Teemojen mukauttaminen

Kun olet valinnut teeman, joka määrittelee verkkokauppasi perusulkoasun ja -toiminnallisuuden, voit mukauttaa teeman yksilölliseen brändiisi. Voit muokata teeman asetuksia Shopify adminissa teemaeditorin avulla. Teemaeditori sisältää teeman esikatselun ja työkalupalkin, jonka avulla voit lisätä ja poistaa sisältöä sekä muuttaa asetuksia. Lisätietoja teemaasi varten käytettävissä olevista asetuksista on teeman dokumentaatiossa.

Jos teema ei sisällä asetuksia haluamillesi muutoksille ja HTML, CSS ja Liquid ovat sinulle tuttuja, voit muokata teeman koodia.

Vastaavat aiheet