.

Vaikka et ostaisi maksullista teemaa, maksullinen teema lisätään hallinnan Teemat-sivulle. Testaamissasi maksullisissa teemoissa on Teemakokeilu-tunnus:

Hallinnan Teemat-sivu, jossa on kaksi teemaa, joissa on tunnus

Jaa teeman esikatselu muiden kanssa

Jos olet julkaisemassa verkkokauppaa tai aiot muuttaa sen ulkoasua ja toiminnallisuutta julkaisemalla uuden teeman, voit pyytää muilta palautetta jakamalla teeman esikatselun. Voit luoda linkin, jonka avulla muut voivat esikatsella mitä tahansa Shopify-hallintaan lisättyä teemaa. Teemaa ei tarvitse julkaista jakamista varten.

Esikatselulinkin avulla muut voivat tutustua verkkokauppaan, mutta he eivät pääse kassalle. Kun olet luonut esikatselulinkin, se pysyy aktiivisena 14 päivän ajan. Voit luoda uusia linkkejä niin usein kuin haluat, eikä uuden linkin luominen vaikuta vanhoihin esikatselulinkkeihin.

Vaiheet:

1. Valitse jaettava teema napauttamalla Toiminnot ja valitsemalla Esikatselu.
  2. Napauta sivun alaosassa olevassa esikatselupalkissa Jaa esikatselu. Näkyviin tulee ikkuna, joka sisältää yksilöllisen linkin.
  3. Kopioi linkki leikepöydälle valitsemalla Kopioi linkki.
  4. Liitä linkki sähköpostiviesteihin, chattikeskusteluihin tai sosiaaliseen mediaan jakamista varten.