Ilmaisten kuvapankkikuvien lisääminen teemaan

Burst on Shopifyn tarjoama kuvapankki, josta saat ilmaisia korkearesoluutioisia kuvia. Voit selata teemaeditorista tuhansia Burst-palvelussa olevia valokuvia ja lisätä niitä verkkokauppaasi. Tarjolla on kymmeniä luokkia, joista voit hakea yrityksellesi sopivia kuvia. Lisää laadukkaita valokuvia verkkokauppasi eri osiin, kuten kohdesivun diaesitykseen, blogiin tai tuotesivuille.

Burst-kuvat ovat käytettävissä rojaltivapaalla lisenssillä, joten voit käyttää ja muokata valokuvia haluamallasi tavalla. Lähteen mainitseminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Ilmaisten kuvapankkikuvien lisääminen teemaan

1. Siirry teemaeditoriin.

2. klikkaa teemaeditorin työkalupalkista osiota, johon haluat lisätä kuvan. Valitse osio, joka sisältää kuvanvalitsimen:

3. Klikkaa Tutustu ilmaisiin kuviin.

4. Selaa kuvia käyttämällä hakupalkkia tai klikkaamalla kuvaluokkaa.

5. Näytä kuvan esikatselu teemassa klikkaamalla kuvaa. Kun olet löytänyt haluamasi kuvan, klikkaa Valitse.

6. Tee haluamasi muokkaukset kuvan ulkoasuun tai animaatioihin käyttämällä sivupalkkivalikossa käytettävissä olevia valintoja.

7. Klikkaa Tallenna.